A nap cikke

6 film, amit meg kell nézned szakítás után

Néha épp egy filmre van szükségünk ahhoz, hogy kicsit megkönnyebbüljön a lelkünk ilyenkor!

Még több olvasnivaló

6 film, amit meg kell nézned szakítás után

A szomorú valóság: igen, sajnos a barátságokat is ki lehet nőni...

Szerinted ki játszhatná Meghan Markle-t a királyi családról szóló tévésorozatban? Már megvan az ideális jelölt!

Megszólalt Selena Gomez "anyósa": ezt gondolja az énekesnőről a Bieber-mama

Itt a vége? Nem vetkőzik többé a Victoria's Secret leghíresebb angyala

4 lépés, amivel sokkal szexibbé teheted a távkapcsolatodat

Ritka pillanat: lencsevégre kapták Taylor Swiftet és új szerelmét

Hatalmas magyar siker: Borbély Alexandra lett a legjobb európai színésznő

Olvass bele nálunk a legerotikusabb új könyvbe!

Olvass bele nálunk a legerotikusabb új könyvbe!
JOY Magazin JOY Magazin
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Exkluzív részletek Meredith Wild: Rád kattanva című könyvéből!

Felkészültél? Nagyon pikáns lesz...


Nedves hajába fúrtam a kezemet, óvatosan megragadva a fürtjeit. Még szorosabbra vontam a lábam a dereka körül, a csípőmmel apró, körkörös mozdulatokkal ösztökéltem, hogy folytassa. A legkisebb súrlódás is elég volt, hogy elélvezhessek. Máris besíkosodtam. Alig mozgott, amikor halk nyögés tört fel reszkető ajkam mögül. A bőrömön forróság kúszott fel, remegtem, a puncim vaskos hímtagján fodrozódott, a tekintetem egy pillanatra sem hagyta el az övét.

*

Megragadtam a pólóját, magamhoz rántottam, és erőszakkal megcsókoltam, beléfojtva a zsémbelődését. Keményen megmarkolta a fenekemet, és szorosan magához préselte a testemet, emlékeztetve az elmúlt éjszaka fáradhatatlan erőfeszítésére. A teste, a jelenléte szinte játszi könnyedséggel igázott le. Sürgető vágy bódította el az érzékeimet, egyszeriben semmi másra nem tudtam gondolni, csak rá, ahogy átkarol, a kezére, ahogy hozzám ér, a nyelvére, ahogy belém hatol. Még többet akartam. Mindig többet akartam.

*

Megnyaltam az ajkamat, a hasamnak feszülő kőkemény erekciójától teljesen bevadultam. Olyan veszettül vágytam rá, hogy azt hittem, menten beleőrülök. Képtelen voltam tovább várni. Térdre vetettem magam, a tenyerembe vettem vaskos hímtagját, és gyengéden kényeztetni kezdtem. Blake segítségével vagy nélküle, majd én kitalálom, hogy lehetek alávetett. A szám a makkra siklott, és bekaptam, majd körkörös nyelvmozdulatokkal ingereltem az érzékeny területet. Felnyögtem, imádtam az ízét, testének fenséges aromáját.

Blake felsóhajtott, mintha a kelleténél némileg tovább tartotta volna benn a levegőt. Én kitartóan nyaltam, szoptam, és a fogaimmal lágyan karistolva addig izgattam, míg alig észrevehetően remegni nem kezdett. Alárendelt vagy nem, ebben a pozícióban az én kezemben volt az adu ász. De talán ez mégsem olyan jó ötlet.

Lassítottam, és elernyesztettem a számat. Hátulról megragadtam Blake-et, és olyan mélyre nyomtam, míg a torkom végéig leért. A levegő fütyülve távozott a fogain keresztül. Óvatosan kicsúszott belőlem, a farka az ajkamon pihent. A fenekébe vájtam a körmömet, ő előrerándult, bele a számba. Magamba fogadtam, fel-le szopogatva a makkot.

*

– Azt akarom, hogy basszál szájba. A kezeddel irányíts. Mutasd meg, mire vágysz. – A szavak úgy törtek fel belőlem, akár egy utasítás, de nem bírtam megállni. Meg kellett értenie, hogy készen állok rá.

– Egyetlen átkozott szavamra sem figyeltél.

Elvigyorodtam, a nyelvem lustán siklott fel s alá, körbe és körbe a hosszú hímtagon. Lassú, kimért mozdulatokkal dolgoztam. Vártam rá, s közben újra és újra magamba toltam.

Mély hörgés szakadt fel belőle, a hajamba markolt, és enyhén belém nyomta magát. Teljesen magamba fogadtam, minden egyes óvatos lökéssel mohóbban zárulva rá. Aztán a lökések mélyültek, a torkom legvégét ostromolták, épp annyira, amennyivel még képes voltam megbirkózni.

– Annyira gyönyörű vagy, bébi… így térden állva. Mindezt értem. – Megsimogatta az arcomat, és egy kicsit visszahúzódott, hogy lélegzetet vehessek, mielőtt azt tenné, amire megkértem. A következő pillanatban durván a hajamba markolt, hogy szinte már fájt, majd belém manőverezte magát, és kimért lökésekkel mozogni kezdett bennem. Élesen beszívta a levegőt, egyre többet és többet adva magából.

Felnyögtem, szerettem az ízét, az érzést, ahogy selymes erekciója a nyelvemre siklott, miközben próbáltam az egészet bekebelezni. A hangokból ítélve biztos voltam benne, hogy mindjárt elszáll az agya. A bőrömet vékony izzadságréteg gyöngyözte, amint átadtam magam a pillanatnak. Meg akartam érinteni magam, érezni, milyen lucskossá tett, de nem mozdultam. A kezem továbbra is izmos combjára tapadt, mely kőkemény izomkötegekbe merevedett.

