A nap cikke

Katherine Heigl szülés után újra fehérneműben pózol, és őszintén vall a pluszkilókról

A színésznő is azt vallja: nem kell elsietni semmit!

Még több olvasnivaló

Rosszul sikerült a randi? 5 mód, ahogyan idő előtt kiszállhatsz belőle

Katherine Heigl szülés után újra fehérneműben pózol, és őszintén vall a pluszkilókról

Ezt imádni fogod: az elmúlt évek egyik legnagyobb trendje végre a cipőket is meghódította!

Hiába kávézol, nem érzed a hatását? Ez a meglepő ok állhat a háttérben

3 kaja, amit egy dietetikus SOHA nem enne meg – és te?

Készül a Nem férek a bőrödbe film rebootja, sőt, már itt az első előzetes is!

4 csókolózós játék, amivel feldobhatod a kapcsolatodat

Micsoda átalakulás! Így néztek ki 10 évvel ezelőtt napjaink legszexisebb férfi sztárjai

A dédik 10 aranyszabálya randizáshoz!

A dédik 10 aranyszabálya randizáshoz!
Nincs kép Lakatos Márk
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Na, vajon ebből mit fogtok tudni hasznosítani? Ezen jár a fejetek, igaz? ;) Akkor most elkalauzollak benneteket az 1930-as évekbe, és megmutatom, mik voltak akkoriban a legjobb tanácsok szingliknek… Lesznek megszívlelendő tippek, amik még most is érvényesek, de olyanok is, amik mosolyt fognak csalni az arcotokra! Induljon az időutazás!

1. Mindig készülj el időben és ne igazgasd látványosan a ruhád, legfőképp ne a harisnyád! Tartsd meg a titokzatosságodat, légy csábító és mosolyogj!

Ez elsőre nem hangzik túl bonyolultnak, ugye? A kényelmes, de azért csinos ruha szerintem is alapkellék egy randira, ha az ember nem akar feszengeni. Egy sötét farmer, egy fehér póló blézerrel, loafer cipővel szerintem tökéletes választás, főleg így tavasszal. A titokzatosság szerintem nehezen megfogható tanács, de az biztos, hogy a mosolygás csak segíthet. ;)

gif

2. Mindig figyelj rá, hogyan ülsz és soha, de soha ne tűnj unottnak (még ha az is vagy)! Ha rágózol, ezt tedd észrevétlenül, hang nélkül és csukott szájjal!

A tartás az szerintem is alapvető fontosságú, de nem csak randizáskor – egy francia nő is, mindig hátrahúzott vállakkal, felemelt fejjel jár és ül! ;) A másik rész viszont… Ebben az időben még nem voltak előre lefixált vészjelzések, mikor „valaki” váratlanul felhív, hogy azonnal be kell menned a munkahelyedre… De ha már ott ragadtál, még így a modern technika korában is, akkor legalább próbáld meg érdeklődéssel megmenteni az estét. Ha pedig jól érzitek magatokat egymással, nem tudom elképzelni, hogy bármelyik fél unottnak tűnhet! És hát rágózás? Inkább rúzsozás! ;)

Kép

3. A férfiak nem szeretik, ha kölcsönkérik és összerúzsozzák a zsebkendőjüket! Úgy sminkelj, hogy ő ne lássa! Ez privát dolog!

Visszatértünk az első ponthoz, a titokzatossághoz! Ez például az egyik apró trükk az eléréséhez: sminkelni, sminket igazítani a párizsi nők is elvonulnak. És tudjátok, melyik árnyalatot szokták ajánlani csábításhoz? Azt a rózsás árnyalatot, amitől olyannak tűnnek az ajkak, mintha kicsit megharapdálták volna őket. Nem kell túl vastagon, csak úgy, hogy kivirulj tőle - szexi és beválik!!

gif

4. A figyelmetlen hölgyeket nem szeretik a férfiak! Például, ne beszélj tánc közben - ha egy férfi táncolni akar, akkor táncolni akar, nem pedig beszélgetni!

Elizabeth Bennet a Büszkeség és balítéletben például nem így gondolta és panaszkodott is a partnere némaságára, de hát akkoriban még sokkal komplikáltabb táncok voltak, sokszor lassú, mozdulatokkal. Egyszóval: az idők változnak, Édeseim! Ha beszélgetni akartok tánc közben, beszéljetek!

gif

5. Ne használd a kocsi visszapillantóját sminkelésre! Nem csak zavarja a férfit, hogy nem látja, mi van az autó mögött, de rendkívül veszélyes is!

Háhhh, micsoda mázli, hogy most már van saját tükör az anyósülésen is, igaz? Ha pedig Ti vezettek, természetes, hogy minden tükröződő felület egyben sminktükör is! ;)

Kép

6. Ne légy túlságosan közvetlen a kísérőddel és legfőképpen ne cirógasd mások előtt! Az intimitás vagy kedvesség ízléstelen kimutatása megalázó egy férfi számára!

Hát, ha a pasik számára nem is, mások számára azért lehet kellemetlen, ha valaki nagyon intenzíven mutatja ki az érzelmeit, ugye. Egy szórakozóhelyen még rendben van, de a pláza folyosóján már kevésbé… ;)

gif

7. Ha már jártál azelőtt azon a helyen, ahova most elvittek randevúzni, soha ne beszélgess a pincérrel arról, hogy mással milyen jó élményeid kötődnek ehhez a helyhez! A férfiak igénylik a kizárólagos figyelmet!

