A legjobbak egy helyen

Promóció

A díjnyertes guruló finomságok

Mindig keressük a napjainkat (és ezzel az életünket) könnyítő megoldásokat. Teret hódítottak az okos telefonok, a bejelentkezést nem igénylő szépségszalonok – mind időt spórolva az időszűkében lévő, rohanó nőnek. Természetes, hogy az étkezést is szeretnénk gyorsan megoldani, ugyanakkor az egészségtudatosság jegyében inkább kerüljük a klasszikus gyorséttermek egységeit. Erre is van megoldás, a finom, tápláló, minőségi, ugyan akkor gyors étkeket kínálja a street food világa, mindezt megfizethető áron. A food truck kocsikból való étkezés sokak kedvence, hiszen a járművek felszereltségük lévén önálló vendéglátó ipari egységet képeznek, így rövid idő alatt szinte bárhol tudják kínálni az ínycsiklandozó fogásokat, specialitásokat, nemzetközi ételeket. Nem csoda, hogy naponta körülbelül 2,5 milliárd ember étkezik a világon hasonló mobil megoldás révén.

forrás: foodtruckcatering.hu

Ahogy a divatban, sportban, filmek világában elismerik a teljesítményt, úgy a food truckok között is megtalálhatjuk a gasztronómia legjobbjait. A PolaPola méltán zsebelte be az Év Street Food Díja elismerést a Dining Guide által rendezett étteremmustrán. Az autentikus balkáni ízek, az eredeti bosnyák lepény és a látványgrillről lekerülő, faszénen sült ételek meghozták az elismerést. A Tütü gasztrobusz kapta az Év Food Truckja díjat, ami nemcsak látványos, zöld Citroënjüknek, hanem kitűnő grill ételeiknek, a vendégekre nyitott szemléletüknek is köszönhettek. Ha kíváncsiak vagytok rájuk és a többi több, mint 50 food truck kínálatára, megtalálhatjátok őket a Kincsem Parkban május 6-7-8-án.


Ízletes ételekben, finom és frissítő italokban nem lesz hiány, és hogy teljes legyen az ünnep fergeteges programok várnak mindenkit. Péntek este elindul a Lóverseny az éjszakában! sorozat, ami egész nyáron várja majd a fogadókedvűeket. A tavalyi évben indult agárversenyek is visszatérnek a versenyszámok közé, természetesen a kutyák mellett a lovakra is lehet fogadni. Szombaton az ügetőké a főszerep, vasárnap a telivérek lesznek porondon.
Ha még ez mind nem lenne elég, a színes kiegészítő programok gondoskodnak róla, hogy teljes legyen a forgatag. Lesznek utcazenészek és artisták, akik egész nap szórakoztatják a közönséget. A vállalkozó kedvűek körhintán szédülhetnek, a gyerekek különböző ügyességi programokon vehetnek részt, valamint állatsimogató is várja őket.
FACEBOOK.COM/FOODTRUCKSHOWBP WWW.KINCSEMPARK.HU FACEBOOK.COM/KINCSEMPARK