Sportosan a jövő felé: 5 Nike cipő, amit mi is elfogadnánk

Ujvári Viki

A sneaker-mánia súlyos és nem lehet belőle kilábalni...Milyen szerencse, hogy most még kedvezményesen be is lehet szerezni őket!

Jó pár éve már annak, hogy a sportcipők végérvényesen is kiléptek a konditermek falai közül, és azóta bátran mixeljük őket szinte bármivel. Ehhez persze segítségünkre voltak a különféle márkák is, akik nem tétlenkednek, ha újdonságokról van szó. Hónapról-hónapra lepnek meg minket valami újjal, jobbal és extrémebbel. A paletta és a sneaker kultúra mára már olyan szélesre duzzadt, hogy külön oldalak jöttek létrem ahol ezekről az új cipőkről olvashatunk, és szerencsénkre hazai fronton se kell szűkölködnünk, ha trendi lábbelikről van szó.

Számos esetben már maga a színválasztás is elviheti a hátán az összeállítást, hiszen gondolj bele: egy élénk lábbeli fekete ruhadarabokkal kombinálva letisztult, mégis kicsit különlegesebb benyomást kelt.
A sportosabb outfit kulcsa az, hogy a a basic darabok remekül együttműködnek, nekünk csak az a dolgunk, hogy megtaláljuk azon szabásvonalakat, amiktől még nem tűnünk slamposnak, viszont mi is kényelmesen érezzük magunkat a bőrünkben.

A Nike kínálatából szemezgettünk, imádjuk azt, hogy újfent kényelmes keretek közt róhatjuk az utcákat. Ne feledd, egy sportcipő ugyanúgy öltöztethet akár egy magassarkú, hiszen laposabb talpakon is lehetsz nőies!

Íme a mi kedvenceink ebben a szezonban!

Nézd meg a galériánkat - 5 kép
5 Nike cipő, amit mi is elfogadnánk

A JOY Spring Shopping kuponoddal most 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá bármelyik Nike cipőhöz a márkaüzletekben, kuponok az áprilisi JOY-ban!