Lépj be a Csudiverzumba!

Promóció

Nosztalgikus hangulatban vagy? Sósat, édeset vagy natúrt nassolnál? Válogass kedvedre a varázslatos Csudi drazsék között!

Finom, egyszerű ízek minden alkalomra, nagy, színes, vidám, újra zárható pohárban, teletöltve. Közös családi, baráti együttlétekhez, film- és, meccsnézéshez, vendégváráshoz, kirándulásra, piknikre, ajándékba, sőt még az irodákba is ideális kínálni és ropogtatni való. Nosztalgikus hangulatban vagy? Valami igényesre vágysz? Nem bonyolítanád túl? Sósat, édeset vagy natúrt nassolnál? Válogass kedvedre a varázslatos Csudi drazsék között vagy egyszerűen kostóld meg mindet!

Prémium alapanyagokat, friss magvakat, finom aszalványokat, természetes színezékkel készülő ropogós cukormázat, első osztályú ét-, tej- és fehér belga csokoládét használunk a Csudi drazsék készítéséhez. A Csudi rendkívül sokoldalú. Mindenkire gondoltunk: választhatsz desszert drazsét, retro drazsét, extrudált kukorica golyót csokival bevonva - kicsiknek is, natúr mag- és aszalványkeveréket, sós magkeveréket és a jól ismert klasszikust, sós mogyorót. Drazséinkat, hogy a kiváló minőséget biztosítsuk, dézsmazáró fóliával ellátott, fedeles pohárba töltjük. A drazsék elfogyasztása után, a színes visszazárható poharat újra hasznosíthatod.

Nem ígérjük, hogy új szerelmet találtok, vagy felizzik a szikra egy hosszú kapcsolatban, nem lesztek intelligensebbek, vékonyabbak, teltebbek, nem lesz nagyobb a házatok, jobb autótok, de biztos, hogy jókat beszélgethettek, nevethettek, örömet szerezhettek és láthattok vidám mosolyt a többiek arcán, amikor körbeadjátok a Csudi drazsés dobozokat egy kellemes napközben, délután vagy este – amikor bármi megtörténhet! ;)

Hamarosan új drazsé meglepetésekkel jelentkezünk! Azt még nem áruljuk el, hogy mik lesznek az új drazsévariációk, az azonban nem titok, hogy gondolunk a sportolókra, diétázókra és ínyencekre is!

Web: www.csudi.hu

Facebook: www.facebook.com/Csudidrazsek