Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Levél az első szerelmemhez, akit jobban szerettem, mint ő engem

Levél az első szerelmemhez, akit jobban szerettem, mint ő engem

augusztus 3

kos 03.21 - 04.19

A hét első napján tele vagy új ötletekkel...

bika 04.20 - 05.20

Túl sokáig hezitáltál egy ritkán adódó lehetőségen, emiatt...

ikrek 05.21 - 06.21

Rendkívül céltudatos vagy, előre megrajzolt terv szerint kívánod...

rák 06.22 - 07.22

Általában véve gyorsan kiszagolod a ravaszságot, azt, ha...

oroszlán 07.23 - 08.22

Idejekorán bíztad el magad az sikerrel kapcsolatban, megvoltál...

szűz 08.23 - 09.22

Teljes meggyőződéssel hiszed, hogy minden esetben az a...

mérleg 09.23 - 10.22

Viszonylag hosszú ideje menetelsz a végeláthatatlannak tűnő úton,...

skorpió 10.23 - 11.21

Olyan személlyel kényszerít közös munkára az élet, akinél...

nyilas 11.22 - 12.21

Mások már rég elindultak az úton, amikor te...

bak 12.22 - 01.19

Valaki olyasvalamit talál mondani neked, ami első hallásra...

vízöntő 01.20 - 02.18

Fontos szempont számodra, hogy mások mit gondolnak rólad,...

halak 02.19 - 03.20

Akad valaki a környezetedben, aki nem szimpatizál veled,...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
Te is azt érezted az első szerelmednél, hogy vele leszel életed végéig? Olvasónk leírta első élményét a kapcsolatával.

Kedves Ex!
Minden lány arról a bizonyos filmbéli,csöpögős,romantikus szerelemről álmodozik amikor a párja rózsával üdvözli őt minden találkozáskor vagy ha nem is, legalább egy hatalmas mosollyal az arcán. Arról a szerelemről beszélek, amikor mindenről "Ő" jut eszedbe és minden mondatodat hozzá kapcsolod, belefonod. Amikor úgy mesélsz róla, hogy az emberek látják az arcodon mennyire, de mennyire csodálod,rajongsz érte. Tudod, én így éreztem irántad attól az őszi naptól kezdve, hogy egymás szemébe néztünk a parkban. Úgy gondoltam naiv kislányként, hogy veled élem le az életem... és talán ez a legborzasztóbb az első szerelemben.. Igen az,hogy elhiszed,hogy ez egy végtelen történet kettőtök között. Úgy gondoltam senkit sem fogok ennyire szeretni és becsülni rajtad és a jövőbeli közös csemetéinken kívül. Én ezt valóban elhittem. Talán a sok bugyuta "örökké" szavacskáidnak köszönhetően, vagy a megnyerő "Mindig téged foglak szeretni" mondataidtól.

Imádtam, ahogy alszol, ahogy eszel, ahogy levegőt vettél és úgy gondoltam, nincs még egy hozzád fogható ember, aki ennyire édes miután felkel a gyűrött ágyból.Egy kapcsolatban az egyik fél mindig jobban szeret - nos, ez én voltam. Tudod, amikor a 2. évfordulónk után nem szeretted, hanem inkább javítani akartad a hibáim rájöttem, hogy a mi szerelmünk sem örök.
Nem láttad, hogy majd bele haltam,hogy tökéletes legyek neked? Utáltam a magassarkút, mégis hordtam,mert azt mondtad ez nőies. Nem szerettem volna megtanulni főzni, pedig tudtam nő létemre kellene - miattad meg is tettem. Minden találkozóra süteményt és egyéb finomságokat sütöttem, de neked ez sem volt elég. Ne fessem a hajam, ne vásárlásra költsem a pénzem!? Pedig csak neked akartam tetszeni.

