Eladó Behati Prinsloo és Adam Levine álomháza

Kata

Nézz be a szerelmi fészekbe!

Behati Prinsloo és Adam Levine úgy döntött, hogy megválik menő manhattani lakásától, amit így potom 5,5 millió dollárért bárki megvásárolhat. A páros valószínűleg inkább családiasabb környezetre vágyik Los Angelesben a tengerpart mellett, hiszen hamarosan gyermekük születik.

Levine-ék New York-i bázisa egy 260 négyzetméteres igazi bulizós kecó, ami szinte teljesen egyterű és gyerekszoba természetesen nincsen benne. A kialakításnál a tervezők figyeltek arra a pár kérésére, hogy megőrizzék régi sajátosságait és egyes elemeit is, ugyanakkor minden szükséges technikai újításnak is legyen meg a megfelelő helye.

A lakás egy 1900-as évek eleji épületben található és privát lift visz fel hozzá. Hatalmas a belmagassága, amihez óriási ablakok társulnak, nagyszerű kilátással Manhattanre. A falak nagy részét szépen restaurált tégla borítja és láthatóak a nagy terekben az épület eredeti oszlopai is. Természetesen luxusból nincsen hiány, zseniális a fürdőszoba minimál kialakítása, az óriási kanapés nappali, a gyönyörű biliárdasztal és a hatalmas gardrób, amit Carrie Bradshaw is megirigyelne.

Mélyen a pénztárcájába kell néznie annak, aki megvenné a lakást, de tuti jól járna vele, ha egy laza partikéglit keresne a városban. Közben persze a modell és a zenész sem marad fedél nélkül, hiszen Beverly Hillsben is van egy 4,8 milliós házuk, és most újítottak be egy másikat L.A. Pacific Palisades negyedében 19,9 millióért, ami az óceánra néz.

Nézd meg a galériánkat - 8 kép
Eladó Behati Prinsloo és Adam Levine álomháza

Szívesen laknál itt?

Olvasd el ezt is!
Behati Prinsloo megmutatta magán első kismamanadrágját