Joy Napok kívánságlista: online szerkesztőnk, Dia kedvencei

Joy.hu

Szerencsére már nem kell olyan sokat várni a JOY napokig, ráadásul pont a szülinapomon kezdődik a maratoni vásárlás. Össze is szedtem néhány dolgot, amit mindenképp szeretnék megkaparintani az akció alatt.

1. Fossil ezüst karóra

Imádom a nagy karórákat, ráadásul ez az ezüst szuperül fog mutatni majd a karomon nyáron, ha lebarnulok. A Borkutime-ban és a timecenter.hu oldalon minimum 10%-os kedvezménnyel vásárolhatok a JOY-kuponnal.

2. Nike Roshe One cipő

Imádom ezt a modellt, mert nagyon kényelmes, bármennyit sétálhatok benne. Ráadásul ez a színkombináció jól illik mindenhez. JOY-kuponnal ráadásul 20%-kal kevesebbet kell érte fizetnem.

3. Artdeco transzparens púder

Karácsonyra kaptam egyet anyukámtól, de annyira megszerettem, hogy azóta ezt használom. Tökéletesen fed, mégsem látszik. Szerencsére a Joy Napok ideje alatt a Douglas és Müller üzletekben 20%-os kedvezménnyel szerezhetem meg.

4. Halványkék tál

Legalább 1 éve szemezek vele a Butlers-ben, mégsem vettem meg eddig. Májusban viszont nem hagyom ott a polcon, mivel 20%-kal olcsóbban lehet az enyém.

5. Giorgio Armani - Sí

Évek óta ez a kedvenc illatom. Édes, de mégsem émelyítő, viszont elég drága, épp ezért hagyom a Joy Napokra a beszerzését, mivel a kuponnal 20%-kal kedvezőbb áron vihetem haza.

Keressétek a májusi Joy magazint, amiben rengeteg kupon közül választhatjátok ki a kedvenceiteket!