Horoszkóp
Életstílus
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

JOY olvasók mondják el, hogy tanulták meg szeretni magukat, a külsejüket

JOY olvasók mondják el, hogy tanulták meg szeretni magukat, a külsejüket
Olvasd el!

A legfurcsább, legkülönösebb babanevek, amiket elfogadtak Magyarországon is az elmúlt években

Te elneveznéd a fiadat Vulkánnak? Vagy a lányodat Pszichének? Már van rá lehetőség!

Olvasd el!

Kiderült, Harry herceg mit súgott felesége fülébe, mikor bemutatták Archie-t

Egy szájról olvasó szakember árulta el, mit mondott a herceg a szerelmének.

A nap cikke

Meghökkentő vallomás: Sophie Turner elárulta, hogy szakítottak Joe Jonasszal az esküvőjük előtt

Nagyon őszintén mesélt kapcsolatáról a Trónok harca sztárja, Sophie Turner, sőt, bevallott egy olyan titkot is, amit eddig senki sem tudott.

május 21

kos 03.21 - 04.19

Szereted a saját utad járni, épp ezért egyáltalán...

bika 04.20 - 05.20

Túlságosan naivan állsz egy bizonyos dologhoz, jóhiszeműségednek pedig...

ikrek 05.21 - 06.21

Nem úgy alakul a helyzet, ahogy eltervezted, de...

rák 06.22 - 07.22

Olyasfajta problémán lovagolsz, amely már régen nem foglalkoztat...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nagy dologra vállalkozol, amely rendkívül felelősségteljes, ennek okán...

szűz 08.23 - 09.22

A mai nap rendkívül zökkenőmentesen alakul, minden számításod...

mérleg 09.23 - 10.22

Noha nagyon szeretnél elérni valamit, úgy tűnik, egyelőre...

skorpió 10.23 - 11.21

Igazi csapatjátékos lévén borzasztóan zavar az, hogy valaki...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagy lépésre szántad el magad, most jött el...

bak 12.22 - 01.19

Túl régóta harcolsz reménytelenül egy számodra nagyon fontos...

vízöntő 01.20 - 02.18

Kitűztél magad elé egy számodra rendkívül fajsúlyos célt,...

halak 02.19 - 03.20

Fontos dologban kell döntésre jutnod, nem tudod azonban,...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Megint találtak egy bakit a Trónok harca legújabb részében - Neked feltűnt az alábbi ottfelejtett tárgy?

Te észrevetted, hogy ezt otthagyták a kamerák előtt?

Olvasd el!

Lajos herceg megtette első lépéseit

Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke, Lajos teljesen ellopta a show-t egy neves rendezvényen.

Olvasd el!

Ha nem ismerted fel az alábbi Trónok harca szereplőt, nem vagy egyedül - Nem fogod elhinni, kit alakított korábban!

Nem véletlenül mondják azt, hogy ő a Trónok harca Neville Longbottomja!

Facebook
Twitter
Pinterest
Szinte minden nő elégedetlen a külsejével, pedig többnyire semmi okuk a kétkedésre, állítják a JOY olvasói - akik elárulják, hogyan kerülték el a tökéletességre törekvés csapdáját és miként tanulták meg szeretni magukat.

38656.jpg

Fotó:Europress

Réka, 24, fizioterapeuta
"A balett, bár csak hobbi, kecsesebbé tesz testben és lélekben"

Az amúgy is nehéz kamaszkor elején lettem szemüveges, és nagyon szörnyűnek láttam magam a lencséken keresztül. Akkoriban mindenáron táncosnő akartam lenni – nem szerettem volna úgy festeni, mint egy titkárnő. A tánctanárnőm véleménye azonban nagyon lesújtott: 179 centimmel túl magas vagyok balerinának, ráadásul nehézkes is. Nem csoda, hogy nem éreztem magam fényesen ezek után. Két évvel később egy térdsérülés miatt végérvényesen fel kellett adnom a balettkarrierről szőtt álmaimat, de legalább kedvemre ehettem édességet. Nem tudtam, mihez kezdjek, de mivel mindig is segíteni akartam másokon – ha már nem táncolhatok -, fizioterápiát kezdtem tanulni. Életem legjobb ötlete volt, mert nagyon jó érzés enyhíteni mások fájdalmán. Időközben újra elkezdtem táncolni is, persze csak hobbiszinten. Nem számít, hogy túl magas vagyok, mert aki balettozik, automatikusan kecsesebb lesz – ráadásul a lelke is megnyugszik közben! A rövidlátásomat pedig a védjegyemmé tettem: a kontaktlencse nálam szóba sem jöhet!
Hangulat-helyreállító tippem: A tánc tökéletes önbizalom-növelő! Nem muszáj balettozni, az is elég, ha otthon táncolod ki magad.

