Nem tilos: Párosítsd a farmert farmerral

http://glamradar.com
Ujvári Viki

Vannak olyan anyagok és színek, amiket kicsit félve veszel fel együtt, mert egyszer valahol régen, valakitől azt hallottad, hogy ezt nem szabad?! Na most felejtsd el, megmutatjuk miért, és nem csak azért, mert a shortok, farmerszoknyák, és a kertésznadrágok időszaka jön!

Justin Timberlake és Britney Spears 2001-es American Music Awards-os szettjére talán még emlékszel, amikor mindketten tetőtől talpig farmerban jelentek meg, és bár akkoriban fénykorát élte sok olyan divathullám, ami miatt ma a fejünket fogjuk, mégis ez az összeállítás nem a kombinációnál vérzett el, hanem valahol az összkép és az adagolás ejtett mély sebeket a retinánkon, mert valamiért túlontúl sok(k) volt.

forrás: www.mtv.com

A mai napig sokan úgy tartják, hogy a farmer-farmerral párosítás nem jó, pedig pár trükkel könnyen utcaképessé tehetünk egy-egy ilyen outfitet. A hangsúlyt mindig helyezd arra, hogy ha csak kis mértékben is, de legyen a szettedben egy ezektől eltérő darab, lehet az egy blézer, vagy egy bőrkabát, akár valami hangsúlyosabb nyaklánc, egy szép cipellő és a többi.
Sose válassz farmer kiegészítőket egy farmer árnyalat mellé, gondolj csak Britney-ékre, és nem szükséges a matchy-matchy vonalon maradni, sőt ne is maradj, a hasonló árnyalatok, koptatások párosítását kerüld inkább, ugyanis nem szükséges.

Galériánkra kattintva megnézheted, hogy egészen pontosan mire is gondoltunk!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Nem tilos: Párosítsd a farmert farmerral

Megtetszett ez az irány? Akkor csak ajánlani tudjuk, hogy a JOY napok alatt mindenképpen nézz be a GAP, a REPLAY, a RETRO, vagy éppen a G-STAR RAW üzeleteibe, csak hogy párat említsünk a sok közül, ha érdekel a teljes üzletlista, itt megtalálod!