Mit árul el rólad a kedvenc illatod? Példákat is mutatunk!

europress
Joy.hu

Te milyen parfümöt használsz? Bizony, a személyiségeddel és a stílusoddal is szoros összefüggésben áll a kedvenc illatod. Elmondjuk, mi igaz az egyes változatok szerelmeseire és megmutatjuk, melyik parfüm áll legközelebb az ízlésedhez!

1. Virágos illatok

Ha a friss, könnyed, virágos illat a kedvenced, akkor szeretsz nőnek lenni. Nem jelent problémát a magassarkú és inkább a szoknyát választod a nadrág helyett. Szeretsz szervezkedni, általában te vagy a felelős a barátnőid szülinapi bulijáért is.

Válaszd ezt: Dolce Gabbana - Rosa Excelsa

2. Gyümölcsös illatok

Az biztos, hogy nem vagy egy szürke, otthonülős típus, imádod a kalandokat, az életet és a pörgést. Friss és energikus vagy, ez pedig jó hatással van a környezetedre is.

Válaszd ezt: Nina Ricci - Nina

3. Citrusos illatok

Bár a citrusok is a gyümölcsök közé tartoznak, parfümök terén a kettőt külön szokták választani. Mit árul el rólad, ha ilyen a kedvenc illatod? Hatékony, gyors problémamegoldó vagy, szereted a rendet, rendszerességet. Maximum a kiegészítőidben rugaszkodsz el kicsit jobban, az egyszerű, letisztult ruhákat kedveled.

Válaszd ezt: Versace - Eros Pour Femme

4. Keleties illatok

A pacsuli, szantálfa illatát kedvelő nőknek a minőség fontosabb a mennyiségnél. Érzéki vagy, imádod a klasszikus darabokat a szekrényedben és a lakás többi pontján is. Szeretsz bulizni, ugyanakkor egy romantikus vacsorának jobban örülsz.

Válaszd ezt: Gucci - Guilty

5. Fűszeres illatok

A személyiséged is épp olyan fűszeres, mint a kedvenc illatod. Imádod a vörös rúzst, szeretsz feltűnést kelteni, sokáig aludni. A kávéd feketén iszod.

Válaszd ezt: YSL - Opium

6. Fás illatok

Ami a szíveden, az a szádon. Őszinte jellem vagy, gyakran kijavítasz másokat, a stílusod viszont klasszikus.

Válaszd ezt: Chanel - Coco

7. Édes illatok

Imádsz nosztalgizáni. Szeretsz régi műsorokat nézni, ugyanakkor követed a mai divatot. Sokan tartanak kedvesnek, vidámnak és érdekesnek - szigorúan pozitív értelemben!

Válaszd ezt: Giorgio Armani - Sí

Te milyen parfümöt szeretsz? Az itt felsoroltakat kedvezményesen szerezheted be a Joy Napok ideje alatt, hiszen több parfümériában is felhasználhatod a kupont!

Csapj le a kedvenc parfümödre kedvezményes áron, a JOY Napokon!