A fürdőruhamodellek élete nem csak játék és napozás! - Vagy igen?

Ujvári Viki

Victoria's Secret angyalnak lenni sose volt könnyű munka, ám ha fürdőruhákról van szó, ott még a napsütés és a homok is bekavarhat.

Devon Windsor és Rachel Hilbert már jó ideje arcai (illetve testei) a Victoria's Secret Pink kollekcióinak, így egy interjú során ők osztottak meg pár dolgot és titkot azzal kapcsolatban, hogy milyen is a fürdőruhamodellek élete, ami szerintünk annyira nem is olyan rossz.
Az alább felsorolt pontok mindegyike azért kis mosolyt csalt a mi arcunkra is :)

1.) Stáb
Egy-egy tengerparti fotózáson legalább 20 ember munkálkodik azon, hogy a lányok a lehető legjobb formájukban legyenek.


2.) Utazás, utazás hátán
A világ különféle pontjain készülnek fotók, ami sok utazással jár, "ez azért fárasztó is tud lenni" mondja Devon. Mi pedig elhisszük, bár a csodás tájak azért biztosan kárpótolni tudnak némiképp!

3.) Néha nyaralás is
Persze a kemény munka mellett elmondásuk szerint nagy ritkán kapnak pár extra napot, amikor előbb utaznak oda az adott helyre, így lehetőségük van egy mini szünidőre is. Reméljük azért ez a pár plusz nap elég ahhoz, hogy kipihenjék a szépségük okozta fáradalmakat.


4.) A naptej a legjobb barát
Ez az egyik legfontosabb kelléke a mindennapoknak, 30-as faktorszámnál lejjebb nem is adják!

Azért az sem kellemes, ahogy a naptejes bőrödhöz hozzátapad a homok...illetve hogy a homokszemcsék MINDENHOL ott vannak

5.) Két fotó közt is zajlik az élet
Két szett közt amikor pihenésre kerül a sor, az első és legfontosabb a hidratálás, a folyamatos folyadékbevitel. A leégéstől a naptejen kívül pedig az ernyők védenek, melyek alatt kötelező a részvétel.


6.) Stylist itt is van
Nem mindegy az, hogy a strandszetthez milyen kiegészítők társulnak, így egy-egy ilyen fotózás során is szükségszerű a stylist jelenléte.


7.) Családias hangulat
Mivel egy jól összeszokott csapatról beszélünk, így szinte kézenfekvő volt az, hogy a munkák során barátságok alakulnak ki. Ennek köszönhetően pedig a pénzkeresés terhe is könnyebben elviselhető, arról nem is beszélve, hogy a fotózások hangulatát zenével teszik még barátságosabbá. Valóban elég rosszul hangzik! ;)

Hát nem is tudjuk, mi azért kipróbálnánk ezt a szakmát is, legalább csak pár utazás kedvéért! Te hogy vagy vele?

Szuper nyári JOY BEACH kuponjainkat keresd az aktuális számunkban, amelyeket 2016. június 9. és 12. között használhattok fel!