5 dolog, amit tudnod kell, ha Rák férfit szeretsz

Joy.hu

Nem akarunk túlozni, de igazi férj- és apuka-alapanyag a pasi!

1. Ami a szívén, az az arcán

Lehet, hogy megpróbálja leplezni az érzéseit. Mégsem kell Sherlock Holmes-nak lenned ahhoz, hogy kinyomozd, mi zajlik benne éppen: az arca és a viselkedése ugyanis mindent elárul. Emiatt hazudni szinte egyáltalán nem tud.

2. Nem akarja, hogy megértsék

Esze ágában sincs másokra erőltetni a saját igazságát. Határozott világképe van ugyan, de nem érez kísértést rá, hogy „terjessze az igét”. Éppen ezért furcsa lehet neked, hogy olyan könnyen rád hagy dolgokat. Ettől viszont még nem hagyja magát egykönnyen meggyőzni…

Olvasd el ezt is!
Ez a csillagjegy a tökéletes párod a horoszkópod szerint

3. Szüksége van egy kis egyedüllétre

Akkor tud igazán odaadó lenni, ha van lehetősége rendszeresen egyedül feltöltődni. Valószínű, hogy talált már magának egy magányos hobbit, amit semmiképpen sem célszerű ellenezned, amennyiben meg szeretnéd őt tartani.

4. Másokat tesz az első helyre

A szerettei – és azok az emberek is, akiket tisztel – sokkal fontosabbak neki, mint saját maga. döbbenetes áldozathozatalra képes, ezt azonban természetesnek éli meg. Ha viszont direkt valami óriási dolgot kérsz tőle, ellenérzést válthatsz ki belőle.

5. Imádja az elmés beszélgetéseket

Be sem áll a szája, ha már jól ismeritek egymást. A kölcsönös bizalom létrejötte után akár órákig tud veled úgy csevegni, hogy az eltelt idő csupán néhány percnek tűnik. Okos, szellemes, jó a humora is – kész főnyeremény!


Neked volt már Rák pasid?

Olvasd el ezt is!
5 dolog, amit tudnod kell, ha Ikrek férfit szeretsz