Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

4 menő trend, amit a világon minden divatimádó utál

4 menő trend, amit a világon minden divatimádó utál
Facebook
Twitter
Pinterest
Az utálat ráadásul egyáltalán nem véletlen!

A legtöbben szeretnek lépést tartani a divattal, mindig naprakészek és azonnal ugranak, ha lehetőségük adódik kipróbálni egy új trendet. Van azonban úgy, hogy annak ellenére terjed el valami világszerte, hogy az embereknek egy kicsit is tetszene. Az, hogy ez mégis hogyan lehetséges, igazi rejtély. Az alábbi borzalmakat például egyértelműen elutasítja minden valamire való divatbolond. Igazuk van?

Miniatűr luxustáska

Kép
forrás: Getty Images

Az elmúlt években meghódították a világ vörös szőnyeges eseményeit az aprócska, érthetetlenül kis méretű luxustáskák, amikbe még egy telefon sem fér bele. Sőt, mondunk jobbat: egy zsebkendő sem! Oké, hogy a divat esetében sokszor a látvány sokkal fontosabb, mint a funkció, a használhatóság, de ezek a tatyók tényleg mindenre alkalmatlanok. Akkor vajon miért tűnnek mégis annyira népszerűnek?

Megtévesztő crop top

Kép
forrás: Getty Images

A crop topok hosszú ideje nagyon menőnek számítanak, nincs olyan nő, akinek ne lenne a gardróbjában belőle legalább egy tucat. Az elmúlt időszakban azonban totálisan kiszorították az üzletek polcairól a hagyományos szabású felsőket, pedig nem akar mindenki minden nap köldökvillantós pólóban feszíteni. Ez a trend tehát ezzel haragította magára végérvényesen a korábbi kedvelőit.

A brokkoli srácfrizura

Srácok, miért?! – teszi fel a kérdést egyre több nő, amikor meglát az utcán egy olyan fiút, aki bevállalta az oldalt felnyírt, göndör “brokkoli” frizurát. Eleinte még cuki volt, hogy ilyen hajjal jöttek-mentek, mostanra viszont elillant a varázsa. Ennek talán az lehet az oka, hogy időközben felnőtt férfiak is elkezdték hordani, ezt az amúgy kamaszoknak kitalált hajcsodát, ez pedig egyszerűen nem nyerő.

Újra hódít a vödör sapka – De miért?!

Ha valaki megkérdezné, tíz nőből kilenc azt mondaná, a vödör sapka már a kétezres évek elején sem volt menő. Akkor mégis hogyan tudott most észrevétlenül visszaszivárogni a mindennapokba? Erre a fontos kérdésre egyelőre senki nem tudja a választ, de az biztos, kevés olyan ruhadarab van, ami jobban felbosszant manapság egy igazi divatdiktátort.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 8 kép

8 híresség, aki fenntartható divatot népszerűsíti

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!