Kim Kardashian újabb ruha nélküli képet osztott meg, fütyül a testét kritizálókra

Europress
Alberti Petra Bianka

Ismét felbolydult az internet a reality hősnőtől, de ő köszöni szépen, jól érzi magát a bőrében, és azt csinál, amit akar.

Kim két napja úgy döntött, megoszt magáról egy teljesen pucér, csak kis cenzúra-csíkokkal takart tökörszelfit, azzal a kommenttel, hogy „ez az a helyzet, mikor tényleg nincs mit felvenned”.

A közösségi médián sorra jöttek a háborgók és a gyűlölködők, sőt a sztárok is beszálltak a diskurzusba. A 35 éves anyuka több ízben visszavágott Twitterén és weboldalán:

Nem drogozom, alig iszom, nem követtem el soha bűncselekményt – mégis én lennék az, aki rossz példát mutat, csak azért, mert szeretem a testem? Soha nem fogom megérteni, miért érdekli az embereket, mit csinálnak mások az életükkel.

- írta.

Kim azt is részletezte, hogy joga van ahhoz, hogy szeresse magát, és büszke legyen a testére, a hibáival együtt, valamint arra bátorítja a nőket a világban, hogy ahelyett, hogy másokat piszkálnának és szidnának, inkább ők is vállalják büszkén magukat.

"Anya vagyok, feleség, nővér, lány, közszereplő, és jogom van szexinek lenni."

A vitát ezzel az újabb pucér képpel tekintette lezártnak, a poszthoz csak annyit írt, hogy "felszabadulva":

forrás: @kimkardashian

Azóta egyébként több híresség is kiállt mellette (például Ariel Winter vagy Emily Ratajkowski), és sokan tweetelték, hogy tényleg mindenki tojja már le, ki mikor mit posztol, a saját profiljára.

Te mit gondolsz erről?