Tudtad? 5 trend amit, kedvenc hírességeink kezdtek el!

Ujvári Viki

Trendek jönnek-mennek, és bár most hosszú lenne leírni azt, hogy ez az egész pontosan mitől is függ, mármint, hogy mit, milyen színben és mikor viselünk, de van egy sokkal érdekesebb oldala a dolognak: azok a divathullámok, amiket kedvenceink indítanak el, és amikor igazi sikerré válnak.

A hírességek nagy része egy két lábon járó reklámtábla, a különféle divatházaknak pedig megéri beléjük fektetni, és több ezer dolláros ajándékokkal ellepni őket, ugyanis gondolj csak bele, az utca emberének sokkal hamarabb akad meg a szeme egy hírességről leközölt képen, mint egy divathéten lőtt fotón. Arról nem is beszélve, hogy ha a kedvenc színészed, modelled esküdni mer, és ódákat zeng egy adott termékről (még ha ez valahol egy fizetett hirdetés), akkor te is szívesen invesztálsz azon darabba, vagy bátrabban mered megvásárolni egy olcsóbb mását, hiszen láttad már rajtuk, és tudod hogy ez neked is jól álhat.


Sok apróságot szeretünk, hordtunk, vagy még hordunk a mai napig is, azt viszont kevesen tudják, hogy egy-egy ilyen trendet kinek is köszönhetünk.
Mi most utánanéztünk párnak, így csak kattints a galériára, ha szeretnél képbe kerülni!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
Tudtad? 5 trend amit, kedvenc hírességeink kezdtek el!

Te melyik trendet szereted leginkább a felsoroltak közül?