Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 könyv, amit el kell olvasnod ezen a télen

5 könyv, amit el kell olvasnod ezen a télen

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ezeket a történeteket neked is muszáj lesz elolvasnod!

Télen a zord időjárás miatt rengeteg programlehetőségtől elesünk. A strandok, teraszok és kirándulások helyett ilyenkor a legtöbben a lakásunkba húzódunk vissza szabadidőnkben. Ettől azonban még egyáltalán nem kell lemondanunk a tartalmas kikapcsolódás lehetőségéről. Íme öt könyv, amik garantáltan segítenek átvészelni a leghidegebb hónapokat, és még arra is tökéletesek, hogy amikor tavasszal ismét kinyílik számunkra a világ, akkor otthonosabban, magabiztosabban mozogjunk benne.

Kép
forrás: Libri

Tisza Kata: Hipnózis 6-kor - Abszurd terápiák az utcán, a konyhában és a hálószobában

Az irodalomterápia legismertebb hazai úttörőjének új könyvében olyan szövegek sorakoznak, amik segítenek átlátni, megérteni és leküzdeni azokat a mintákat, amik a mindennapokban gátolnak minket. A terápiás közeget átemeli a hétköznapok színtereire, és ezzel a megküzdés lehetőségeit is kitágítja számunkra.

Benedek Ágota: Állva maszturbálok

A Rumbarumbamm című, elsöprő sikerű karanténnapló után Benedek Ágota ismét egyedülálló humora és öniróniája segítségével száll szembe saját szorongásaival, és így nekünk is erőt ad, hogy szembenézzünk a sajátjainkkal. A könyv minden sora megerősít bennünket, hogy bármilyen furcsán is érezzük magunkat a világban, az érzéseinkkel soha nem vagyunk egyedül.

Emily & Amelia Nagoski: Érzelmi kiégés - A stresszkezelés gyakorlati titkai nőknek

A nőket és a férfiakat merőben más stresszforrások érik a mindennapokban, ezért természetes, hogy ezek ellenszerei is különbözőek kell, hogy legyenek. A pszichológus és szexedukációs szakember Emily Nagoski és testvére közös könyve hatékony és gyakorlati módszereket kínál a stresszkezelésre és az érzelmi kiégés elkerülésére, kifejezetten nőknek.

Dr. Máté Gábor & Máté Dániel: Normális vagy - Trauma, betegség és gyógyulás mérgező világunkban

Az ember közösségi lény, így a közösségek hanyatlása negatívan hat az egyén fizikai és lelki állapotára is. Ez a magyar származású kanadai orvos-pszichológus és fia közös könyvének alaptézise. A kötet azonban nemcsak a társadalmak általános egészségügyi problémáira mutat rá, hanem hatékony megoldásokat is kínál, amiket mindannyian alkalmazhatunk ezeknek elkerülése érdekében.

Guillaume Musso: A szajnai ismeretlen

Ha a tél leghidegebb heteiben egy kis kikapcsolódásra van a legnagyobb szükségünk, a modern francia irodalom sztárjának legújabb regénye tökéletes választás. Az izgalmas, pörgős cselekmény és a nagyszerű karakterek egy percre sem engedik el az olvasó figyelmét, és tökéletes bizonyítékai Musso mesélőtehetségének.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.