Hotel lesz Marie Antoinette otthonából

Kata

Nemsokára egészen könnyen tündérmesébe csöppenhetünk, ha Franciaországban járunk, hiszen akár a versailles-i kastély falai között is megszállhatunk. A lenyűgöző birtok impozáns épületei közül ugyanis háromban luxushotelt alakítanak ki.

A The Lov Hotel Collection – ami Európában már több hasonló hotelt is működtet - kapta meg a lehetőséget arra, hogy Marie Antoinette egykori otthonának egy részét 20 szobás szállodává varázsolja. Ennek nyilván nem örül mindenki, hiszen sokan féltik a történelmi jelentőségű épületeket, ám az állam plusz bevétel nélkül már nem tudná fenntartani a palotát működtető hatalmas intézményt. Nyilván vigyázni kell az építészeti remekművekre, de a hotelnak kijelölt szélső épületek egyébként is egy ideje már teljes felújításra várnak, szóval mindenki csak jól jár.

forrás: Europress

Abban biztosak lehetünk, hogy a kastélyra jellemző pompában nem lesz hiány. A majd 3000 négyzetméteres területen a lakosztályok mellett exkluzív étterem is készül a francia konyha remekeivel. Séfnek nem mást bíztak meg, mint a Michelin-csillagos Alain Ducasse-t, akitől igazi ételcsodákra számíthatnak a vendégek. A valahol 4,5-8 millió dollárt felemésztő vállalkozás nagy részét a The Lov Hotel Collection állja és az előzetes tervek alapján 2018-ig kell várni arra, hogy az első vendégek megszállhassanak a világ egyik legkülönlegesebb hoteljében.

forrás: Europress

Te szívesen megszállnál majd a hotelben?

Olvasd el ezt is!
A 9 legcsajosabb hotelszoba, ahova mindenki szívesen utazna