Mozdulj ki! Szerezd be te is a szezon legmenőbb sportcipőit

Deichmann
P.Nóra

A tavasz, ahogy az mindannyian tudjuk, a megújulás időszaka. Idén használd ezt a plusz motivációt arra, hogy amikor csak tudsz, kimozdulj otthonról.

Legyen szó egy kis sétáról, hosszú, napokig elhúzódó túrákról, vagy egy kellemes délutánról a kertben, a testednek és a lelkednek is szüksége van a napsugarakra és a friss levegőre. Ez pedig télen, ha nem is szándékosan, eléggé háttérbe szorul. És ha már elérkezett ennek ideje, ne felejtsd el kiválasztani hozzá a tökéletes cipőket, amelyek a mozgalmas hétköznapokon is kényelmet és stílusos, laza megjelenést biztosítanak. Nem kell tovább keresned, mert a DEICHMANN idén tavasszal is hatalmas kínálattal készült sportcipők terén.

forrás: Deichman
Olvasd el ezt is!
Retró sneaker és modern balerina: mutatjuk az idei tavasz legdivatosabb átmeneti cipőit

Ha a természetbe vágysz és egy nagyobb túrán, vagy egy kiadós futáson töröd a fejed, akkor a sötétebb színű sportcipők lesznek ebben a partnereid. De azért a könnyedebb színeknek sem kell búcsút inteni, hiszen ezekből is akad bőven a kínálatban: legyen szó fehér vagy színes változatról, az tuti, hogy megtalálod köztük a kedvencedet!

A DEICHMANN sportcipői kialakításuk miatt nem csak a sportolásra, hanem az egyszerű hétköznapokra is tökéletesek. Miközben kényelmet biztosítanak az egész napos járkálásra, a design és a külalak sosem válik unalmassá.

Ráadásul, ha igazán ki akarsz tűnni, idén egy, a cipődhöz tökéletesen passzoló stílusos táskát is kiválaszthatsz.

Válogass még több cipő és táska közül!

Nézd meg a galériánkat - 11 kép
Sportcipők és táskák