Angyali titkok: 5 szépségápolási tipp Candice Swanepoeltől

http://img0.gtsstatic.com/wallpapers/dec5555b5880fcfd89d6556d6fbea643_large.jpeg
Ujvári Viki

Azon kívül, hogy gyönyörű, még Victoria's Secret angyal is, és nem utolsósorban első gyermekével várandós.

Következzen pár trükk azzal kapcsolatban, hogy ő mégis mit tesz meg a szépségéért, hogyan vigyáz, és miként ápolja több millió dollárt érő csodaszép testét.

Testmozgás

Őszintén megvallva mi azt gondoltuk, hogy a bemutatókra felkészítő nagy dózisú edzéseknek egész évben boldogan hódol, de megnyugtató a tudat, hogy ő is emberből van, és a heti három alkalom nála is a sláger. Bár elmondása szerint egy jó jóga órára bármikor kapható, ugyanis az egyik kedvenc mozgástípusa, azt pedig talán mondanunk se kell, hogy az eredmény szemmel látható.

Napi arcápolási rutin
Tisztítás, tonizálás, hidratálás, és szemkörnyékápoló éjszakai krém. Olyan természetes arclemosót használ, melynek egyik összetevője a zöld tea. Ő is csak ismételni tudja számos szakmabeli kollegináját, hogy sose aludjunk sminkben, mert hosszútávon nem éri meg. Egyébként nem tud élni az ajakbalzsama nélkül, ami szerinte nélkülözhetetlen egy nő táskájából, és ezt mi is így gondoljuk.

Belülről fakadó szépség
Szerinte ez az egyik legfontosabb, hogy belülről ápoljuk szépségünket, aminek érdekében a modell rengeteg kókusz vizet fogyaszt, továbbá különféle smoothiekkal dobja fel a mindennapokat.

Nappalból az éjszakába?
Csak egy egyszerű rúzs pluszban, a kevesebb néha több lehet.

Te melyik trükköt alkalmazod rendszeresen?