Stallone lánya lesz a divatházak új kedvence?

Szabó Kata

Sistine Stallonét már most a legnagyobbak fotózzák, pedig még csak 17 éves.

A sztárvilágban gyakran előfordul, hogy a hírességek gyermekei egy idő után szüleik nyomdokaiba lépnek és ők is a reflektorfényt választják. Sylvester Stallone három gyönyörű lánya közül a 17 éves Sistine éppen a modellek világa felé kacsintgat, teljes joggal.

A lányt már leszerződtette az IMG Models és olyan fotósok kapták lencsevégre, mint Inez van Lamsweerde vagy Vinoodh Matadin – így már biztos, hogy szakmai körökben ott forog a neve a legfontosabb helyeken. Ehhez jön még az a bónusz, hogy édesapja Hollywood nagyágyúja, akinek nem csak karizmatikus megjelenését, de munkamorálját is örökölte. Szóval sokak szerint ő lehet az év egyik nagy felfedezettje, amit már az is mutat, hogy szépen megválasztott fotóit több mint százezren követik az Instagramon.

Sistine édesanyja, a most is elég dögös Jennifer Flavin, fénykorában ismert szupermodell volt, és a lány tulajdonképpen miatta érdeklődik inkább a divatvilág iránt a filmezés helyett. Sistine azt mondja, hogy sok elengedhetetlen dolgot megtanult tőle, amit a munkája során hasznosíthat. Így például fontosnak tartja, hogy mindig időben érkezzen, ha kell, tovább maradjon és mindent megtegyen azért, hogy a fotós elképzelését megvalósítsa.

Az igazi áttörés, amikor majd egy világmárka kifutóján végigvonulhat, még várat magára, addig pedig Sistine egyre több fotózásra kap felkérést és az érettségire készül. Insta profilját elnézve simán lehet belőle olyan véleményvezér híresség, mint például Kendall Jenner, ezért érdemes lesz rá odafigyelni!