10 ok, hogy miért randizz kutyás lánnyal.

B. Krisztina B. Krisztina
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Kép

Tetszik egy lány, akinek a szívét már részben elrabolta egy szőrős négylábú? Ne ijedj meg, ha egy lány felelős gazdija szeretett kutyájának, az nagyon sok mindent elárul róla, ami neked is tetszeni fog.

Nézzük 10 pontban, mi az amit tudnod kell egy kutyás lányról, mielőtt belevágsz:

1. Felelős.Gazdinak lenni felelősség. Tartani kell a napi menetrendet: séta reggel – este, etetés, gondozás, foglalkozás. Felelősen kell a pénzügyeket is intézni, hiszen mindig kell, hogy legyen büdzsé állatorvosi költségre, etetésre, ápolásra. A váratlan kiadásokról ne is beszéljünk.

Kép

2. Független. Nem kell attól tartanod, hogy túlságosan rádtelepszik, megfoszt a szabadidődtől és megszűnik a saját élete, ha összejöttök. Sőt, valószínűleg ott sem marad nálad éjszakára, amíg nem gondoskodott kutyaszitterről. A kutyájáról való gondoskodás mindig fontosabb lesz neki. Most szólunk, ha ez nem tetszik, akkor bele se vágj. De jobban teszed, ha veszel egy kutyajátékot, és részt veszel az életükben, megéri.

3.Szociális és barátkozó.Tudományosan bizonyított és alátámasztott tény, hogy egy kutyás lány sokkal szociálisabb és nyitottabb új emberek megismerésére mint egy macska gazdi, vagy valaki háziállat nélkül. Új társaságban hamarabb feltalája magát, nem jön zavarba egykönnyen. Ezt akkor fogod igazán értékelni, amikor bemutatod a családodnak, barátoknak (hülye haveroknak :) ). Nem fog csalódást okozni, hidd el!

Kép

4. A pozitív megerősítés.Pontosan tisztában van vele, hogy egy problémát, pl. rosszul rögzült viselkedési mintákatcsak a dolgok pozitív megerősítésével lehet megoldan, hiszen a kritizálás, kiabálás, zsémbeskedés, szemrehányás a kutya tanításánál sem jön be. Egy kutyás lány ezt tudja és hidd el, ez egy kapcsolatban óriási előny!

5. Nem finnyás.Egy igazi kutyás lány nem a Királynőképzőben végzett! Nem fogja befogni az orrát, ha izzadt vagy és “emberszagú”, hiszen naponta szedi a kutyakakit, kihúzza a beragadt füvet ha másként nem megy és a hasmenéses, hányós időszakokról ne is beszéljünk…. Szóval a különböző végtermékkel járó testi funkciók nem nagyon ijesztik meg.

6.Aktív.Lehet, hogy nem futja le a maratont, de naponta sétál és játszik a kutyájával, úgyhogy biztosan nem lusta. Óriási bónusz pontokat szerezhetsz, ha olyan kirándulásokat szervezel beülős mozi vagy vacsora helyett, ahova a kutya is tud menni veletek.

Kép

7. Szereti a szőrt :) (ha-ha-ha)Nem elhanyagolandó tény, hogy egy kutyás lányt nem hozol zavarba akkor sem, ha a Jóisten bőségesen megáldott testszőrzettel. Hogy a kutyaszőr és az emberszőr nem ugyanaz, oké, igaz. Mindenesetre az biztos, hogy egy kutyás lányt a hozzá bújó “szőrkupac” megnyutatja és boldoggá teszi :)

8. Nem rendmániás.Menő váza az asztalon? Kb. 2 percig tart egy csóváló farok közelében, ezt minden kutyás tudja. Egy ilyen csaj tuti nem fog kikészülni, ha reggel hazatántorogsz részegen és leversz egy-két dolgot. Arról ne is beszéljünk, hogy a “róka” takarításban is óriási gyakorlata van (lsd. 5-ös pont)

Kép

9. Tud hallgatni.Éppen nincs mit mondani? Nem gond. Egy kutyás lány simán üldögél a csendben valakivel, akit szeret, hiszen ebben is óriási gyakorlata van. Egyébként is néha a legjobb kommunikáció szavak nélkül történik.

10. Gondoskodó.A kutyája a büszkesége, az öröme, bármit megtenne érte. Amikor látod, hogyan gondoskodik a kutyájáról és mennyire szereti, biztos leszel benne, hogy egyszer, ha eljön az ideje kiváló családanya és feleség lesz.

És a legeslegjobb az egészben, hogy Te is GAZDIleszel, megtapasztalod a feltétel nélküli szeretetet, ragaszkodást, barátságot úgy, ahogy még sosem ismerted azelőtt ...

...azelőtt, hogy találkoztál egy kutyás lánnyal.

" width=

A térdig érő kutyák boltja. Minden, amire kistermetű kutyusodnak szüksége lehet- itt, egy helyen!

Forrás : woofipedia.com /Liz Fotók: Pinterest

Napi horoszkóp február 21.: az Ikreknek változtatásra van szükségük, a Rákok heroikusan küzdenek egy bizonyos dologért

Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz ismét izgalmas dolgokat tudhatsz meg a csillagok állásából!

Rosszul sikerült a randi? 5 mód, ahogyan idő előtt kiszállhatsz belőle

Van az úgy, hogy nem olyan a pasi, mint amilyenre a barátnőid elmondása vagy a Tinder alapján számítottál rá.

Amikor rendőr kínoz állatot

Nem kell ahhoz fekete öves állatvédőnek, állatmentőnek, sem gazdinak lenni, hogy ökölbe szoruljon a kezed ha azt látod, pont az követ el aljas és erőszakos tettet egy védtelen állattal szemben, akitől egy ilyen esetben a segítséget várnád. Akire rá vagy utalva.

Stagnál a fogyásod? Ezekkel a változtatásokkal új erőre kaphatsz!

Az egészséges szokások bevezetésével az első néhány kilótól viszonylag egyszerűen meg lehet szabadulni. Idővel viszont a mérleg nyelve nem mozdul, bármit is csinálsz. Miért van ez?

Alig egy éve született meg a gyermekük, de máris a szakítás szélén áll Cheryl és Liam Payne

Még nincs egyéves a kisfiuk, de máris a szakítás szélére kerültek.

Böjt alatt a legjobb hír: Kutatások szerint a vegán étrenddel lehet a legtovább élni

Ennél is meglepőbb az, hogy azoknál a népcsoportoknál, ahol semmilyen állati eredetű táplálékot nem fogyasztanak, azoknál a leghosszabb az átlag életkor.

Készül a Nem férek a bőrödbe film rebootja, sőt, már itt az első előzetes is!

Már itt az első trailer, de sokan kiakadtak a videó láttán.

Korán kelsz? Akkor tényleg aranyat lelsz, mert sokkal jobb vagy másoknál!

Utálsz sokáig aludni? Akkor szerencséd van, a tudomány szerint ugyanis sokkal egészségesebb életet folytatsz, mint mások.

4 csókolózós játék, amivel feldobhatod a kapcsolatodat

Mert a csók az egyik legjobb előjáték!

A kereséshez kezdj el gépelni!