A hajszín, amiért mindenki meg fog őrülni 2022 tavaszán: bemutatjuk a drága szőkét

Getty Images
Vadász Emese

Ezután tuti, hogy időpontot akarsz majd foglalni a fodrászodnál!

A hajszíntrendek időről időre változnak, az pedig biztos, hogy aki tényleg trendi akar lenni, annak igencsak szemfülesnek kell lennie. Bár még csak február van, de a melegebb idő már hihetetlenül közel van, a szakértők pedig ráadásul már meg is van a tavasz legnépszerűbb hajszíne.

Olvasd el ezt is!
Fel se ismerjük a Riverdale főszereplőjét! Lili Reinhart megvált hosszú, szőke hajától!

Ez pedig nem más, mint a drága szőke, amiről Tom Smith mesélt egy kicsit:

„Ha a melegebb idővel együtt szívesen szőkére váltanál, akkor a lehető legtrendibb szín egyértelműen a drága szőke lesz! Ebben a hajszínben a kontrasztok lágyabbak az eddig megszokottnál, összességében viszont egy kifejezetten meleg árnyalatról beszélhetünk. A lényege, hogy a szőke hajnak mélységet, dimenziót, energiát adjunk, hogy végül egy igazán fényűző hatást érhessünk el.”

A dolog tehát egyszerű; a drága szőke (a nevéből fakadóan) semmiképpen nem az otthoni dobozos hajfestést támogatja, hanem a professzionális körülmények között elkészített, több színből kikevert árnyalatokat létrehozó fodrászokat.

„Az a véleményem, hogy a profi fodrász feladata, hogy valami olyasmit tudjon adni az ügyfeleinek, amit azok soha nem tudnának otthon elérni. A drága szőke pont erről szól!” – tette hozzá Tom Smith, majd így folytatta:

„A drága szőke egy olyan megjelenést biztosít a nőknek, amely sokkal szándékosabb, tervezettebb, mintha dobozos festékkel készítette volna el otthon. A végeredmény egy többrétű és egy abszolút meleg (homok, arany, karamell, bézs és méz árnyalatok tökéletes elosztással) hajszín lesz, amely egyszerre természetes és drága hatású.”

Ha ránk hallgatsz, akkor tavasszal tuti, hogy kipróbálod a drága szőkét!

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Nézd meg a galériánkat - 6 kép
6 téli hajszín, amit muszáj kipróbálnod még idén