5 jel, hogy működik nálad a vonzás törvénye

Europress
Joy.hu

Akár hiszel benne, akár nem… ezek bizony cáfolhatatlan jelek!

1. Nyitott lettél a változásokra

Már nem menekülsz hanyatt-homlok attól, hogy az egész életed – vagy akár „csak” valamelyik területe – a feje tetejére álljon. Hiszen az utóbbi időben megszoktad, hogy a látszólagos összeomlást mindig egy magasabb minőség kezdete jelenti, tehát nincs miért aggódni.

2. A jelenben tudod tartani a figyelmed

Már képes vagy arra, hogy itt és most koncentrálj arra, ami van: nem kalandozol el a múltba vagy a jövőbe. Felfigyelsz a nyíló virágokra, a természet illatára, a külvilág ingereire… de azt is megtapasztaltad, milyen, amikor teljes mértékben befelé összpontosítod a figyelmed.

3. Meg mered fogalmazni a szándékodat

Tudod, mit akarsz. Ráadásul nem félsz kimondani! Eddig ugyanis tartottál tőle, hogy valóra válik. Most viszont, hogy készen állsz a megvalósulásra, nem kell rejtegetned többé.

4. Érzed a pozitív energiákat

A negativitás és a fizikai nehézségérzet eltűnt belőled. Azok a hétköznapi dolgok, amik eddig az őrületbe kergettek, akár megállás nélkül is következhetnek egymás után, hiszen immunis lettél rájuk. Már nem szürke szemüvegen keresztül nézed a világot.

5. Tanúja vagy annak, hogy amit kérsz, azt megkapod

Végre kezded sejteni, hogy mindig a kezedben a döntés. A gondolataiddal te teremted a valóságodat, a jelenben a jövődet. Sőt, olykor már tudatosan is bánsz ezzel. Jól teszed!


Nálad is működik, ugye?