Képtelen voltam kiverni a fejemből a gondolatot, hogy milyen érzés lenne a puncimban, ha ugyanilyen hévvel és szenvedéllyel döngölne. Ebben a pozitúrában egyértelműen érződött testének puszta, mindent elsöprő ereje. A szám nem tudta volna elviselni az ádáz lökéseket, amelyekkel általában szex közben részesített. Ebben a kényes testhelyzetben megzabolázta magát, de abszolúte ura maradt a helyzetnek. Annyira védtelen voltam, maximálisan az ő kényének-kedvének kiszolgáltatva. Megbízni benne, hagyni, hogy elvegye tőlem a gyönyört… majdhogynem észveszejtő volt!

A körmeimet a combjába vájtam, a vágyam robbanásig feszült.

*

Hagytam, hogy a kezem bebarangolja a testét, emlékezvén minden egyes porcikájára, a vaskos izomkötegre, amely a farmerjának a szegélye alá vezetetett. Mohón a szájához préseltem a számat, és teljesen beburkoltam a testemmel, minden lehetséges módon. Az intenzív sóvárgás, amit iránta éreztem, puskagolyóként lövellt a végtagjaimba, miközben keserves küzdelmet folytattam, hogy eltávolítsam a minket szétválasztó ruhadarabokat. Most már semmi sem számított. Ma muszáj volt szeretnem, ennyit meg kellett adnom magunknak.

Levetkőzött, és másodperceken belül rám ereszkedett, a saját melegével takarva be a testemet. Az érzés, ahogy a bőre az enyémhez ért, mindenen túltett. Soha nem akartam még jobban, soha nem szerettem még ennyire. A kezem a mellkasára siklott, aztán lejjebb a testén, mígnem elért az erekciójához, a selymes bőrfelülethez, amely szinte égette a tenyeremet. Egy percet sem várhattam tovább, hogy megkapjam. Magamba vezettem, és ő egyetlen lökéssel mélyen belém temetkezett.

Rekedt sikoly hagyta el az ajkam, a sürgető érzéssel, ahogy kitöltött. Még soha semmi sem tűnt ennyire rendjén valónak. Hosszú ideig maradtunk így, szorosan összekapaszkodva, mintha bármelyik pillanatban valamelyikünk eltűnhetne.

*

Blake folytatta a büntetést, végig ugyanarra a pontra lecsapva, míg a fejem kábán zsongott az adrenalintól és valamiféle megmagyarázhatatlan vágy szédítő keverékétől. Nem gyengéd és játékos ütések voltak. Kemények és hangosak, jókora visszhangot keltve a szobában, és minden egyes csapás égető fullánkként mart belém, amitől izgatottan feszültem meg, várva a következőre. Olyan erősen és áthatóan éreztem mindenütt a bőrömön, hogy meg mertem volna esküdni rá, tényleg büntetésben részesülök.


Még több könyvajánló az áprilisi JOY-ban!

Bohó báj: Zita legújabb divatanyaga

Modellünk az InStyle decemberi Style Feature-ének fotózásáról mesél.

Csempéssz színt a télbe: menő kiegészítők a 2017-es év kedvenc színében, 10 ezer Ft alatt

Az elmúlt évek legnépszerűbb színe mindig telitalálat, legyen szó táskáról vagy kabátról!

Itt is a kávéimádók új kedvence: egy telefontok, ami kávét főz!

Most megint újabb technikai mérföldkőhöz értünk.

Eloszlatta a kételyeket? Khloe Kardashian így jelentette be, hogy babát vár?

Mivel a pletykák szerint három Kardashian-baba érkezik, ideje, hogy valós bejelentés is érkezzen erről!

10 animációs mese, amiben komoly pszichológiai mondanivalót rejtettek el

Fogadjunk, hogy már ezerszer is láttátok mindegyiket! Ha mégsem, akkor itt az ideje megnézni őket!

6 film, amit meg kell nézned szakítás után

Néha épp egy filmre van szükségünk ahhoz, hogy kicsit megkönnyebbüljön a lelkünk ilyenkor!

A szomorú valóság: igen, sajnos a barátságokat is ki lehet nőni...

Sokszor az a személy, aki egykor a legjobb barátnőnk volt, mára nem több egy távoli ismerősnél...

Szerelem a láthatáron: úgy fest, hogy Zac Efron szívét ez a híres színésznő rabolta el

Nem tudunk elmenni szó nélkül amellett, milyen csodálattal néz a színésznőre a közös képükön!

Megszólalt Selena Gomez "anyósa": ezt gondolja az énekesnőről a Bieber-mama

Nem titkolja véleményét Justin Bieber anyukája, ha szóba kerül Selena Gomez.

Itt a vége? Nem vetkőzik többé a Victoria's Secret leghíresebb angyala

Azt is elárulja, miért hozta meg ezt a komoly döntést.

Napi horoszkóp december 11.: a Szüzek biztonsági játékot játszanak, a Skorpiók megmutathatják, milyen jó csapatjátékosok

A hét első napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

4 lépés, amivel sokkal szexibbé teheted a távkapcsolatodat

Ne hagyd, hogy a távolság problémát okozzon az ágyban!

18
Figyelem
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A későbbiekben ne jelenjen meg ez az ablak, akkor is felnőtt leszek még.
Elmúltam 18 éves
Még nem múltam el 18 éves

Marionaud exkluzív előfizetési ajánlat Exkluzív előfizetői ajánlat csak Neked a Joy magazinra Fizess elő 3 lapszámra és 3 lapszámot ajándékba adunk

Csak 1485 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!