Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

21 évvel fiatalabb nőt szeret Antonio Banderas: a gyönyörű Nicole csavarta el a fejét

21 évvel fiatalabb nőt szeret Antonio Banderas: a gyönyörű Nicole csavarta el a fejét

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nicole okos, szép és rendkívül talpraesett, egy alkalommal a színész életét is megmentette.

A most 62 éves spanyol származású filmsztár, Antonio Banderas a nyolcvanas évek elején kezdte pályafutását Hollywoodban. Többek között olyan, filmalkotások köthetők a nevéhez, mint a Zorro álarca, a Zorro legendája, a Kémkölykök, a Despreado, a Frida, A kód, az Evita vagy A 13. harcos.

A színész 1986-ban nősült meg először, a latin szépséget, Ana Lezát vette feleségül, aki megtanította angolul. Antonio Banderas 1995-ben a Hárman párban című film forgatásán ismerkedett meg Melanie Griffith-szel, akivel menthetetlenül egymásba szerettek. Érte hagyta el Ana Lezát, 1996-ban elváltak, Melanie-t pedig ugyanebben az évben feleségül vette.

Antonio Banderas fiatalabb párja, Nicole

Antonio Banderas és Melanie Griffith sokáig Hollywood egyik álompárjának számítottak, még közös gyermekük is született, Stella Banderas 1996-ban jött a világra. 2014-ben mindenkit meglepett, amikor bejelentették, hogy elválnak. A szakításra állítólag azért került sor, mert a színésznő nem volt képes legyőzni alkoholbetegségét, Banderas pedig így nem tudott tovább mellette maradni. Mindennek ellenére a mai napig legjobb barátok.

Antonio a 2020-as Oscar-gálán mutatkozott először nyilvánosan együtt új szerelmével, a nála 21 évvel fiatalabb szépséggel, Nicole Kimpellel.

A nő Németországban született, körülbelül hét nyelven beszél folyékonyan. Eredetileg szoftverfejlesztőként dolgozott, majd Barbara nevű ikertestvérével sikeres ruhamárkát alapítottak.

A sztár és kedvese a Cannes-i Filmfesztiválon találkoztak először, ott figyeltek fel egymásra. Érdekesség, hogy a sztár először az ikertestvérrel találkozott, aki külsőre nagyon megtetszett neki, ám, amikor Nicole megérkezett, érezte, hogy benne a belső is megvan, amire vágyik.

„Először a testvérén akadt meg a szemem, nem is hezitáltam szóba elegyedni vele. De amikor Nicole megjelent, a szívem kihagyott egy ütemet. Pontosan ugyanúgy néznek ki, de valami oknál fogva bennem valami azonnal összekattant Nicole-lal.” – mesélte a színész egy interjúban.

Antonio ráadásul az életét köszönheti csinos és okos szerelmének, Nicole volt ugyanis mellette, amikor 2017-ben infarktust kapott. A nő tudta, mit kell tenniük, így sikerült a színésznek túlélnie az esetet. Azóta még közelebb kerültek egymáshoz és megtanulták együtt élvezni az élet apró örömeit.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 10 kép

11 színészek, aki egy híres zenész bőrébe bújt egy filmszerep kedvéért

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.