Caytlin Jenner igazi nőnek járó megtiszteltetést kapott: sportruha és rúzs kampányban is szerepel

Europress
Alberti Petra Bianka

A nemváltó műtéten átesett reality sztár a H&M sportkollekció arca, és a MAC is őt választotta múzsájának.

A Kardashian-Jenner klán papájából mamává váltó Cait mindent szeretne megélni, amit egy igazi nő megtehet: szeretné kipróbálni az anyaság után az apaságot is, illetve megtapasztalná, milyen lehet férfiakkal randizni.

Olvasd el ezt is!
Caitlyn Jenner eddig apa volt, most az anyaságot is kipróbálja
Olvasd el ezt is!
Kivel randizna Caitlyn Jenner?

Most pedig átélheti azt, ami minden nő számára nagy megtiszteltetés: két neves márka is a kampányarcának választotta.

A H&M sportkollekciójának modelljeként pózol az edzőteremben, tapadós edzőnadrágban:

forrás: H&M

Azért választottuk Caitlyn Jennert, a világ egyik legünnepeltebb atlétáját a H&M Sports kampányarcaként, mert szeretnénk bemutatni, hogy minden lehetséges – a sportban és az életben egyaránt.

- nyilatkozta a H&M szóvivője.

Bár Cait még férfiként jeleskedett az olimpián, a sport szeretete nagyon közel áll hozzá, ezért nagyon örült, hogy részt vehet ebben az inspiráló kampányban.

A divatvilág mellett a szépségipar is felfigyelt a dívára, a MAC róla ihlette a Finally Free (azaz végre szabad) rúzst, amely korosztálytól, nemi és nemzetiségihovatartozástól függetlenül mindenkihez szól.

forrás: MAC

Sőt, még nemesebb célt is szolgál a sminktermék, ugyanis a termékek eladásából befolyó összeg 100%-a a MAC AIDS Fund Transgender Initiative szervezet részére kerül átutalásra, hogy továbbra is sikeresen folytatni tudják munkájukat a transznemű közösségek támogatásában.

Csak így tovább, Cait!