Tartós, zselés hatású manikűr a tavasz legtrendibb színeiben!

Promóció

Az essence gél körömlakkok háromlépéses rendszerével könnyedén készíthetünk tartós, fényes, zselés hatású manikűrt lámpa használata nélkül!

A tavasz és a jó idő beköszöntével még nagyobb hangsúlyt kapnak a körömlakkok. Ilyenkor még jobban szem előtt vannak a körmök, így sokkal változatosabb, sokkal merészebb színeket is szívesen kipróbálunk. A változatos színek mellett nagyon fontos, hogy a manikűr tartós legyen és ne kelljen 1-2 nap után újrafesteni. Szerencsére az essence gél körömlakkok háromlépéses rendszerével könnyedén készíthetünk tartós, fényes, zselés hatású manikűrt lámpa használata nélkül!

forrás: Style and blog

Első lépésként vigyük fel az essence the gel alaplakkot a körmünkre.

Második lépésként válasszuk ki az essence gél körömlakkok közül a kedvenc színünket és vigyük fel 1 vagy 2 rétegben, majd hagyjuk megszáradni. Az 51 különböző árnyalat közül mindenki megtalálja a hangulatához legjobban illő színt.

Végül használjuk az essence the gel fedőlakkot, mely fixálja, fényessé és tartóssá teszi a manikűrt.

Az essence gél körömlakkot könnyedén eltávolíthatjuk hagyományos körömlakklemosóval, így a többi zselés manikűrrel szemben, nincs szükség a zselé lereszelésére, mely sokszor a köröm sérülésével jár.

A már jól ismert lakkok 2016 tavaszától a megszokott minőségben és kiszerelésben kaphatóak, még kedvezőbb áron: 449 Ft-ért!

Az árcsökkentéshez kapcsolódóan szuper promócióival várja a vásárlókat az essence: a dm drogériákban 2 essence gél körömlakk vásárlása esetén a 3. lakk ajándék, április 20-ig! Érdemes továbbá figyelni az @essence hungary facebook oldalt, hamarosan ugyanis szuper játék indul, sok-sok essence gél körömlakkért!

forrás: Style and blog

További információért látogass el az essence hungary facebook oldalra vagy a www.essence.eu\hu weboldalra.