Eláll a lélegzet! Mutatjuk a 2023-as MET-gála legcsodásabb ruhakölteményeit

Getty Images
InStyle

Mutatjuk, hogy mit viseltek a sztárok a 2023-as MET-gálán! Bámulatos ruhaköltemények és sokk jellemezte az idei rendezvényt.

A sztárvilág krémje ismét felvonult a vörös szőnyegen, és a már jól megszokott módon igyekezetek kitenni magukért, de vajon kinek sikerült mindenkit lekörözni? A MET-gála mindig is híres volt arról, hogy a sztárok itt egy fokkal jobban megőrülnek, nehéz lavírozni a farsangi jelmez és a átütő újragondolás között, de azért akadtak bőven, akiknek még így is sikerült stílusosnak maradni a MET-en!
A gála minden évben egy nagyszabású kiállítás nyitóestje is egyben, aminek külön tematikát jelölnek meg. Idén ez a 2019-ben elhunyt Karl Lagerfeld munkássága volt, ami egybeesik a néhai mester előtt tisztelgő Karl Lagerfeld: A Line of Beauty címet viselő kiállítással. Mint minden évben így most is kíváncsian vártuk, hogy ez eseményre hivatalos hírességek miként fogják kellő tartalommal és kreativitással megtölteni az idei MET-gálára választott megjelenésüket úgy, hogy közben hűek maradnak a témához is. Jöjjenek most a 2023-as MET legjei az InStyle szerkesztősége szerint - nézd meg galériánkban a 10 legjobb szettet, majd segíts eldönteni, hogy ki az abszolút győztes!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
A 2023-as MET-gála legstílusosabb sztárjai

Ebben a galériában pedig most elevenítsd fel velünk a 2013-as MET-gála pillanatait, melyek bár mindössze 10 éve történtek, még így is elég sokkoló, hogy mennyit változott a sztárvilág mindössze egy évtized alatt. Kattints tovább és mutatjuk is, hogy milyen volt az MET-gála 2013-ban!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
A legemlékezetesebb pillanatok a 10 évvel ezelőtti, 2013-as MET-gáláról

Az InStyle magazin írása.