Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A 6 legmenőbb tech-kütyü kutyásoknak

Facebook
Twitter
Pinterest

A következő termékek láttán egyes kutyások a fejüket fogják majd, mások pedig ujjonganak és vadul kattintgatni kezdenek (nyugi, mindenhol lesz link). A technológia elképesztő fejlődését senki nem tudja megállítani és természetesen ez az élet minden területére igaz. Miért pont a kutyások maradnának ki ebből?Igen, igen már kutyázni is lehet ultra modern kütyükkel, alkalmazásokkal.Nézzük meg a 6 legújabb szuperkütyüt:

1. BarkCam (ingyenes)

Személyes kedvenc! A legjobb fotós alkalmazás amit egy gazdi kívánhat magának. Egy sima kamera applikáció, azzal a különbséggel, hogy olyan hangokatad ki, amire a kutyád felkapja a fejét és belenéz a kamerába! Juppie!! Pl: ugatás, kopogás, csengetés, nyávogás, kulcs csörgése stb.. Amint rányomsz a hangeffektre már exponál is a kamera, így pont azt a pillanatot kapja el, amikor a kutyád belenéz a kameraba, ahonnan a hang jött. Aztán persze jöhetnek a filterek, feliratok. (Keresd az App Store-ban)

Kép

2. Petnet Smartfeeder - az okos etetőtál (150 $)

Ez akütyü a megadott időpontokban kiporciózza kutyusodnak a kaját, grammra pontos adagot mér és jelez ha már fogytában van az utánpotlás és töltened kell. Tartozik hozzá természetesen egy okostelefon alkalmazás, ezen lehet beállítani a napi adagokat és a jelzéseket. Egy biztos, ezzel a kütyüvel percre pontos napirendet tarthatsz be.Potom 150 $ -ért a tiéd lehet (kb. 42 000 Ft). Ezen az oldalon egy videót is találsz róla :https://petnet.io/

Kép

3. AKakiporszívó(119,64 $)

Oh igen. Valljuk be, erről azért sokan álmodoztunk már... :) Tehát ez a kis szerkezet felszippantja a kutyagumit és akkora tárolódoboza van, hogy kb. hetente egyszer elég ürítened a zacsiját.Állítólag a legsűrűbb fűből is kiszippantja a végterméket és egyszeri feltöltéssel 50 adagot gyűjthetsz be, fennakadás nélkül. Itt lehet rendelni (Amazon)

Kép

4.Pet Tunes - A kutyarádió (55$)

Ez a kis hangszoró olyan zenét játszik a kutyádnak, ami nyugatatóan hat rá. Elsősorban azoknak a háziállatoknak készítették ezt a kütyüt, akik félnek, szoronganak otthon egyedül és emiatt sokszor rongálnak is. A gyártó szerint tudományosan bizonyított a kis hangszóró hatása, a szeparáló, szorongó kutyákat a gondosan válogatott zene és hangok megnyugtatja. Hm. Ha valaki kipróbálta, írja meg, bevállt -e. Ezt is az Amazonon lehet rendelni, ITT.

Kép

5. ICam - a kutyafigyelő alkalmazás

Ez az alkalmazás kb. ugyanazt tudja mint egy bébifigyelő. A telefonond kamerájának segítségével folyamatosan tudsz közvetíteni adást egy másik készülékre (Iphone, Ipad) Egyet otthon hagysz, beállítod megfelelően és a másik készüléken bárhonnan figyelheted mit csinál a kutyagyerek otthon. Az App Sotre-ból tudod letölteni, részletesebb leírás itt:ICam

Kép

6. Petzi Treat Camera (170 $)

Ha végképp nem tudsz mire költeni kb. 48 000 Ft-ot, akkor már távolból is szórakoztathatod Buksit, sőt! Még jutifalatot is osztogathatsz egy alkalmazáson keresztül. A Petzi nemcsak egy kamera, aminek az "adását" nézni tudod az okostelefonodon, hanem bele is szólhatsz a telefonodon keresztül, odahívhatod a kutyádat és ha okosan, ügyesen odament akkor egyetlen gombnyomással szórhatsz egy kis jutifalatot is neki. Ezen a linken van róla videó is :Petzi

Kép

Kiemelkedően magas, valódi hústartalom, kiváló ár-érték arány. ----›››› Ismerd meg a spanyol OptimaNova tápcsaládot! Klikk a képre

Banner Optimanova
Banner Optimanova

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: Ennyit változott Justin Bieber, mióta 15 évesen berobbant a köztudatba

Mintha csak tegnap lett volna, hogy Justin Bieber szupersztárrá avanzsált.

Kép

6 egyszerű trükk, hogy sokkal kevesebb legyen a vízszámlád: ezreket spórolhatsz!

Ezekre az egyszerű trükkökre szinte senki nem gondol, pedig egy kis tudatossággal sok vizet lehet spórolni, ami nem csak neked jó, hanem az egész világnak is.

Kép

6 csillagjegy, akinek megváltozik az érzelmi élete a Jupiter-Uránusz együttállás miatt

Április 20-án jött létre a Jupiter és az Uránusz együttállása. Hogy mit jelent ez a csillagjegyedre nézve? Mutatjuk!

Kép

6 sokkoló film, ami annyira durva, hogy csak egyszer lehet megnézni

Ezek a filmek annyira durvák, kegyetlenek és sokkolóak, hogy egynél többször senki nem bírja őket megnézni.

Kép

A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van

Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.