Magdi, 28, köztisztviselő
"Nincs szükségem sminkre vagy magas sarkúra!"

Nekem mindegy, hogy mit gondolnak rólam. Tinédzserként bizonytalan és zárkózott voltam, tartottam mások véleményétől – amíg a középiskola végén meg nem ismertem a legjobb barátnőmet, Böbét. Neki nem számítottak a hibáim: bár tele voltam pattanásokkal és bármin felkaptam a vizet, ő mindig csak a jó tulajdonságaimra figyelt, például arra, hogy melegszívű vagyok és a bajban lehet rám számítani. Szépnek érzem magam, mert olyan vagyok, amilyen – erényeimre figyelek, nem a hibáimra. Ennek semmi köze a külsőmhöz, csak a személyiségemhez! Nem álcázom magam. A férfiak így is gyakran mondják, hogy mennyire tetszem nekik, a természetes viselkedésem és külsőm miatt.
Hangulat-helyreállító tippem: A mozgás örömöt ad: a görkorcsolyázás és a biciklizés csodákat művel!

Mária, 29, pályakezdő tanár
"Moletten is szép vagyok, megbékéltem a testemmel!"

Régebben nem mertem a tükörbe nézni. 155 centis magasságomhoz 85 kiló volt a súlyom, nem éppen ideális arány. Az iskolai tornaórákon minden héten újabb kifogással álltam elő, nehogy a többiek előtt kelljen átöltöznöm. Hobbijaimnak – tánc és futás – köszönhetően időközben sikerült lefogynom tíz kilót. Persze így sincs modellalakom, de ma már szépnek érzem magam. Azt hiszem, csak az érzi magát jól, aki megbékél magával, kiegyensúlyozott, és pozitív a kisugárzása. Egy kórusban is énekelek: ott tanultam meg, hogy a szép hang mindig összefüggésben van az ember aktuális érzéseivel és a belső nyugalommal. Ugyanezt gondolom a külső szépségről is. Egy vonzó embernek nem kell feltétlenül tökéletes alakkal rendelkeznie, annyi is elég, ha egyszerűen jól érzi magát a bőrében – és ez sugárzik róla. Az éneklés hihetetlenül megnöveli az önbizalmamat, éppen ezért ma már sokkal több számomra hobbinál.
Hangulat-helyreállító tippem: Ha lehangolt vagyok, futok egy kört az erdőben – ettől mindig felvidulok!

Lilla, 19, fogtechnikusnak készül
"Egy egyszerű bók nyitotta fel a szememet!"

Régebben zavart, hogy hihetetlenül nehezen kezelhető göndör a hajam – szenvedtem tőle. Körülbelül három évvel ezelőtt azonban egy nő megszólított az utcán, és azt mondta, hogy a vállamra hulló hajtincseimmel úgy nézek ki, mint egy angyal. Ez egy csapásra megváltoztatott valamit bennem: nőiesebbnek éreztem magam, és eszem ágában sem volt többé megszabadulni a fürtjeimtől! Kétnaponta legalább egy órát foglalkozom a hajammal, a szárítás mindig legalább 45 percet vesz igénybe. Négy hónappal ezelőtt ismertem meg a szerelmemet, Tamást, akinek a harmadik mondata ez volt: „Olyan gyönyörű hajad van!” Ha bal lábbal kelek fel és nem érzem magam túl jól a bőrömben, rajzolok. Az alkotás élménye teljes mértékben feltölt – a műveimre büszke vagyok!
Hangulathelyreállító tippem: Pakold ki a szekrényt és szortírozd színek vagy évszakok szerint a ruhákat – ez akár azonnal felvidíthat.

Tamara, 27, közgazdász hallgató
"Az összhatás a lényeg"

Nem vagyok egy műalkotás – elég ránézni a bal karomon lévő jókora anyajegyre és a hatalmas lábfejemre, ráadásul 42-es konfekcióméretet hordok. De mindezeknek semmi köze a szépséghez. Sokat foglalkozom a külsőmmel, és szépnek találom magam. 17 évesen úgy döntöttem, nem húzok többé farmert és elegánsabban kezdtem öltözködni. Attól kezdve sokkal komolyabban vettek! Elég nehéz körülírni, miért van az, hogy amikor bizonyos emberek belépnek egy terembe, hirtelen mindenki felkapja a fejét és csak rájuk figyel. Úgy vélem, a magabiztos fellépés és az egyenes tartás az első lépés ahhoz, hogy az emberek csinosnak tartsanak. Ezért járok rendszeresen dzsessztáncórákra, minden reggel kisminkelem magam, és havonta kb. 25000 Ft-ot költök új ruhákra. Természetesen nemcsak a külső, hanem a belső is számít. Jó hallgatóságnak számítok, és elég olvasott vagyok. Ha rosszkedvem van, mindig megnézek egy kedves, romantikus vígjátékot, és jobb kedvre derülök.
Hangulat-helyreállító tippem: Profi fotóssal készíttess egy képet magadról, és önbizalom-növelőnek akaszd ki a falra!

