Anyák napi programajánló: lepd meg őt egy szuper, közös élménnyel!

Joy.hu

Az egyik legjobb ajándék mindig a közös program, ezért adunk pár tippet, hogy hova is érdemes elvinned az anyukádat ezen a csodás napon!

1. Anya-lánya piknik

A hétvégére visszatér a jó idő, ezért azt javasoljuk: rakj össsze egy csinos kis piknikkosarat mindenféle földi jóval és menjetek ki a szabadba, tegyetek együtt egy jó nagy sétát! Budapestieknek ajánljuk a Margitszigetet vagy a Gellért-hegyen található Filozófusok kertjét!

2. Egy jó film?

Nézzétek megy együtt a szuperviccesnek ígérkező Anyák napja című filmet Kate Hudsonnal és Jennifer Anistonnal! A moziről bővebben itt olvashatsz, egészen biztosan jól fogtok szórakozni (vagy éppen elérzékenyülni...).

3. Cool-túra

Egy jó kis színházi előadásnak egész biztosan örülni fog anyukád, főleg, ha az egész család együtt lehet! Siess és vedd meg a jegyeteket még ma online, vagy ha aznap jut eszedbe ez a program, akkor látogass el a Ma este Színház! oldalára és nézz ki onnan valamilyen izgalmas darabot! Ha inkább zenerajongó család vagytok, akkor ajánljuk Anastacia júniusi koncertjét, amelyre a májusi JOY-ban található kuponnal kedvezményesen vásárolhatod meg magatoknak a jegyeket, hogy aztán együtt csápolhassatok a világsztár számaira! Bővebb infó: https://www.joy.hu

Ne felejtsd el meglepni az édesanyádat ezen a szép napon!

Olvasd el ezt is!
5 szuper fotós ajándékötlet anyák napjára