Nem kérdés többé: az arany színvilág lesz az őszi/téli szezon legnagyobb ékszer- és óratrendje

Barna Borbála

Az új évszakot egy új karórával indítanád, mert megfogadtad, hogy ezentúl mindenhová időben érkezel? Estleg egy olyan nyakláncot vagy gyűrűt keresel, amit akár a munkában, akár egy színházi előadáson is viselhetsz? Jó hírünk van, mert ebben a szezonban csak nagyon nehezen tudnál mellélőni a választással, ugyanis most egy örök klasszikusé a főszerep.

A nyár végével nemcsak a falevelek borulnak aranyszínbe, hanem a kiegészítőink is - legalábbis erről árulkodtak a 2022/23 őszi/téli szezon bemutatói a Párizsi Divathéten. Nem titok többé, hogy idén a nőies és a heroikus stílusjegyek hangsúlyozása kerül a középpontba és bár az ékszertrendek területén számíthatunk irányváltásokra, a már klasszikussá vált arany színvilágú fényűzés továbbra is hódítani fog. Nekünk pedig három okunk is van arra, hogy örüljünk ennek a hírnek!

Van, ami örök!

Az arany kiegészítők azért szuper választások, mert eleganciájuk sosem megy ki a divatból, így azok a kiegészítők, amelyeket erre a szezonra beszerzel, valójában éveken át (vagy akár örökké) hordhatók maradnak. Nem véletlen, hogy már évtizedek óta ott vannak a legnépszerűbb ékszerek és kiegészítők között, ez pedig 2022-ben biztos, hogy egyáltalán nem változik majd. Sőt, idén ősszel az arany trendek kerülnek a középpontba, úgyhogy érdemes lesz beépítened a szettedbe őket.

JOY-tipp: A Paola és Humbert Sasplugas testvérpáros által 2014-ben alapított PDPAOLA márkát például a mai modern nő inspirálja, aki stílustudatos, független és szabadkozás nélkül önmaga - hagyja, hogy a valódi természete ragyogjon. A kollekcióik minden darabja olyan, mint azok a nők, akik megihlették őket, vagyis bátrak és kifinomultak. A mi kedvencünket, a PD PAOLA CAVALIER gyűrűt ráadásul egy csillogó drágakő még ragyogóbbá varázsolja.

A kiegészítők jolly jokere

Amellett, hogy az arany ékszerek trendje valóban időtlen, gyakorlatilag bármilyen alkalomra felveheted őket: legyen szó baráti találkozóról, randevúról, egy fontos meetingről az irodában, vagy akár esküvőről. A jó hír az, hogy akármelyik színárnyalattal kombinálhatod őket – gondolj csak bele, a jegygyűrűk is ebben az árnyalatban készülnek és mindenhez passzolnak. Merd kombinálni, válassz feltűnő árnyalatokat, és találd meg a stílusodhoz legjobban illő színvilágokat!

Eljött az óravásárlás ideje!

Szeretnéd valamivel feldobni a megjelenésedet a munkahelyeden? Ahelyett, hogy a gardróbodat újítanád fel, inkább keresd meg a hozzád legjobban illő arany karórát, hiszen ezt tényleg mindennap viselheted – függetlenül attól, hogy éppen milyen ruhát kaptál elő reggel a szekrényedből. Kifinomult, de könnyedén lehet játékos is, minden a részletekről és azok egymással való harmóniájáról szól. Idén ez lesz a stílusos megjelenés egyik titka!

JOY-tipp: A Bering CLASSIC női karórája például egy darabban ötvözi a minőséget, az eleganciát és az exkluzivitást.

Olvasd el ezt is!
A kiegészítőhalmozás magasiskolája: mutatjuk, hogyan kombináld az ékszereidet egymással

Ha pedig olvasnál még trendtémában:

Nézd meg a galériánkat - 12 kép
Ez az őszi trend illik hozzád a horoszkópod szerint
Kattints a képre és fedezd fel az Újvilág Ékszer Óra kínálatát!