Eláll a lélegzet! Mutatjuk a 2023-as BAFTA-gála legcsodásabb ruhakölteményeit

Getty Images
InStyle

A BAFTA-gálán vörös szőnyegén ezúttal is az elegancia dominált!

Tegnap este tartották a 76. BAFTA-gálát a londoni Royal Festival Hallban, melynek keretein belül a Brit Film- és Televíziós Akadémia díjazza a legjobbnak ítélt filmes alkotásokat.

Az idén már két házigazdával jelentkező gálán valamennyire bejött a szakma által jósolt papírforma, azaz a rekordmennyiségű 14 jelölést kapó Nyugaton a helyzet változatlan című német-amerikai háborús film végül szintúgy rekordmennyiségű, azaz 7 díjjal tért haza, de a közönséget megosztó, A sziget szellemei is tarolt a BAFTA-gálán a maga 10 kategóriájában sikerült négyben nyernie, ahogy az Elvis is szép eredményekkel zárta az eseményt, azaz összesen 4 szoborral, köztük Austin Butler lett a Legjobb férfi főszereplő, illetve a Legjobb női főszereplő díját idén Cate Blanchett kapta a Tárban nyújtott alakításáért.

A nyertesek névsora mellett azonban a vörös szőnyegről sem feledkeznénk el, ugyanis az egyik legelegánsabbnak tartott gálán a sztárok ismét kitettek magukért, és olyan csodaszép ruhakölteményekben jelentek meg az eseményen, hogy nem volt könnyű csokorba gyűjteni a legeket!

Kattints tovább és nézd meg a 76. BAFTA-gála legemlékezetesebb szettjeit!

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Íme, a legemlékezetesebb szettek a 76. BAFTA-gála vörös szőnyegéről

Szerinted ki volt a legstílusosabb? Ne felejts el sem!

Az InStyle magazin írása.