Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A legemlékezetesebb esküvői ruhák a sztárvilágból

A legemlékezetesebb esküvői ruhák a sztárvilágból
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Jó pár menyasszonynak adtam tanácsot ruhaválasztásban az esküvő előtti készülődés során – ha emlékeztek még az Én is menyasszony vagyok című sorozatomra, akkor ti is tudjátok! ;) És imádtam!! Most újra itt az esküvői szezon, úgyhogy arra gondoltam, hangolódjunk rá – akkor is, ha még készültök, ha már túl vagytok rajta, vagy ha csak szeretitek a szépséges ruhákat!

A csodálatos Elizabeth Taylor például igazi darázsderekat formáló darabban ment férjhez Nicky Hiltonhoz, 1950-ben, egy Helen Rose jelmeztervező által megálmodott esküvői ruhában, méghozzá először életében. Illetve előtte szerepelt Az örömapa című film eredeti verziójában, ezt biztos sokan láttátok már a tévében, amiben szintén egy fantasztikus ruhába bújtatták. Összesen egyébként nyolcszor állt az oltár előtt, úgyhogy jöjjön is egy találó idézet tőle a témában! ;)

„Nagyon jó feleség vagyok - nem csoda, hogy annyiszor férjhez mentem.”

Kép

Jackie Kennedy 1953. szeptemberében mondta ki a boldogító igent John F. Kennedynek, szintén egy fantasztikus kreációban. A tervező ezúttal is egy hölgy volt, méghozzá Ann Lowe. A selyemtaft ruhát kiegészítő csipkefátylat még a nagymamája viselte a saját esküvőjén. Ti viseltetek valamilyen anyukától, nagyitól örökölt darabot az esküvőn, Édeseim? Érdekesség egyébként, hogy az esküvő előtt 10 nappal a tervező műhelyét árvíz borította el, és az esküvőre készült 15 ruha, köztük a menyasszonyi is tönkrement. A tervező hölgy és segítői biztos érezték a nyomást, mert ezúttal 8 nap alatt készült el az, ami korábban 8 hónap alatt… Hiába, a gyakorlat, ugye! ;)

Kép

Audrey Hepburn egy magasan záródó nyakú, bájos, A-vonalú Balmain ruhában ment feleségül Mel Ferrerhez. Egyébként Pierre Balmainnek köszönheti a menyasszonyi ruháját Ava Gardner, Brigitte Bardot, Josephine Baker, Katherine Hepburn, Marlene Dietrich és Sophia Loren is, és mind csodás volt!

Kép

Grace Kelly szintén egy Helen Rose által tervezett ruhában esküdött örök hűséget a monacói hercegnek, amit máig az egyik legelegánsabb és legemlékezetesebb ruhaként emlegetnek. Az MGM jelmeztervezőjének kreációját 2006-ban, az 50 éves évfordulóra kiállíttatta mostani tulajdonosa, a Philadelphiai Művészeti Múzeum, és máig ezt tartják a legnépszerűbb kiállításuknak. Hiába, egy ilyen csodát én is szemügyre vennék közelebbről is! ;)

Kép

Jól látszik, hogy 10 évvel később, 1966-ban már sokkal egyszerűbbek, sokszor rövidebbek lettek a ruhák! Mia tulajdonképpen egy csinos, fehér szoknyás kosztümben mondott igent Frank Sinatrának Las Vegas-ban – az egész ceremónia 15 percig tartott, úgyhogy talán nem is baj, hogy nem öltözte túl... Bianca Jagger pedig még ennél is merészebb volt, mint egy igazi rocksztár feleség: egy Yves Saint Laurent Le Smoking blézerbenés maxiszoknyában állt az oltár elé St. Tropez-ban. És hogy miért volt ilyen kihívó a felsőrész? A várandós Biancára már nem volt jó a tervezett blúz, így inkább elhagyta az egészet. Rock and roll, igaz? ;)

Kép

Lady Diana 1981-ben viselt ruhája az egész évtizedet meghatározta. Az Elizabeth Emmanuel tervezte csoda igazi hercegnőhöz illő darab volt – puffos ujjak, fodros nyakrész, véget nem érő uszály. Sajnos, hiába varrtak egy 18-karátos arannyal futtatott patkót a ruhába, és egy kis kék masnit az övrészre, a házasság nem köttetett szerencsés csillagzat alatt… Nektek hogy tetszik így 35 év távlatából, Drágáim? ;)

Kép

Jöjjön egy kis szín a sok fehér után!! Az előző házassághoz hasonlóan ez sem tartott örökké, de Gwen Stefani 2002-ben viselt John Galliano által megálmodott félvállas ruhájára sokáig emlékezni fogunk! A punkba és pinkbe mártott ruhát a menyegző után a Victoria & Albert Museum-nak adományozta Gwen, hogy mások is közelről láthassák ezt a műalkotást:

Kép

Katalin hercegnő és Vilmos herceg 2011-ben tartott esküvőjére Sarah Burton készítette az ezerszer leutánzott és kielemzett ruhát. A királyi udvar annyira titokzatos volt a menyegző részleteivel kapcsolatban, hogy a tervező neve csak akkor került nyilvánosságra, mikor Katalin megérkezett a Westminsteri apátságba. Ha valaki olyan mázlista, hogy közelebbről is megnézheti a ruhát, látni fogja, hogy a csipke az Egyesült Királyság 4 emblematikus virágát rejti: a rózsát, a nárciszt, a bogáncsot és a lóherét.

Kép

És ha már ennyi bájos ruhát láttunk, fejezzük be egy nagyon modernnel! Erre az esküvőre is 2011-ben került sor: Kate Moss a The Kills frontemberének mondott igent egy laza, kicsit hippis, mégis sikkes (és alakmutató) darabban. Hiába fordult el mindenki John Gallianotól, a szupermodell kitartott mellette, úgy tűnik!

Kép

Márk napi tipp: Mutassatok esküvői képeket!! Benneteket ki vagy mi inspirált, mikor kiválasztottátok a menyasszonyi ruhátokat? ;) Ha nem boldogultok a nagy nappal, ha nem találjátok A RUHÁT, szóljatok, és segítek!! ;)

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Kép

Ez a Taylor Swift dal szól rólad a csillagjegyed alapján

Swiftie-k figyelem! Most megtudhatjátok, melyik az a szám, amit mintha rólatok írt volna az énekesnő!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.