Negatív tulajdonságaid – a csillagjegyed szerint

Joy.hu

Talán senki sem meri a szemedbe mondani… Vigyázat: kemény beszólás következik!

Kos

Egoista vagy, ráadásul állandóan rohansz – többnyire fejjel a falnak. Túl sokat követelsz másoktól és túl gyorsan.

Bika

Szörnyen makacs vagy, ráadásul eladod a lelked egy kis kényelemért. Lustaságod miatt akár porfogónak is lehet használni.

Ikrek

Felszínes vagy, egyúttal sosem rejted véka alá, hogy neked senki és semmi sem elég jó. Döntésképtelenséged miatt ráadásul azt se tudod, hogy jobbra vagy balra indulj.

Rák

Csak azok keresik a társaságodat, akik kibírják, hogy folyton a vállukon zokogj. Egy XXL-es csomag zsepi a legjobb szülinapi ajándékod.

Oroszlán

A Kos után újabb egoista a házban! Hiúságod nem ismer határokat, és csak oldalazva férsz be az ajtón, mert akkora arcod van.

Szűz

Mellékállásban szívesen lennél domina, mert imádsz uralkodni és másokra erőltetni az akaratodat.

Olvasd el ezt is!
Ilyen vagy 1 mondatban a csillagjegyed szerint

Mérleg

Azt hiszed, te vagy a világ közepe. Azzal ápolsz jó viszonyt, aki hajlandó elhinni, hogy miattad kel fel a nap.

Skorpió

Mesteri manipulátor vagy. Ismered mások piszkos kis titkait, és ítélkezel felettük, pedig neked is megvannak a magad stiklijei…

Nyilas

Rejtély, hogyan bírod ki ilyen régóta saját magaddal. Dicsekvéssel kikényszerített visszajelzésekből építed túlcsorduló önbizalmadat.

Bak

Te vagy az, aki megcsinálja azt a bizonyos dolgot mindenkinek a vattacukrával. Pesszimizmusod még a legszebb pillanatokat is keserűvé varázsolja.

Vízöntő

Olyan vagy, mint egy vezető politikus: az emberek imádnak vagy utálnak. Nincs középút, de nem is baj, mert voltaképpen mindenkinek a lelki világára magasról teszel.

Halak

Kislisszolsz a nehéz helyzetekből, mert képtelen vagy szembenézni velük. Ennek ellenére még így is telesírod miattuk a párnádat, bár nem is kell hozzá különösebb indok.


Na, mennyire talált be a dolog?