Ez lesz a 2024-es év 7 legnépszerűbb sminktrendje

Edward Berthelot/Getty Images
InStyle

A kifutókat már meghódították, és a közösségi média felületein is egyre több követőt gyűjtenek maguknak, így neked is érdemes képbe kerülnöd az idei év legnagyobb sminktrendjeivel!

A divattal együtt a sminktrendek is változnak, de ez a frissítés mindig jól tud jönni, főleg ha ezzel a mi dolgunk is egy fokkal könnyebbé válik majd. Már az elmúlt években rengeteg olyan terméket dobtak piacra, ami segítségünkre lehet abban, hogy abszolút nulla tapasztalattal is egy viszonylag jól működő sminket varázsoljunk magunknak, ennek köszönhetően pedig a tükör előtt töltött percek amolyan lelkes amatőrként is sikerélményként élhetjük.

Ezért is külön öröm, hogy a sminktrendek terén nagyrészt idén sem kell túl nagy változásokra számítani, sőt mi több, a szakértők szerint 2024-ben le is egyszerűsödnek a főbb irányzatok és a könnyebben használható beauty újdonságok kerülnek előtérbe, így már nem feltétlen kell annyi mindent magunknál tartani a neszesszerben. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ezzel búcsút is kell inteni a merész sminkeknek, hiszen a kevesebből is lehet többet alkotni, de az is biztos, hogy idén egy fokkal könnyebb lesz majd a dolog.

Kattints tovább és mutatjuk is a 2024-es év legmeghatározóbb sminktrendjeit!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
A 2024-es év 7 legnépszerűbb sminktrendje

Ezt a válogatásunkat se hagyd ki! Na? Melyik a te éved?

Nézd meg a galériánkat - 23 kép
Miről maradtál le! Ez volt a legmenőbb beauty trend abban az évben, amikor születtél

Az InStyle magazin írása.