Friss! Kiderült, kik énekelnek együtt A Nagy Duettben

Joy.hu

Megvannak a TV2 sikerműsorának sztárpárjai és végre az új zsűri összetételét is leleplezte a csatorna!

Korábban már megírtuk, hogy a montázsok alapján néhány éneklő celeb kilétére már fény derült, ezért is tudjuk biztosan,hogy a Rubint Réka-Schobert Norbi házaspár szerepelni fog a műsorban.

Olvasd el ezt is!
Rubint Réka is énekel majd A Nagy Duett negyedik szériájában - Íme a lehetséges versenyzők névsora!

Ma pedig a TV2 végre felfedte az összes szereplő és a zsűri kilétét is, íme a lista:

Schobert Norbi párja Keresztes Ildikó lesz, míg Berki Krisztián Fésűs Nellyvel énekel majd együtt. Az Édes Élet kedvenc celebpárosa, Cinthya Dictator Varga Viktorral duettezik, a táncos Markó Róbertet pedig Lola segíti majd a műsorban. Az egyik legnagyobb meglepetés a kajakos Kucsera Gábor volt, aki Dér Henivel dalolászik majd, illetve Veres Mónika, Nika is szerepelni fog a showban Növényi Norbert oldalán. Peter Sramek Keleti Andreát támogatja majd, a modell-fotós Debreczeni Zita pedig Biga partnereként tűnik fel a képernyőn. Az Aktív műsorvezetője, a szépséges Kulcsár Edina Hevesi Tamás párja lesz, Pál Dénes pedig Demcsák Zsuzsával fakad majd dalra. Érdekes párosnak ígérkezik még a Rubint Réka- Pintér Tibor és a Pachmann Péter-Péter-Szabó Szilvi duó is.

A műsort Liptai Claudia és Majka vezeti majd, a versenyzők produkcióit pedig Szulák Andi, Kasza Tibi és Cooky zsűrizi az új évadban.

forrás: TV2
Majka és Claudia vezetik majd a műsort

Te melyik párosnak szurkolsz majd?