Hohohohó, nem túl feminista szellemiségű ez a tanács, sőt, inkább parancs! Nem kell felvágni persze, de ha már jártál egy helyen, miért ne beszélhetnél közvetlenül a pincérrel? Sőt, akár ajánlhatsz is a partnerednek ételt – elmúltak azok az idők, amikor a nők helyett is a pasik rendeltek.

Kép

8. Ne beszélj a ruhákról, inkább hízelegj a kísérődnek egy kicsit! Beszéljetek olyan dolgokról, amik őt is érdeklik!

Nagyon ügyeljetek rá, Édeseim, hogy csak olyan témákat hozzatok szóba, amik a pasit érdeklik. Egy frászt!!! ;) Ha érdekes a téma, nyugodtan hozd fel. Nyilván nem kell ecsetelni a randi előtti ruhaválasztás nehézségeit (tudjátok, titokzatosság ;)), de ha valamilyen meglepő vagy szórakoztató történetetek van, akár divathoz kacsolódó, amiről lehet beszélgetni, hozzátok fel nyugodtan. Ha nem veszi a lapot, ha nem jó beszélgetőpartner olyan témákban, amik téged is érdekelnek, felejtős a dolog úgyis! ;)

Kép

9. Ne légy túl érzelgős és ne kényszerítsd őt, hogy olyan dolgokról beszéljen, amiről nem akar, vagy amitől elérzékenyülhet! A férfiak nem szeretik a könnyeket, főleg nem nyilvános helyen!

Ezt a macsó hozzáállást, igaz?! Vajon mire gondolhatott a tanácsadó? Az érzelmekre? ;) Az erőszakosság általában nem vezet sehova, de ez nem jelenti azt, hogy nem szabad olyan dolgokról beszélni, amik ne adjisten érzelmeket váltanak ki… Egyértelmű, hogy ennek is megvan a helye és ideje, és nem feltétlenül az étteremben (kést szorítva a torkához) kell kikényszeríteni egy szerelmi vallomást! ;)

gif

10. Ne igyál túl sok alkoholt, hiszen nincs kiábrándítóbb látvány annál, ha egy hölgy ittas! Pláne, ha bután is viselkedik! A férfiak elvárják, hogy a hölgyek józanok és vonzóak legyenek egész este!

Míg a pasik nyugodtan iszogatnak? Még mit nem! Egy jó kis vodka fizz a kézbe, vagy próbálj ki új koktélokat. Ha sörpárti vagy, jöhetnek a kézműves különlegességek, de egy zamatos magyar rosét sem hagynék ki soha a helyetekben! És hogy meddig igyatok? Amíg jól érzitek magatokat – és amíg a mosdóban sem kell a falba kapaszkodni, ha már nem mertek az ülőkére ülni! ;)

gif

Nektek mik azok a szabályok, amik most is érvényesek? Én nagyon jól szórakoztam, miközben írtam nektek ezt a cikket, és remélem hasonlóan jó kedvre tudtalak deríteni titeket is! Okosan randizzatok, Édeseim! Csóóóóóóók! ;)

Rosszul sikerült a randi? 5 mód, ahogyan idő előtt kiszállhatsz belőle

Van az úgy, hogy nem olyan a pasi, mint amilyenre a barátnőid elmondása vagy a Tinder alapján számítottál rá.

Amikor rendőr kínoz állatot

Nem kell ahhoz fekete öves állatvédőnek, állatmentőnek, sem gazdinak lenni, hogy ökölbe szoruljon a kezed ha azt látod, pont az követ el aljas és erőszakos tettet egy védtelen állattal szemben, akitől egy ilyen esetben a segítséget várnád. Akire rá vagy utalva.

Stagnál a fogyásod? Ezekkel a változtatásokkal új erőre kaphatsz!

Az egészséges szokások bevezetésével az első néhány kilótól viszonylag egyszerűen meg lehet szabadulni. Idővel viszont a mérleg nyelve nem mozdul, bármit is csinálsz. Miért van ez?

Alig egy éve született meg a gyermekük, de máris a szakítás szélén áll Cheryl és Liam Payne

Még nincs egyéves a kisfiuk, de máris a szakítás szélére kerültek.

Böjt alatt a legjobb hír: Kutatások szerint a vegán étrenddel lehet a legtovább élni

Ennél is meglepőbb az, hogy azoknál a népcsoportoknál, ahol semmilyen állati eredetű táplálékot nem fogyasztanak, azoknál a leghosszabb az átlag életkor.

Készül a Nem férek a bőrödbe film rebootja, sőt, már itt az első előzetes is!

Már itt az első trailer, de sokan kiakadtak a videó láttán.

Korán kelsz? Akkor tényleg aranyat lelsz, mert sokkal jobb vagy másoknál!

Utálsz sokáig aludni? Akkor szerencséd van, a tudomány szerint ugyanis sokkal egészségesebb életet folytatsz, mint mások.

4 csókolózós játék, amivel feldobhatod a kapcsolatodat

Mert a csók az egyik legjobb előjáték!

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot JOY-kuponokkal!

Csak 1185 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!