Juli, 22, idegenforgalmi szakértő
"Családanya vagyok – de havonta egyszer elmegyek egy jó fodrászhoz!"

A lányom, Lia (5) már kisbaba korában is nagyon követelőző volt. Egy pillanatra sem hagyhattam magára, mert azonnal kiabálni kezdett. Alig tudtam aludni pár órát, folyton karikás volt a szemem, és sosem jutott elég időm magamra. Egy dologhoz azonban mindig ragaszkodtam, és az „mentett” meg ebben a zűrös időszakban: minden hónapban egyszer elmentem a város egyik legjobb fodrászához. Havonta 25000Ft-ot fizetek a hajamért és 10000 Ft-ot a manikűrért. Rengeteg pénz, de utána mindig sokkal jobban érzem magam! Épp ezért engedem meg magamnak rendszeresen ezt a luxust lelkiismeret-furdalás nélkül. Jó anyának tartom magam – klassz, magabiztos kislányom van. Örülök, hogy Lia életvidám hercegnő lett. Nagyon boldoggá tesz, hogy a férjemmel együtt sikerült megvalósítanunk a tervemet! Tinédzserkoromban mindig csúfoltak, mert sovány voltam és sokkal fiatalabbnak néztem ki a koromnál. Ma már cseppet sem bánkódom emiatt, elvégre még mindig huszonévesnek nézek ki.
Hangulat-helyreállító tippem: Barátnőkkel töltött este és karaoke – mindig teli torokból énekelek!

Timi, 31, autószerelő
"Férfiak és nők egyaránt bókolnak a tetoválásom miatt"

Amióta az eszemet tudom, imádom a tetoválásokat! Nem sokkal a 18. születésnapom után csináltattam az elsőt, egy díszt a köldököm köré. Annyira fájt, hogy kis híján leharaptam a nyelvem, de nagyon büszke voltam magamra és a végeredményre – legszívesebben télen is mutogatnám! Úgy vélem, a tetoválás erősebbé és kevésbé sebezhetővé teszi az embert, ráadásul nagyon szexi. Az évek múlásával egyre több tetkóm lett. Ma már tizenkettővel büszkélkedhetem, többségük ázsiai motívum. A koi- (szivárványszínekben pompázó pontyfajta) és sárkányminták az erőért, bátorságért és gazdagságért felelősek. Minden barátom izgatónak találta a tetoválásaimat! Ezeknek köszönhetem, hogy szépnek érzem magam, pedig a fenekem éppenséggel lehetne egy kicsit kisebb is. Időközben magam is megtanultam a tetoválás készítésének csínját-bínját, ma már én rajzolom meg a saját tervezésű mintákat. Mindig is ügyes voltam, biztosan ezért tanultam autószerelőnek. Nemsokára leteszem a mestervizsgát is. Azt hiszem, igazán erős nő vagyok!
Hangulat-helyreállító tippem: Előfordul, hogy valamelyik barátnőmnek ajándékozok egy apróságot – és ez a kis gesztus bearanyozza az

Katja, 22, diák
"Becsvágyó vagyok, de kényeztetni is tudom magam"

A szüleimmel 13 évvel ezelőtt költöztünk át Szentpétervárról Budapestre. Nem beszéltem a nyelvet, sovány voltam, szemüveget hordtam és kívülállónak éreztem magam az iskolában, mert folyton csúfoltak valami miatt. Ezért kerestem magamnak olyan elfoglaltságot, amellyel én is felvághatok a többiek előtt: megszállottan tanultam a gimiben – és végül majdnem kitűnőre érettségiztem! Ma már akcentus nélkül beszélem a nyelvet, és jogi egyetemre járok. Mindkettő büszkeséggel tölt el! Ambiciózus vagyok, de becsvágyam ellenére élvezni is tudom az életet, szeretek jó éttermekbe járni és vásárolgatni. Leginkább a szememet találom szépnek, a barátom különösen kedveli a pillantásom. Egyszer meglepetésként egy kis Swarovski erszényt rejtett a táskámba. Egy pár fülbevaló volt benne, zöld kövekkel. „Nagyon jól illenek a zöld szemedhez”, mondta. Azt hiszem, neki köszönhetem, hogy rájöttem, tényleg milyen szépek.
Hangulat-helyreállító tippem: Ősszel imádok az esőben sétálni, utána jöhet az otthoni „spa”!