Külföldre akartál költözni és én szó nélkül belementem - pedig az én hazám itt van, Magyarországon. Úgy gondoltam magyarok lévén itt kell maradjunk, de ha a te kezed fogom, bármelyik országba elmentem volna.
Nem szeretted a barátaimat és én képes voltam tőlük is megválni. Miattad!
Nem szeretted velem nézni a kedvenc török és magyar sorozataimat. Hidd el, én sem szerettem a focimeccseket... Mégis én ordítottam neked a pálya széléről a leghangosabban azt,hogy "Hajrá!!!"
Én sem szerettem horgászni, de használtam azt a botot a parton, amit nekem vettél és örömmel segítettem neked bojlizni.Mert te szeretted! Én csak mosolyogva néztem, ahogy minden egyes pittyegésnél felugrottál a székből reménykedve, hogy horogra akadt valami. Mindeközben észre sem vetted, hogy már horogra akadt egy szerelem, amit becsülnöd kellett volna.
Amikor a városban sétáltunk minden bögyös, popós lányra ráragadt a szemed, pedig szerintem pont elég volt az az 50 kilós, 85B-s lány, aki melletted sétált. Ja, én voltam.
Na és a bulik? Természetesen, amikor a barátnődnek hívtál, akinek se buliba mennie, se meginnia egy kör vadászt, se egy sört nem lehetett, mindeközben Te minden szombaton lányokkal és fiúkkal buliztál a tóparton. Én hajnali 3ig vártam,hogy hívj azon aggódva, izgulva,hogy vajon jól vagy-e.
Azt mondtad egy nő ne dolgozzon, hanem nevelje otthon a gyereket és takarítson. Néha úgy éreztem nálad a nő fogalma nem az anyaságban és a nőiességben rejlik, hanem egy szimpla cselédben, aki mos, főz és neveli a gyerekeidet,mint egy bébiszitter.
Hajnalig ültem veled a számítógép előtt a használt autókat nézve, hogy vajon mit vegyél magadnak, bár el nem tudtam képzelni, honnan szerzel rá pénzt hiszen nem vagy milliomos. Sőt.Amikor együtt voltunk azt mondtad képtelen lennék letenni a jogsit, leérettségizni és dolgozni.


A szakításunk után, aminek a mai napig nem tudom az okát, összejöttél a legjobb lány barátoddal és fél év után el is jegyezted őt. Tudod, semmi gond... megtaláltad azt,aki számodra a tökéletes. Örülök, teljes szívemből!

Soha sem tagadtam, hogy amikor szakítottál velem nem jártam hetekig iskolába. Ha be is mentem, maximum 2 órát voltam bent. Romlottak a jegyeim, minden héten bulizni voltam. Ami a legnagyobb bajom volt,hogy elvesztettem az önbizalmam mint lány, mint nő. Azt gondoltam kívül-belül egy nulla vagyok de ma már tudod,hogy gondolom? Te vagy a nulla. Miért? Eldobtad azt a lányt, aki mindent beleadott, hogy ott lehessen neked. Eldobtad azt a lányt, aki az egész világot benned látta. Eldobtad azt a lányt, aki keresztül ment a poklok poklán, hogy veled lehessen. Eldobtad azt a lányt, aki még mindig akart téged, miközben te semmiként kezelted.
Nos, örömmel közlöm, hogy a jogosítványom szakításunk után 4hónappal megérkezett teljesen legálisan, sikeresen leérettségiztem és holnap 8tól épp dolgozom az egyik étteremben, ahol épp oly szépen mosolygom, ahogy régen rád. Ja és el ne felejtsem, rendelkezni fogok nyelvvizsgával is! Remélem most már gombóc van a torkodban.
Nem törtél meg, nem romboltál le. Megyek előre, teszek a céljaimért amíg te tengsz-lengsz és épp a 3. roncs kocsit veszed meg magadnak, mert egyik sem volt tökéletes, vagy épp tényleg kevéske pénzed volt rájuk.
Ezúton köszönöm, hogy megtaníttattad szeretni velem magamat. Megmutattad, hogy senki másnak MAGAMON KÍVÜL nem kell megfelelnem. Szeretem azt a mosolygós, tornacipős, mindenen nevetős lányt, aki vagyok. Szeretem,hogy az egyetlen ember akihez igazodnom kell az saját magam!
Szeretem, hogy a mostani barátom nem cselédként tekint rám, hanem egy normális 20 éves lányra, aki nem a rabszolgája, nem a munkása hanem a társa, a partnere. Az vagyok, akit elvisz bulizni, akit betakar, aki levest főz nekem, ha lázas vagyok egy decemberi délután... Neki a minden vagyok.

Sajnálom,hogy kihagytál....

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

augusztus 4

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben igyekszik mindenáron rád erőltetni...

bika 04.20 - 05.20

Cseppet sem vagy elégedett azzal, amit eredményként fel...

ikrek 05.21 - 06.21

Olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy abszolút nem jut...

rák 06.22 - 07.22

Igen kényes kérdésben kell ma állást foglalnod, nem...

oroszlán 07.23 - 08.22

Olyasmi válik világossá számodra, amelyre még te sem...

szűz 08.23 - 09.22

Bizonytalan helyzetbe kerültél, mely olyannyira frusztrál, hogy egyszerűen...

mérleg 09.23 - 10.22

A mai nap vége alkalmas lehet arra, hogy...

skorpió 10.23 - 11.21

Egy vétetlen botlás miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, ráadásul...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyasvalaki élt vissza a bizalmaddal, akit szívedhez közelinek...

bak 12.22 - 01.19

Hosszú ideje gyalogolsz már a célvonal felé, fogalmad...

vízöntő 01.20 - 02.18

Egy általad fontosnak tartott ügyben váratlan fordulat következik...

halak 02.19 - 03.20

Rendkívül pozitív időszak kezdődik az életedben, mely hihetetlen...

Elolvasom végigMegnézem
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem