15 szuper idézetet küldök nőnapra és minden napra!

Europress
Lakatos Márk

A mai nap alkalmából azt én azt kívánom Nektek, Drága Hölgyeim, hogy már ne kelljen sokat várni arra az időre, amikor a Világon mindenhol egyenlő jogaitok, egyenlő lehetőségeitek, egyenlő fizetésetek lesz a férfiakkal egy olyan társadalomban, ami a tiszteleten és megbecsülésen alapul. És ezt minden egyes nap kívánom Nektek. Ezért válogattam össze ezt a pár erőt adó idézetet, ami remélem, még szebbé teszi a mai napot!

„Ragadd meg minden napodat. Örülj a teljesség igényével. Minden napnak, úgy, ahogy van. Az embereknek, úgy, ahogy vannak. (...) Nem arról van szó, hogy a mának kell élnünk - ez materialista hozzáállás lenne, hanem arról, hogy a mának kincsként kell örülnünk. Úgy látom, hogy a legtöbben felszínesen élünk, nem is gondolva arra a csodára, hogy egyáltalán élnünk adatott.”

Audrey Hepburn

„Sokszor úgy tűnik, nem nő vagy, hanem a fény, amely a virágra vetül.”

Virginia Woolf

„Sosem elégített ki az, hogy a kandalló mellett üldögéljek csöndben. Az életet élni kell. A kíváncsiságot ébren kell tartani. Soha, semmilyen körülmények között nem szabad hátat fordítanunk az életnek.”


Eleanor Roosevelt

„Egy erős nő érti, hogy az olyan ajándékok, mint a logika, a döntésképesség, az erő, épp olyan feminin tulajdonságok, mint az intuíció és az érzelmi kötődés. Ezeket is értékeli, és minden ajándékát kihasználja.”

Nancy Rathburn

„A nő többet képes mondani egyetlen sóhajtással, mint a férfi egy teljes beszéddel.”

Arnold Haultain

„A mai társadalomban azok a nők döntenek le falakat, akik figyelmen kívül hagyják a határokat.”

Arnold Schwarzenegger

„A nő egy teljes kör. Benne van a teremtés, a gondoskodás és a változtatás ereje.”

Diane Mariechild

"A legerősebb védelem, amit egy nő birtokolhat… az a bátorság.”

Elizabeth Cady Stanton

„Nő vagyok, ezért erő felett kell teljesítenem, hogy érvényesüljek. Ha elbukom, nem azt mondják majd, ’ehhez nem elég jó’. Azt fogják mondani, a Nők nem elég jók ehhez.”

Clare Boothe Luce

"A nő erős, bátor, és ha felismeri a maga küldetését, mindenre képes és alkalmas."

Szabó Magda

„Ha egy nő beszél hozzád, azt figyeld, mit mond a szeme.”

Victor Hugo

"Csakis az érett lelkű nők képesek túllépni női szerepeiken s fölismerni, hogy önálló és szabad lények, akiknek sorsa - bár velük összefügg, de - nem csupán a Férfi."

Müller Péter

„Ha azt nézed, mennyi mindened van az életben, mindig többnek fogod érezni. Ha pedig azt, mi az, amid nincs, sose lesz elég semmi.”

Oprah Winfrey

„Az életben lelt öröm a nő leghasznosabb szépítőszere.”

Rosalind Russell

„Mindig azt az utat válaszd, amelyik a legnehezebbnek tűnik, mert az fogja kihozni belőled a legtöbbet.”

Caroline Myss

Márk napi tipp: Ma este nincs mosogatás, porszívózás, vagy csak akkor, ha kedvetek van hozzá!! ;) A mai nap szóljon a kényeztetésről!! Csóóóóóók Édeseim!!