A nap cikke

Babát vár a Victoria's Secret csodaszép angyala, Candice Swanepoel

Gyönyörű fotóval jelentette be az örömhírt!

Még több olvasnivaló

Sosem késő vagy legalábbis jó sokáig nem! 14 nő Hollywoodból, aki 45 fölött lett anya

Babát vár a Victoria's Secret csodaszép angyala, Candice Swanepoel

Ezt nem gondoltuk volna: állítólag vele randizik Emma Watson

Dobó Kata 40 felett is lepipálja a fiatal csajokat! Nekünk elmesélte, mit tesz a külsejéért

A legújabb Harry Potter-rajongói teória mindent megmagyaráz

Nagy dologra készül Meghan Markle, hogy belopja magát Erzsébet királynő szívébe

Kutatások bizonyították: ha van egy lánytestvéred, sokkal boldogabb leszel felnőttként

Nagy változtatásra kerül sor a Trónok harca 8. évadában

Nagy szerelmi horoszkóp 2016-ra

Nagy szerelmi horoszkóp 2016-ra
JOY Magazin JOY Magazin
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Most aztán részletesen megtudhatod, mit ígérnek a csillagok!

Kos

SEMMI SEM ÁLLÍTHAT MEG!

2016 minden bizonnyal a te éved lesz! Barátaiddal az éjszakát is nappallá változtatjátok. Kinek van szüksége alvásra, nem igaz...?

Ez tesz boldoggá: Valószínűleg ismerősen cseng számodra: „Add, uram, de gyorsan!” A tűzjegyek közül a legaktívabb csillagjegy szülötte vagy. S mivel 2016 a tűzbolygó, vagyis a Mars éve lesz – duplán elemedben érezheted magad! Szingliként az egyik kedvenc időtöltésed a villámrandizás lehet, és akár még a nagy őt is simán megtalálhatod. Ha párkapcsolatban élő Kos lány vagy, végre átélheted a nagy szenvedélyt. Mivel annyi mindenre vágysz, az eddiginél is jobban egymásra találhattok a partnereddel. Nem árt azonban ügyelni, nehogy kibillenjen a kapcsolat a harmonikus egyensúlyából.

Ezekben a pasikban van potenciál: Komoly kapcsolatra vágysz? Vedd szemügyre a Nyilast – ugyanolyan hullámhosszon van, mint te. A veszekedés tehát szóba sem kerül köztetek. A Mérleg férfi a 2016-os esztendőt a szerelem évévé teheti. Egy Oroszlán pedig sokat hízeleghet neked. Nem csoda, ha értékesnek érzed magad. Netán forró kalandra vágysz? Akkor flörtölj egy Vízöntővel! A Halak férfi talpig úriember, tartós kapcsolatot azonban ne remélj tőle. Férfi párod, azaz a Kos pasi biztosan izgalmassá teszi az évet, de sajnos előszeretettel veszekszik...

Az év legizgalmasabb időszaka: Szó szerint tavaszi ébredés vár rád 2016-ban. Márciustól májusig nem lehet majd leállítani téged. A Szaturnusz a Nyilasnak kedvez, amely szuperül illik a te csillagjegyedhez. Ebben az időszakban mindig melletted állnak majd a barátaid! Minden tervedet siker koronázza. Az év első két hónapja az előkészület ideje, utánuk pedig jöhet az élvezet. Gátlástalanul bulizhatsz. Fantasztikusan érzed magad! A szerelem terén garantáltan csupa boldogság vár rád.

Ez tesz jót neked: Mit szólsz egy kickboksz próbaórához? A Mars annyi energiát ad neked, hogy azt sem tudod, mihez kezdj vele. A küzdősportágak oldják a feszültséget és megalapozzák az izomzatot – helló, feszes popsi! Ezenkívül rengeteg új emberrel ismerkedhetsz meg, de természetesen magaddal viheted a legjobb barátnő

Ennek vess véget: Meg kell tanulnod nemet mondani. Ezt nem kerülheted el. Ha mindig mindenre rábólintasz, hamarosan mindenki a fejedre nő. Az igazi barátok megértik az alkalmankénti visszautasítást. Hamarosan rájössz, hogy ez a módszer a javadat szolgálja. Aki duzzog emiatt, az valószínűleg jó ideje kihasznál téged, az ilyen „barátoktól” viszont érdemes megszabadulni.

Ezt mondják a pasi csillagai: 2016 feléleszti benne az igazi harcost! Már az év elején mindenáron meg akarja valósítani az elképzeléseit. Mivel hajlamos a tapintatlanságra, viselkedését csak egy erős nő képes elviselni.


BIKA

A VÁLTOZÁS IDEJE

Az új év legfontosabb eredménye, hogy végre kiléphetsz a komfortzónádból! Szerencsére a barátaid a te oldaladon állnak. Ne feledd: aki mer, az nyer!

Ez tesz boldoggá: A vágy és a szenvedély uralják a 2016-os éved. A Vénusz olyan kisugárzással ajándékoz meg, aminek egyetlen férfi sem képes ellenállni. A kapcsolatban élő Bika hölgyeknek nincs más dolguk, mint egyszerűen elvenni, amit akarnak. Ez olykor kicsit nehéz feladatnak tűnik, de meglátod, bátorságod kifizetődik! Ha szingli vagy, örülhetsz az égi ajándéknak: a Szaturnusz egy álompasit küld neked – vagy akár kettőt is! Egy biztos: 2016-ban nem maradsz egyedül!

