Chrissy Teigen a legcukibb újdonsült anyuka

Kata

Ha eddig nem követted közösségi profiljait, most majd fogod!

Chrissy Teigen és John Legend kislánya, Luna éppen egy hete született meg ,és édesanyja azóta rengeteg cuki és izgalmas képet és infót oszt meg róla a közösségi oldalakon. No meg arról is, hogy milyen élmény újdonsült édesanyának lenni.

A modell már a terhessége alatt is kendőzetlenül beszélt arról, éppen hogyan érzi magát, milyen ételeket kíván, vagy mennyire nem fér már el a saját bőrében. Vicces és nagyon ironikus stílusában egészen máshogy mutatta be ezt az állapotot, mint ahogyan azt például a Facebookon látni ismerőseinktől és más hírességektől. És így van ez most azzal is, ahogyan Lunáról és az anyaságról beszél.

Chrissy átható örömmel tesz ki fotót arról, milyen gyönyörű a kislányuk, arról pedig vicces morgolódással posztol, milyen pattanásokat okoz bőrén a hormonváltozás. Nagyon jó látni, mennyire szeretik férjével Lunát, és az is szuper dolog, hogy megmutatja, hogy az ő világa sem tökéletes. Hiszen hajlamosak vagyunk a celebek problémamentes mindennapjaival összevetni az életünket.

Ha követnétek Chrissyt, megtaláljátok a Snapchaten (chrissyteigen), Instagramon és Twitteren is, érdemes mindenhol figyelni a vicces bölcsességeit, mert nagyon szórakoztató!