Csillámporos partismink, az éjszaka új királynője

V. Zsófi

Talán te is úgy érzed néha, hogy lakik benned egy szarka, aki kiolthatatlan vágyat érez a csillogó dolgok iránt, legyen az ékszer, ruha vagy sminkszer. Ami az utóbbit illeti, talán a kilencvenes évek óta nem volt ennyire népszerű a csillámpor.

Ezek az év színei: szépségben, divatban és lakberendezésben

Mostanában azonban nem kiegészítőként funkcionál például egy füstös szemfestésnél, hanem főszereplővé lépett elő. Egyébként natúr sminkeket vadít meg és szokatlan helyeken bukkan fel, például a szemöldöktőben, a szemek alatt és/vagy az orcákon. Aprószemű csillámporból és csillámport tartalmazó szemhéjpúderből sokfélét találsz a drogériák polcain, de nagyobb szeműt beszerezhetsz hobbiboltban is. Fajtától függően van, ami megtapad a korrektorban vagy az alapozóban is, de van olyan, amihez már komolyabb anyag kell, például műszempillaragasztó, ehhez viszont nem árt beszerezni oldószert is.

Nézd meg a galériánkat - 5 kép

Lefekvés előtt semmiképp se felejtsd el lemosni, amellett, hogy rosszat tesz a bőrödnek, a párnahuzatod is olyan lesz és még napokig ébredsz majd random csillámporokkal az arcodon. Próbáld ki a Helia-D Micellás sminklemosó kendőjét! A micellák magukhoz vonzzák a sminket és a szennyeződéseket, no meg a csillámport, a sminklemosóban lévő más hatóanyagok pedig nyugtatják és hidratálják a bőrödet. Próbáld 20-30 másodpercig a kívánt területre szorítani a kendőt, hogy hatékonyabban távolítsa el a csillámokat!

Ha ez túl visszafogott az ízlésednek, akkor is van lehetőséged csillogni, csak az árnyékolás helyett próbáld meg merész tusvonallal társítani!

forrás: Pinterest
forrás: Pinterest

Kipróbálod ezt a trendet?

[/text expiration-date="2017-04-03"]