Ezekben a pasikban van potenciál: Ne utasítsd vissza a Bika férfit, ha kapcsolatra vágyik, hiszen pofonegyszerű vele a szerelem – a hasonló emberek ugyanis nagyon jól kijönnek egymással. Bár a Rák férfi teljesen az ellentéted, nyugalma jó hatással van temperamentumos természetedre. A Kos másféleképpen gondoskodik a boldogságodról. Ha valami igazán izgalmasra vágysz, bonyolódj bele egy kis flörtbe egy Ikrekkel. A Halak férfi vérbeli csábító, bár eléggé zárkózott. A Skorpióval őrületes erotikus kalandokban lehet részed.

Az év legizgalmasabb időszaka: 2016 igazán jól indul. Végre meg tudod valósítani önmagad! A Plútó segít abban, hogy minden valamirevaló elképzelésed valóra váljon. Öntudatosabb, erősebb és szebb leszel – mindegy, hogy mire vágysz, idén teljesül a kívánságod! Nyárra a környezeted is észreveszi a pozitív változást. A vonzerőd kiteljesedik, és alig győzöd majd fogadni a bókokat!

Ez tesz jót neked: Barátok nélkül egy tapodtat sem – 2016-ban végre megtanulod, milyen fontos a csapatmunka! Nehezedre esik beismerni, ha fel kell adnod valamit, de hidd el, mindenkinél eljön az a pont, amikor egy adott dolog egyszerűen már nem megy egyedül. Bízz a szerencsét hozó Jupiter bolygó erejében! Segít abban, hogy helyükre kerüljenek a dolgok. Teljesen mindegy, hogy sportról vagy jövőbeni tervekről van szó – meglátod, a társakkal való közös siker összekovácsol!

Ennek vess véget: A sportos életforma csupán elhatározás kérdése! A Vénusz időről időre kulináris élvezetekre csábít, amelyeknek képtelen vagy ellenállni. Hogy ne hagyjon nyomokat a csípődön, érdemes rendszeresen megmozgatnod egy kicsit! A tánc igen élvezetes – és rengeteg kalóriát éget el! Inkább valami izgalmasabbra vágysz? Próbáld ki a Indoor Cyclingot! A spinning- tan folyam testnek és léleknek egyaránt jót tesz.

Ezt mondják a pasi csillagai: A következő év felébreszti a valódi ínyencet a Bika férfiban. Szereti a finom ételeket, a különleges borokat – leginkább azonban a szép nőket!

Olvasd el ezt is!

IKREK

KÉT SZÉK KÖZÖTT

A következő évben nehéz döntések előtt állsz majd. Aggodalomra azonban semmi ok – minden jól alakul, ha a szívedre hallgatsz!

Ez tesz boldoggá: Két lélek rejlik a testedben – elvégre vérbeli Ikrek vagy! A Mars 2016-ban előcsalogatja vad énedet: állandóan jönnél-mennél, új élményekre vágysz. Ha párkapcsolatban élsz, előbb-utóbb kellemetlen helyzetbe kerülsz: amikor kedvesed szeretne összebújni veled a kanapén, akkor is inkább a barátnőiddel mennél el bulizni. Emiatt garantáltan vitára kerül a sor köztetek! Ha szingli vagy, akkor ennél jócskán kevesebb problémára számíthatsz. Gond legfeljebb abból lehet, ha egy különösen ragaszkodó pasival hoz össze a sors. Akármennyire is izgat majd a párkapcsolat gondolata, hőn szeretett szabadságodról nem mondasz le egykönnyen, az biztos.

Ezekben a pasikban van potenciál: Romantikus lelkeknek: a Mérleg férfi szereti a heves és bensőséges kapcsolatot, mégis kellő szabadságot ad neked. Egy Vízöntőről kiderül majd, hogy már régóta kiszemelt téged! A Bak férfi őszinte és hűséges. Te mégis inkább szórakozásra vágysz? Egy Ikrek pasival nagyon vidáman elleszel. A Kosokkal sosem unatkozhatsz. És különösen egyszerű a helyzet az Oroszlánnal. Tudja, mit akar, és ezt meg is mondja.

Az év legizgalmasabb időszaka: Különösen boldog pillanatokat élhetsz át áprilisban. Ez a hónap tényleg a tiéd! A Szaturnusz nem várt szabadsággal ajándékoz meg, ami felszabadít az egyébként olyan erős teljesítménykényszer alól. Élvezd ki! Ezalatt ugyanis csomó új emberrel ismerkedhetsz meg. Csak az abszolút kedvenceknek add meg a telefonszámod. Miért pazarolnád az időd? FANTÁZIADÚS Imogen Poots igazi Ikrek, a pózolásban is kreatív!

Ez tesz jót neked: Mit szólsz egy kis lazuláshoz? Például egy olyan hobbihoz, amellyel kiélheted kreativitásodat? Az Ikreknek két énjük van. Korábban a vadócnak áldoztál, most azonban a nyugodtabb éned tör felszínre. Ez az uralkodó Merkúr bolygónak köszönhető.

Ennek vess véget: A nap csupán 24 órából áll, és te persze mindig mindent akarsz, ráadásul azonnal. A Mars ugyan felerősíti ezt a törekvésedet, de próbálj meg szelektálni. Ha fontossági listát készítesz, egyhamar kiderül, valójában mi fontos igazán és mi az, amiről nyugodt szívvel lemondhatsz. Ha ugyanis minden esküvőn egyszerre akarsz táncolni, a tested előbb-utóbb sztrájkolni kezd. Inkább hagyj ki egy-egy fordulót!

