Kiegészítő mustra: a legszebb ékszerek és órák a nyári szezonra

Europress
Joy.hu

Mutatjuk a legmenőbb darabokat, amiket érdemes nyárra beszerezni!

A Swatch Metallix kollekciójában a metálos csillogásé a főszerep! Akár ezüst, akár arany, a kínálatban mindkét tábor rajongói megtalálhatják a nekik tetsző darabot. A JOY Napokon ráadásul minden 25.000 Ft feletti vásárlás esetén 5000 Ft kedvezményt biztosít a márka a vásárlóinak!

Azt javasoljuk, hogy nyárra mindenképp szerezz be egy duplasoros, bőrszíjas karkötőt, mert ez egyszerre tud elegáns és bohém is lenni - mi még egy fesztiválra is el tudjuk képzelni! A Pandora ékszerei között valószínűleg minden nő megtalálja a szíve vágyát, hiszen óriási a választék és gyönyörű darabokat kínálnak. Az említett ékszerből pedig több színben is választhatsz! A JOY Napokon ráadásul egy ajándék charm-mal is gazdagabb lehetsz, ha náluk vásárolsz! A részletekért kattints ide: https://www.joy.hu

És hogy a pasik se maradjanak ki a jóból, mutatunk egy menő darabot nekik is! Ez a barna bőrszíjas, keményített, edzett kristályüvegű Tommy Hilfiger karóra nagyon elegáns hatást kelt a sötétkék számlap és a modern design miatt. Az üvege nem karcolódik és 5 BAR-ig ellenáll a víz nyomásának is, tehát bátran lehet vele fürdeni, strandolni is. A Borkutime kínálatában megtalálható, akik szintén kedvezményekkel várják a vásárlókat a májusi JOY Napokon.

Te milyen ékszert/órát néztél ki, amit szeretnél megvenni a JOY Napokon?

Olvasd el ezt is!
Férfiak & a JOY Napok: ezt szerezzétek be a sportos pasidnak!