Valóban ez a dzseki lesz a szezon új kedvence?

Ujvári Viki

Minden szezonnak megvannak azon alapdarabjai, amik a divatmogulok szerint, egész biztosan nagyot robbannak majd. És hogy ez biztos siker mennyire borítékolható előre? Ennek valódi titkát igazán csak ők tudják!

Tavasz révén még néha bizony elkél egy dzseki és így volt ezzel Sienna Miller is, aki nem is gondolta volna, hogy ekkorát robbant majd, amikor magára kapta ezt a Gucci darabot, amiért egyenesen megőrül a fél divatvilág. Az amerikai színésznő a bohó, hippi stílus egyik legismertebb nagykövete, most új oldalát mutatta meg, és milyen jól tette! Csodásan fest ebben az egyszerű összeállításban is, semmi cicoma, csak egy farmer, egy ing, és egy bőrkabát.

Az olasz divatház color blocking kabátján (ami magyarán körülbelül annyit tesz, hogy színes felületek találkozása egy öltözéken belül) feltűnik a Gucci már-már ikonikus színpárosítása, Sienna pedig remekül kombinálta ezt a hangsúlyosabb kreációt, egyszínű visszafogott darabokkal.

Az már más kérdés, hogy valóban akkorát robban-e majd ez a dzseki, mint ahogy a fáma szól most róla... Idővel kiderül! Mindenestre ha tetszik, akkor "csupán" 6300 dollár választ el tőle!

Mi azt gondoljuk, volt ennél már nagyobb divatbumm is amit imádott a tömeg, te mit gondolsz? Neked tetszik? Hordanád? Ha ezt nem is, de egy másik szuper dzsekit egész biztosan találsz majd a JOY Napokon a sok-sok divatmárka kínálatából!

Olvasd el ezt is!
Imádod a farmert? Így hordd az új szezonban!