Megdöbbentő: Jackie Kennedy unokája nagyon hasonlít a nagyira

Joy.hu

Jackie Kennedy legendás stílusa nők millióinak ad ihletet a mai napig. Vajon a leszármazottak is ennyire stílusosas? – tehetjük fel a jogos kérdést, a választ pedig a tragikus sorsú John F. Kennedy és az egykori First Lady unokájának, Rose Schlossbergnek fotójával adjuk meg. �

Rose Schlossberg édesanyja Caroline Kennedy, aki az Egyesült Államok tokióinagyköveteként tevékenykedik, de ennél sokkal lényegesebb cikkünk témája szempontjából, hogy szülei a legendás JFK és Jackie Kennedy voltak.

Lánya, Rose meglepő módon egyáltalán nem a politikai pályát választotta, hanem azzal homlokegyenest másba fogott: a Harvardon végzett, és barátnőivel nemrég egy vicces webes Youtube vlogot indított End Times Girls Club címen. Az eddigi munkássága alapján úgy tűnik, hogy esze ágában sincs a nagyi nyomdokain járni, sőt: kimondottan taszítja az arisztokrata életmód.

Kattints ide a fotókért, és nézd meg, hogy milyen megdöbbentően hasonlít Rose híres nagymamájára, Jackie Kennedy-re, és azt is eldöntheted, hogy tényleg olyan jó-e a humorézéke.