Bizarr kajatrend: mexikói sushi

onesushiandgrill.com

Ha odavagy a japán és a mexikói finomságokért is, neked találták ki.

Elsőre talán furcsán hangzik két ennyire különböző konyha ételeit egyben tálalni, Los Angeles-ben viszont mégis megtalálták a módját.

„A mexikói sushi bizonyos tekintetben hasonlít a japánra. Például van benne alga, és ugyanazt a rizsfajtát használjuk, mint a japán éttermek. A különbség viszont, hogy nálunk mindennek az alapja a steak, a csirke, a sült garnéla, a krémsajt és a mexikói avokádó” – magyarázta a Culichi Town nevű kajálda vezető séfje az érdeklődő újságírók megkeresésére.

Ha érdekel az új ízkombináció, két választásod van Magyarországon: megvárod, hogy valamelyik étterem nálunk is felkapja a trendet, vagy pedig saját kezűleg raksz mennyei guacamolét a kis tekercsekbe.


Te megkóstolnád?