Ezt mondják a pasi csillagai: 2016-ban a sármos énje kerül előtérbe: nagyvonalú és szívesen jár szórakozni. Rendszerint bárokban és klubokban bukkan fel. Különösen nyáron van elemében.


Rák

MINDEN VÁLTOZÓBAN

2016-ban sok minden meg fog változni. Még ha elsőre nehezedre esik is: a friss szelek jót tesznek majd neked!

Ez tesz boldoggá: Az oldaladon lévő férfi 2016-ban teljes fényében pompázik. A Plútó felnyitja a szemed, ha párkapcsolatban élő Rák hölgy vagy: eddig nem is sejtett képességeket fedezel fel kedvesedben. Valószínűleg mindig is megvoltak ezek a párodban, csak nem vetted észre őket! Ha szingli vagy, akkor is profitálhatsz a változások bolygójából. A tökéletes herceg ugyanis megjelenik a színen. Végre! Most az eddig fel sem tűnő jelölteknek is van esélyük nálad. Egyikükről októberben kiderül, hogy valódi álompasi!

Ezekben a pasikban van potenciál: Komoly kapcsolat 2016-ban elsősorban a Halakkal képzelhető el, mert ő különösen megértő. Férfi párod, azaz a Rák pasi teljes mértékben boldoggá tehet. A Bikával lassan fog haladni a dolog, mégis óriási szerelem alakulhat ki belőle. Kedved szottyan egy izgalmas kalandhoz? Tüzes kapcsolatod lehet egy Oroszlánnal, ha elviseled méretes egóját. A Skorpió férfi kicsalogathat csigaházadból – egészen új élményekben lehet részed vele! A Vízöntővel kellemesen érezheted magad. Ám ne feledd, sokáig egyetlen nő sem képes megtartani magának!

Az év legizgalmasabb időszaka: Az év közepén csak úgy duzzadsz az erőtől! Testileg- lelkileg csúcsformába lendülsz. Eljött a megfelelő időpont a kalandokhoz. Légy spontán: szólj a legjobb barátnődnek vagy kérd meg kedvesed, pakold be a koffert és irány a repülőtér. S hogy hová? Az a legizgalmasabb, ha csak az utolsó pillanatban dől el! Mindegy, hol landolsz, ez az utazás feledhetetlen lesz.

Ez tesz jót neked: A következő évben magabiztosabb leszel, és végre kifejlődik egészséges egoizmusod. Nagyon helyes! Alapvetően ugyanis annyira lefoglal, hogy boldoggá tedd a családod és a barátaidat, hogy rendszerint megfeledkezel önmagadról. A Mars segít abban, hogy újra magadra találj. Ne csodálkozz, ha a környezetedet meglepi ez a változás. Aggodalomra semmi ok! Partnered gyorsan hozzászokik új énedhez, és nagyon meg is kedveli. Újdonsült képességeid révén pedig az is kiderül, hogy kiváló békítő vagy!

Ennek vess véget: Őrületesen nehezedre esik elengedni olyasmit, amihez hozzászoktál. Ám jó, ha tudod: minden „szakítás” valami új kezdetét is jelenti. A Plútó 2016-ban ezen a téren is támogat. Kezdd valamilyen kisebb dologgal! Mi a helyzet a ruhásszekrényeddel? Amit évek óta nem hordasz, attól érdemes végre megválnod. A felszabadító érzés erőt ad ahhoz, hogy életed egyéb területein is tarts némi számvetést.

Ezt mondják a pasi csillagai: 2016-ban a Rák különösen érzékeny. Figyelmes férfi, aki előszeretettel gondoskodik szíve hölgyéről.

Oroszlán

A HETEDIK MENNYORSZÁGBAN

Mindenki irigyli szerelmi életedet! 2016-ban úgy körülrajonganak, mint még soha, nem csoda, ha gyötrelmes a választás – ki mellett döntesz?

Ez tesz boldoggá: Az Or Már az év eleje is reményteljes. Szó szerint szerelemszag van a levegőben. Ha párban élő Oroszlán vagy, élvezd a közös életet. Elhagynád a közös ágyat? Semmi esetre sem! A Vénusz épp a Nyilasba lép. Ez ad támogatást a szingliknek: minden sarkon potenciális flört vár rájuk. Uralkodó bolygód, a Mars az év hátralévő részében nem hagy cserben. Még jobb: az utadba sodor egy rokonlelket! A párkapcsolatban élőknél ez okozhat némi fejtörést. Még a szakítás sem kizárt!

Ezekben a pasikban van potenciál: Ha nagy szerelemre vágysz, a következő pasikkal érdemes randizni: az Oroszlánnal élvezetes a közös jövő tervezgetése, hiszen azonos célokat tűztök ki magatok elé. A Mérleg pasi feltüzeli a fantáziád. Unalom? Kizárt dolog! A Nyilasoknál minden csupa tűz. Ennél nagyobb szenvedély már nem is létezik. Ha kalandra vágysz, ő az ideális választás: egészen más, mint te – ez teszi olyan ellenállhatatlanná a visszafogott Szűz férfit. Egy Kossal izgalmas kalandokban lehet részed – jutalmad jobbára az ágyban kapod meg! Az Ikrek pedig semmit sem hagy ellaposodni, ebben elég nagy tapasztalata van.

Az év legizgalmasabb időszaka: A júliusi és augusztusi nyári hónapok az év legjobb időszakát jelentik a számodra! A Jupiternek köszönhetően nem hagy cserben a sportos éned, valósággal csúcsformában leszel. Jutalmad valódi álomtest, na és persze a konkurencia irigy arckifejezései. Ez nem kerüli el a férfiak figyelmét sem. Egyik partimeghívás a másikat követi. Meglátod, a tóparti tábortűz mellett tutira hevesebben ver a szíved...

Ez tesz jót neked: Feltétlenül tartanod kell egy léböjtkúrát! Az év elején különösen jót tesz a testednek, és kellő erőt is ad a kihívásokhoz. Az egynapos verzió is bőven elég: kísérletezz zöldség- és gyümölcslevekkel vagy varázsolj ízletes smoothie-kat. Egy ilyen napot követően garantáltan könnyebbnek érzed majd magad, és ragyogóvá válik a bőröd.

Ennek vess véget: Rettegsz az egyhangúságtól! Neked folyamatosan újabb és újabb kihívásokra, változatosságra van szükséged. De maradj nyugton! Legkésőbb novemberben elérkezik a te időd, és a helyzet jelentősen javul majd – az Uránusznak köszönhetően nem kell aggódnod. Az elhamarkodott döntéseket kerüld, mert komoly szívpanaszokat okozhatnak.

Ezt mondják a pasi csillagai: Valódi szárnyalás vár rá a jövő évben! A férfi Oroszlán ugyan meglehetősen ellenállhatatlanul viselkedik. Ha azonban meg tudsz barátkozni a nagy egójával, kifejezetten tüzessé válhat a helyzet.


Szűz

A SZERENCSE LÁNYA VAGY!

Ez lesz életed legjobb éve! Amit eltervezel – az könnyedén sikerül is. Eljön az ideje, hogy végre megvalósítsd szíved vágyát...

Ez tesz boldoggá: 2016-ban a Jupiter gazdagon megajándékoz. Szeptember elejéig folyamatosan a pártodon áll majd. Ebben az évben mindenből több jut neked a szokásosnál: több szerelem, több élmény, több siker – szóval nem panaszkodhatsz, igazán szerencsés esztendő vár rád! A Vénusz a szingli Szüzeknek számos jelöltet sodor az útjába. Ha azonban párkapcsolatban élsz, teljesen megújul szerelmed a partnereddel. A nyári hónapokban végre kellően magabiztossá válhatsz – aminek meg is lesz a jutalma! Bármibe is fogsz, az kétségtelenül jól alakul majd.

Ezekben a pasikban van potenciál: Minél több romantikára vágysz? A Kos a legsármosabb oldaláról mutatkozik be neked – ez az egódnak is rettentően jót tesz! A Skorpió valóságos szerelmi univerzumba repít, 2016-ban ő a leginkább neked való partner. A Halak férfi megédesíti az álmaidat – és a nappalaidat is. Ha élvezetet keresel, a Vízöntő mellett újra önfeledt gyereknek érezheted magad: vele nyugodtan bohóckodhatsz és óriásiakat nevethetsz. A Rák férfi elűzi az unalmat, ráadásul vele igazán kívánatosnak érezheted magad. A Szűz pasival pedig azonnal a hálószobában kötsz ki.

Az év legizgalmasabb időszaka: A szeptember és a november szuperizgalmas hónap lesz számodra. A Szaturnusz megadja a kezdő lökést – csak figyelj a jelekre! Ha eddig csak tervezgettél, most érdemes a tettek mezejére lépni, és cselekedni:könnyedén megtalálhatod a nagybetűs szerelmet vagy éppen nyakig belevetheted magad egy izgalmas kalandba, amiről titokban már régóta álmodozol. Talán egy költözés is szóba kerül idén... a Mars mindenesetre megadja a kellő erőt és kitartást hozzá. Most aztán tényleg minden összejön!

Ez tesz jót neked: Nagy esélyed van egy álomutazásra! A Jupiterrel a poggyászodban pedig semmi sem sikerülhet félre. A sok munka után elvégre itt az ideje egy kis kényeztetésnek. A legjobb barátnőddel vidám, a kedveseddel romantikus, egyedül pedig kalandos utazásban lehet részed. Bárhogyan is döntesz, ez az élmény feledhetetlen és meghatározó lesz!

Ennek vess véget: Figyelj jobban a táplálkozásodra! Még ha nehezedre esik is: a csokit és a chipszet cseréld gyümölcsre! Ezt az évet a Mars uralja, ráadásul segít rászoknod a rendszeres mozgásra is – különösen kora ősszel. Futás, úszás, biciklizés – mindegy, hogy melyiket választod. A lényeg, hogy alaposan megizzaszd magad. Testnek és léleknek egyaránt jót tesz.

Ezt mondják a pasi csillagai: A Szűz férfi 2016-ban igazán romantikussá válik. Sóvárog a gyengédség után, bár személy szerint nem túl nagy erőssége – és nehezen is vallja be bárkinek.

Olvasd el ezt is!

Mérleg

EGY VAD HULLÁMVASÚT

2016 kifejezetten viharos év lesz számodra! A pasik jönnek-mennek, a barátnők viszont nagy örömödre maradnak. Éljen a barátság!

Ez tesz boldoggá: Az életed minden területén alaposan összekuszálódnak a dolgok. Egy olyan, harmóniára vágyó csillagjegynél, mint a tiéd, ez igen megerőltető – na és persze izgalmas is! A Mars gondoskodik a kellő lendületről! Bízd rá magad! Ennek köszönhetően teljesen új szemmel tekinthetsz majd az életedre. Ha párkapcsolatban élő Mérleg vagy, sok vitára számíthatsz. Amennyiben a szinglik táborát gyarapítod, állandóan újabb és újabb szerelembe esel. Így nehéz megtalálni az igazit. Jó, hogy vannak igazi barátnőid! A kellemes, pizzázással és borozással töltött esték vagy áttáncolt éjszakák jót tesznek neked – jó, hogy mindig számíthatsz rájuk.

Ezekben a pasikban van potenciál: Az Ikrek megtestesít mindent, amit csak egy partnertől kívánhatsz, ráadásul tökéletes társat is jelent egy komolyabb kapcsolathoz. A Rák férfi a legőszintébb és leghűségesebb minden csillagjegy közül. A Halak pasi pedig folyamatosan garantálja a kellemes szívdobogást. Ha valami igazán vérpezsdítőre vágysz, akkor válaszd a Nyilast! Ez a férfi kalandvágyó – szerencsére az ágyban is! Egy vonzó Oroszlánnal a barátnőidet is elkápráztathatod. A Bika pasival azonban teljesen új módon ismerheted meg az élvezeteket, és számos újdonságot is felfedezhetsz.

Az év legizgalmasabb időszaka: Nagyobb változások elsősorban márciusban és áprilisban várhatók. Megválsz néhány embertől, akik egyébként sem tettek semmi jót neked. Fontos, hogy megtanuld elengedni a dolgokat és az embereket. Végre rájössz, kik az igazi barátaid. 2016-ban egyébként elég sok időd és energiád elmegy majd erre. Jó, ha beiktatsz valamikor a barátaiddal valamilyen közös programot, például egy nyaralást. Velük a legjobb társaságban vagy, élvezd hát a törődést!

Ez tesz jót neked: Előfordulhat, hogy 2016-ban valamilyen szenzációs ötleted támad. Az egyik akár meg is változtatja majd az életedet. Egy biztos: az anyagiak miatt most cseppet sem kell aggódnod. A kiadós shoppingtúrák során tehát semmi sem állhatja utad. Vagy: rendezzed meg az év partiját! Ha valakinek, hát neked biztosan sikerül! A barátaid még hónapokkal később is emlegetni fogják majd ezt a fergeteges éjszakát.

Ennek vess véget: Ne rágódj feleslegesen a múlton. Eljött az ideje, hogy tiszta lapot kezdj! A Mars rákényszerít az érzelemmentes gondolkodásra és szelektálásra. Így marad elegendő hely minden új, klassz tapasztalatnak, amelyet a következő év tartogat számodra. Decemberben ráadásul csupa kellemes élmény vár, és még sosem voltál ilyen kiegyensúlyozott, mint most.

Ezt mondják a pasi csillagai: Az új év előcsalogatja a született úriembert a Mérleg férfiből. Ha te vagy a kiválasztott, akkor tavasszal a tenyerén hordoz, és kizárólag rád figyel.


Skorpió

CSUPA TETTVÁGY

Egyszerűen megállíthatatlan vagy! Ugyanakkor meglehetősen komótos is – de jól is teszed, elvégre a siker magától utolér!

Ez tesz boldoggá: 2016-ban leginkább a szerelem terén leszel nyerő helyzetben. A Mars egy rakás rajongót sodor az utadba. Ha szingli vagy, a szerencsét hozó Jupiter bolygónak köszönhetően garantáltan megtalálod az igazit! Gyomorban repdeső pillangók, remegő térd, hormonok – semmi sem marad el. Ha párkapcsolatban élő Skorpió vagy, próbára tesz az élet. Aggodalomra azonban semmi ok, a végén mégis a nagy szerelem lesz a jutalmad. A 2016os év határozottan nem lesz unalmas. Tele vagy tettvággyal. A sok terv közben azért engedélyezz egy kis lazulást is magadnak. A június például tökéletes időpont egy wellness kiruccanásra.

Ezekben a pasikban van potenciál: Ha épp komoly kapcsolat után kutatsz, a Rák pasi 2016ban a listád legelején szerepeljen. Garantáltan hevesebben ver majd tőle a szíved! Egy Szűz férfi úgy hat rád, mint a tűzijáték. A Bika pedig türelmével és megértésével nyűgöz le. Egy izgalmas kalandhoz a Halak férfi a megfelelő partner. Még ha van is néhány hibája, akkor is beleillik az álmaidba. A Bak férfi haver és szerető egyszerre. Jobb már nem is lehetne! A Kos temperamentumos, ám igen tanulékony.

Az év legizgalmasabb időszaka: Szuper hetek várnak rád augusztus végétől november elejéig. Ez lehet akár egy új lakás vagy a felismerés miatt, hogy megtaláltad az igazit. Talán még külföldre is eljutsz most. A Plútó kellő energiával tölt fel hozzá. Stresszes helyzetekben őrizd meg hidegvéred. Ezt a tulajdonságot a barátaid is nagyra értékelik majd. Akinek tanácsra van szüksége, biztosan nálad köt ki!

Ez tesz jót neked: Eljött az ideje egy új hobbinak. A Mars túláradó energiáját érdemes kihasználni! A kondíciód javításán sokat segíthet a sport. Lehet, hogy a sziklamászás a neked való? Vagy inkább valamilyen kézműves dolgot próbálnál ki? Túl régimódinak tartod? Butaság! A varázsszó: újrafelhasználás. Hozd fel például a nagyi régi szekrényét a pincéből, turbózd fel, és pompás színt viszel vele az otthonodba.

Ennek vess véget: Hagyj fel azzal, hogy mindent egyszerre akarsz elintézni. Különben agyonragaszthatsz mindent emlékeztető cetlikkel, ennek pedig sosem lesz vége. Írj inkább fontossági listát! Egyiket a másik után. Így megőrizheted az irányítást és gond nélkül elintézhetsz minden fontos feladatot. Ha akadoznak a dolgok, akkor pedig tarts egy kis pihenőt.

Ezt mondják a pasi csillagai: A Skorpió férfi 2016-ban igen megbízható partner. A hűség és a lojalitás pedig fontos tulajdonság. Abszolút telitalálat, ha tartós kapcsolatra vágysz!

Nyilas

CSAK A LEGJOBB

2016-ban a minőség a legfontosabb a számodra: a hétköznapokban és szerelemben egyaránt. Bármibe is fogsz, azt tedd szívvel, lélekkel. Hidd el, megéri a fáradságot!

Ez tesz boldoggá: Öt teljes hónapon át elemedben leszel! Márciustól májusig a te jegyedben tartózkodik a tüzes bolygó, a Mars – ahogy augusztusban és szeptemberben is. A szingliknek ez épp kapóra jön, hiszen lesz idejük mérlegelni a dolgokat. Vigyázat, flörtriadó! Csak úgy tobzódsz az ajánlatokban, úgyhogy alaposan válogasd meg a jelölteket. Ha párban élő Nyilas vagy, előfordulhat, hogy szakítás előtt állsz. Ez azonban valószínűleg egyébként is esedékes! Ne érd be kevesebbel, mint szeretnéd – elvégre csakis a legjobb elég jó neked!

Ezekben a pasikban van potenciál: A nagy szerelmet keresed? Akkor a Kos illik hozzád a legjobban 2016ban. Megduplázza az életkedved! Egy Szűz pasival szoros kötődés alakulhat ki, mégpedig a feltétlen bizalom miatt. Az Ikrek állandóságra vágyik. Te lehetsz számára a megfelelő! Ha ki lennél éhezve a kalandokra, élvezd a vad Bika társaságát – legalább egy éjszakára! Az Oroszlán férfi szívesen tartja a gyeplőt. Hagyd rá magad! Az unalom elleni legjobb orvosság pedig kétségtelenül a Vízöntő.

Az év legizgalmasabb időszaka: Átélheted márciustól májusig. Ebben az időszakban ugyanis a Mars a te csillagjegyedben áll. Briliáns ötletekről gondoskodik és a Szaturnusznak köszönhetően meg is tudod valósítani mindet. A szükséges mennyiségű szerencséhez 2016ban tehát minden adott. Egyszerűen mindenkit és mindent túlragyogsz. Nem csoda, ha annyian akarnak flörtölni veled. Ha szingli vagy és többet akarsz, azt júliustól biztosan meg is kapod. Ugye, hogy izgalmas lesz?

Ez tesz jót neked: Vágyaid a kalandokat ígérő távolba repítenek. Ahol mások segítségre szorulnak, te éppen ott érzed elemedben magad. 2016-ban azonban nem árt visszavenned egy kicsit a tempóból! Utazás során ne nagy szállodában szállj meg, inkább próbálj ki valami izgalmasat, például egy lombházat! Vagy mit szólsz mondjuk egy fagyos éjszakához egy igluban? Nem kell hozzá hátizsákos turistáskodni, ne félj!

Ennek vess véget: Ne pazarold az időd fölös töprengésre! Egyszerűen tedd, ami jólesik! És maradj mozgásban, így nem kell aggódnod az egészséged miatt! A tánc formálja a testet és még a fejed is kitisztul tőle. Nem vitás, 2016-ban ez a legjobb mozgásforma számodra. Mindegy, hogy szalsza, zumba vagy hiphop – az a lényeg, hogy mozgasd a csípőd!

Ezt mondják a pasi csillagai: 2016-ban a csillagok felélesztik az életkedvét. Csupa kalandvágy ez a pasi – minden tekintetben. Egy komoly kapcsolatra viszont most nem alkalmas.


Bak

KÍSÉRLETEZŐ KEDV

Most mindenféle lehetőség tárva-nyitva áll előtted. Csupán annyit kell tenned, hogy bízz önmagadban és láss hozzá!

Ez tesz boldoggá: 2016-ban a jelszó a következő: gyakorlat teszi a mestert. Ha szingli vagy, szerelmi ügyekben különösen fontos ezt megszívlelned. Teszteld a pasikat! Az információk fontosak – a tapasztalat azonban még inkább! Különösen izgalmassá válik a helyzet, ha a megszokottól eltérő módon cselekszel. Még a szerelem sem kizárt! Ha a párkapcsolatban élő Bak csajok közé tartozol, akkor is szabad kísérletezned. Lépj ki a komfortzónádból, és próbálj ki végre valami újat! A szerelemnek és a szenvedélynek számos arca van. Neked pedig jó esélyed van rá, hogy kedvesedet ezúttal teljesen új oldaláról közelítsd meg.

Ezekben a pasikban van potenciál: Ha romantikára vágysz, tedd próbára a Bak pasit. Ahogy a mondás is tartja, hasonló a hasonlónak örül. A Rák férfi mindig is kedvenc volt. Idén sem változik a helyzet! A Skorpió szívvel, lélekkel bedobja magát a szerelembe. Netán csak élvezetre vágysz? Egy Halak férfival szédületes pillanatokat élhetsz át. A Bika igazán felpezsdíti a véred. A Nyilas pasi pedig mindig mindenütt jókedvről gondoskodik. Az év legizgalmasabb időszaka: 2016 téli hónapjaiban éred el csúcsformád. Az év végéhez hasonlóan azonban az év elején is kozmikus támogatást nyújt majd Jupiter, vagyis a boldogság planétája. Kreativitással tölt fel és segít, hogy az ötleteidet forintosíthasd is. Persze ez esetben is érvényes: csak az nyer, aki mer! Bízz az ösztöneidben! Az első megérzés lehet a jó megoldás.

Ez tesz jót neked: Bár csodák csak nagyonnagyon ritkán történnek, ez azonban neked most nem okoz gondot! A Szaturnusz ugyanis 2016-ban tartogat számodra egyet s mást. Hogy milyen irányba indulsz, az csak a személyiségedtől függ és a vágyaidon múlik. Egy azonban biztos: ha tudatosan cselekszel, akkor óriási sikerre, pénzesőre, meglepő szerelmi vallomásra és jobb önismeretre számíthatsz – bármi lehetséges!

Ennek vess véget: Az Uránusznak 2016-ban köze lesz a stresszhez. Szánj némi időt magadra! Különösen reggelente! Ha ébredést követően jógázol egy kicsit, garantáltan kellő nyugalom áraszt majd el. Élvezd a napsütést, aztán jöjjön egy finom kapucsínó – így a legidegtépőbb nap is könnyen eltelik. S ha még este is feszültnek érzed magad: a jóga szerencsére minden napszakban jótékony hatású. A kellemes habfürdő senkinek sem árt. Sőt, éppen ellenkezőleg!

Ezt mondják a pasi csillagai: A csillagok felelősségteljesebbé teszik a Bakot. Ez elsősorban januárban és februárban érzékelhető. Mivel valódi védelmező jegy, minden élethelyzetben férfiasan helytáll. Meglehetősen szexi fickó!

Olvasd el ezt is!

Vízöntő

A GYORSÍTÓ SÁVBAN

Amikor történik valami, te biztosan a történések középpontjában állsz. Nem csoda, hogy a pasiknak bejön a természeted!

Ez tesz boldoggá: A Jupiter boldogságbolygó a következő évre legfőbb tanácsadóddá válik és minden területen megbízhatóan melletted áll. Nézeteltérés a párkapcsolatodban, csalódás egy barátban vagy egészségügyi problémák? A Jupiter megmutatja neked a megfelelő utat. Éppen ezért a következő évben nincs mitől tartanod. Különösen a kaotikus időszakokban fejlődik jelentősen az önértékelésed, ami miatt sok irigyre számíthatsz. Olyan tempót diktálsz napközben is, amit senki sem tud tartani! Elismerésünk!

Ezekben a pasikban van potenciál: Komoly kapcsolatra vágysz? Egy romantikus vacsora során közelebb kerülhetsz a Bikához. Az Ikrek a hetedik mennyországba repít, mégpedig tartósan. A Halak pasi pedig megértésével varázsol el. Minden szempontból izgalmas kalandot ígér az Oroszlán. A Mérleg férfi édes ajándékokkal és kedves gesztusokkal rajong körül. Egy Szűz fickóval pedig kalandos utazást tehetsz a szenvedély vidékén.

Az év legizgalmasabb időszaka: A te esetedben a legjobb az év végén, pontosabban a második felében várható. Ekkor ugyanis a Jupiter épp a te jegyeddel szemközt helyezkedik el. Olyan aura vesz körül, amelynek hála szebb és ragyogóbb leszel, mint valaha. Mindegy, hogy párban vagy anélkül élsz, a férfiak reménytelenül beléd habarodnak majd. Szeptemberben éri el vonzerőd a csúcspontját. A jóisten sem ment meg a hódítóktól.

Ez tesz jót neked: Soha semmiből sem elég. Az év uralkodója, a Mars a hibás ebben. Mindennel megajándékoz, ami után már régóta sóvárogsz: változás, változatosság, újdonságok. A várakozás és a láblógatás sosem volt kenyered! Inkább a mozgás a neked való, aminek nincs is akadálya. Ösztöneid segítenek felismerni, milyen célokért érdemes ténylegesen harcolnod. Márpedig a 2016os évben akad néhány...

Ennek vess véget: Túlzott önértékelésed lesz a legnagyobb ellenséged a 2016os esztendőben. Hagyj fel a folyamatos és állandó összehasonlítgatással, ne másokhoz mérd magad, csak a saját elvárásaidnak akarj megfelelni! Eljött az ideje, hogy újra feltöltsd az akkumulátorodat. Nem kell feltétlenül két hétig a strandon heverészned, ám egy kis lazulás (ami lehet akár sport is) mindenképp jót tesz. Az úszás például nemcsak kiváló mozgásforma, hanem kicsit le is lassít. Tehát irány a víz – akár uszoda, akár tenger!

Ezt mondják a pasi csillagai: A Mars szárnyakat ad kreativitásának. Ám a Vízöntő férfi egyáltalán nem egyszerű eset. A szabadsága szent számára! Szeptemberben és októberben különösen így látja majd. Párkapcsolat? Kösz, nem!


Halak

A TELJES SIKER

2016-ban vár rád jó néhány kihívás. Aggodalomra azonban semmi ok: ezeknek köszönhetően fejlődsz a lehető legtöbbet!

Ez tesz boldoggá: Nem mindig könnyű erősnek lenni. Elsősorban az olyan együttérző jegyeknek, mint te. A Plútóval és a Neptunnal az oldaladon viszont nem lesz nehéz. A bolygók kellő ellenálló képességgel ruháznak fel, amire 2016-ban nagy szükséged is lesz. Mindenhol leselkednek rád a konkurensek, ám minden harcból te kerülsz ki győztesen. Ezért elismerést és tiszteletet váltasz ki a környezetedből – főleg a barátaidból.

Ezekben a pasikban van potenciál: Ha kedved szottyan egy komolyabb kapcsolathoz, akkor a Rákkal érdemes kezdened. Köztetek ugyanis tartósan vibrál a levegő. A Bikában feléleszted a védelmező ösztönt. Egy Bakra pedig nyugodtan rábízhatod magad – jó és rossz időkben egyaránt. A Kos a Plútó befolyása alatt áll, és forróvérű szeretőre lelsz benne. Az izgalom terén ez a pasi a legjobb! Az Ikrek már a jelenlétével is jobb kedvre derít. Valami újra vágynál? Akkor randizz egy Nyilassal!

Az év legizgalmasabb időszaka: Szenvedéllyel teli hónapnak ígérkezik a február. A párkapcsolatban élő Halak komoly biztonságot jelent és megbízható partner. Ha szingli vagy, akkorvalószínűleg élvezed az adott napot, és igyekszel minden egyes pillanatot kiaknázni. A Jupiter egészennyárig fenntartja ezt a kellemes hangulatot. Rózsaszín szemüveget viselsz – irigylése méltó! Hogy őszszel is érezhesd a hasadban repkedő pillangókat, világosan meg kell fogalmaznod a kívánságaidat.

Ez tesz jót neked: Hallgass a megérzéseidre, és ne hagyd magad befolyásolni. Lételemed a víz, ami csalhatatlan megérzésekkel ruház fel. A Jupiter pedig csak felerősíti ezt a hatást. A félelmek és idegesítő gondolatok elűzésében rengeteget segít a meditáció. Nézz magadba!A megvilágosodás nem várat magára sokáig. Ígérjük!

Ennek vess véget: Ne félj attól, hogy lemaradsz valamiről! Valójában az igaz szerelemre vágysz, akármennyire is bizonygatod, hogy belebonyolódnál egy kalandba. A Szaturnusz 2016ban választás elé állít, úgyhogy döntened kell. Mindkettő nem megy egyszerre. Még ha élvezettel hallgatod is a barátnőid erotikus kalandjait, végül valószínűleg mégiscsak egy romantikus herceget kívánsz leginkább magadnak.

Ezt mondják a pasi csillagai: 2016 folyamán garantáltan az érzékenyebb énje kerül előtérbe. A Halak pasi képes az ágyat rózsaszirmokkal teleszórni és minden kívánságod maradéktalanul teljesíti. Hű, de jól hangzik...


Ugye, milyen mozgalmasnak ígérkezik az év?


Még több szerelmi tipp a februári JOY-ban!

Napi horoszkóp december 17.: a Kosok elégedettek a jelenlegi helyzetükkel, a Mérlegeknek a mai a szerencsenapjuk

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

Sosem késő vagy legalábbis jó sokáig nem! 14 nő Hollywoodból, aki 45 fölött lett anya

Halle Berry, Marcia Cross, sőt Sandra Bullock sem siette el a gyerekvállalást.

Babát vár a Victoria's Secret csodaszép angyala, Candice Swanepoel

Gyönyörű fotóval jelentette be az örömhírt!

6 szokás, amivel minden évben meg tudom előzni, hogy felszaladjon rám pár kiló az ünnepek alatt

Csengőszó, meghittség, ellenállhatatlan mézeskalács-illat – kinek van kedve ilyenkor a fitnesz-szempontokra gondolni? Nos nekem sincs, ezért olyan egészséges karácsonyi szokásokat vezettem be, amelyeken gondolkodnom sem kell. És évről évre működik! Figyeljetek!

Példakép! Selena Gomez vesedonorja a vörös szőnyegen vállalta a műtéti hegét

Az egész világ sokkolódott szeptemberben, amikor elterjedt a sajtóban a hír: Selena Gomez életmentő szervátültetésen esett át.

Napi horoszkóp december 16.: a Bikák nagy meglepetésre számíthatnak, a Vízöntők megtalálják a helyes utat

Hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Ti mivel töltitek az utolsó hetet karácsony előtt?

Nekem még javában zajlik a munka, hiszen a szépségnapra érkező hölgyek nagyon szeretik a karácsonyi időszakot a Szalonban. Csattognak az ollók, villannak a vakuk, és persze sorra kerülnek elő a szebbnél szebb ruhák a szépüléshez, megújuláshoz. De kell egy kis nyugi is a nyüzsgés mellé, el is árulom nektek, én mivel lazítok egy kicsit!

Dobó Kata 40 felett is lepipálja a fiatal csajokat! Nekünk elmesélte, mit tesz a külsejéért

Dobó Kata évtizedek óta ott van a legnépszerűbb hazai színésznők között, és a mai napig fantasztikusan néz ki. A TV2 Korhatáros szerelem című új magyar sorozatában Kata egy egészen új oldaláról mutatkozik be, ám a hétköznapokban anyukaként is meg kell állnia a helyét. De jut ideje saját magára is: a Joy.hu sorozatában erről mesélt a csinos színésznő.

Azta! Itt van Christian Louboutin Star Wars-kollekciója!

Hatalmas ereklyék lehetnek egy igazi gyűjtő számára ezek a cipők.

Nagy változtatásra kerül sor a Trónok harca 8. évadában

Izgalmas lesz a folytatás, az egyszer biztos!

Dakota Johnson átalakult: szőkére festette barna haját a színésznő

Most, hogy vége A szabadság árnyalata forgatásának, megújult a színésznő külseje.

Spórolj velünk az új évben is! Negyedéves előfizetés most csak 999 Ft

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!