Kinga, 21, pályakezdő logopédus
"Régebben folyton fogyni akartam"

Szépnek találom magam – végre! Ez nem volt ám mindig így: tinédzserként minél vékonyabb akartam lenni, sajnos sikerült is lefogynom 34 kilóra. Csak pszichológus segítségével tudtam megfékezni a kóros fogyózást. 17 évesen elköltöztem otthonról. Eleinte kicsit furcsa volt, hogy mindenről én döntök, azonban nagyon izgalmasnak találtam a helyzetet. Amikor rájöttem, milyen jól tudok gondolkodni magamról, jelentősen nőtt az önbizalmam, és minden egyre jobban is ment! Naponta többször mantraszerűen mondogatom magamnak: „Különleges és fontos vagy” – ez bátrabbá tesz. Most 50 kiló vagyok, és igazán szépnek találom magam, különösen a nagy barna szememet és a számat szeretem. Kikapcsolódásként hetente többször is eljárok egy reiki-tanfolyamra (ősi tibeti gyógymód). Emellett rendszeresen sportolok. A kocogás különösen fontos számomra, kiváló alkalmat ad arra, hogy kitisztuljon a fejem és feszegessem a fizikai határaimat. Ettől nemcsak karcsúbb és izmosabb lesz az alakom, jót tesz a lelkemnek is! A legjobb barátnőm mindig azt mondja, hogy olyan káprázatos a mosolyom, hogy a legsötétebb napot is bearanyozom vele. Ez a valódi szépség, nem igaz?
Hangulat-helyreállító tippem: Ha rosszkedvem van, öt percig püfölöm a párnát – utána sokkal jobban érzem magam!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

május 21

kos 03.21 - 04.19

Szereted a saját utad járni, épp ezért egyáltalán...

bika 04.20 - 05.20

Túlságosan naivan állsz egy bizonyos dologhoz, jóhiszeműségednek pedig...

ikrek 05.21 - 06.21

Nem úgy alakul a helyzet, ahogy eltervezted, de...

rák 06.22 - 07.22

Olyasfajta problémán lovagolsz, amely már régen nem foglalkoztat...

oroszlán 07.23 - 08.22

Nagy dologra vállalkozol, amely rendkívül felelősségteljes, ennek okán...

szűz 08.23 - 09.22

A mai nap rendkívül zökkenőmentesen alakul, minden számításod...

mérleg 09.23 - 10.22

Noha nagyon szeretnél elérni valamit, úgy tűnik, egyelőre...

skorpió 10.23 - 11.21

Igazi csapatjátékos lévén borzasztóan zavar az, hogy valaki...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagy lépésre szántad el magad, most jött el...

bak 12.22 - 01.19

Túl régóta harcolsz reménytelenül egy számodra nagyon fontos...

vízöntő 01.20 - 02.18

Kitűztél magad elé egy számodra rendkívül fajsúlyos célt,...

halak 02.19 - 03.20

Fontos dologban kell döntésre jutnod, nem tudod azonban,...

Elolvasom végig Megnézem
10 manikűr, amit ki kell próbálnod ezen a nyáron

Hoztunk néhány csodás manikűr ötletet, amik megalapozzák a nyári hangulatod!

Katalin hercegné már viseli a nyár kedvenc naciját

Katalin hercegné nem egy született trendszetter, de most ő is rákapott a nyár nagy slágerdarabjára!

A Stranger Things legújabb előzetesétől nyári hangulatod lesz

Kezdhetsz visszaszámolni, ugyanis hamarosan kezdődik a legújabb évad.

Olyan horrort keresel, ami tényleg a frászt hozza rád? Akkor válaszd A gyermek című filmet! - Kritika

Keresel egy izgalmas horrorfilmet, de nem tudod, mit válassz? Mi segítünk, spoilerek nélkül eláruljuk ugyanis azt, hogy milyen lett A gyermek című mozi!

Meghökkentő vallomás: Sophie Turner elárulta, hogy szakítottak Joe Jonasszal az esküvőjük előtt

Nagyon őszintén mesélt kapcsolatáról a Trónok harca sztárja, Sophie Turner, sőt, bevallott egy olyan titkot is, amit eddig senki sem tudott.

Katy Perry vadiúj cipőkollekciója bizonyítja, hogy a játékos és színes darabok hódítanak most igazán

A 34 éves énekesnő nemrég mutatta be legújabb cipőkollekcióját, amit a nyári és tavaszi szezonra készített. Nagyon sokszínű lett, annyi biztos!

Fizess elő mielőbb a JOY magazinra, hogy a strandon már minket olvashass! Lapszámonként most 545 Ft helyett 345 Ft-ért

Csak 1035 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem