Bridgerton, vintage és minimál stílus - megérkeztek 2022 legnagyobb esküvői trendjei

Pexels/Tara Winstead, Oleg Zaicev, Agung Pandit Wiguna
Besenyei Bianka

Van miből választani a menyasszonyoknak és vőlegényeknek!

Idén rengeteg hazai híresség mondta ki a boldogító igent, és ha valamit az utóbbi időszak megtanított nekünk, az az, hogy merjünk önmagunk lenni és ne várjunk a fontos dolgokkal a végtelenségig. Igaz volt ez az esküvőkre is, amit most még jobban várt mindenki, mint valaha, hiszen a pandémia kezdete óta a legtöbb ember életében nem sok esemény történt. Bár még mindig trendi a boho, természetközeli és az elegáns esküvő is, 2021-ben már bőven megjelentek a színek és a lázadás is, ami jövőre sem hagy alább. Szakértők szerint már most kirajzolódni látszanak a következő évi esküvő trendek, így, ha 2022-re tervezed a nagy napot, a legjobb helyen jársz.

Olvasd el ezt is!
Hivatalos! Ezé a sztáré lett az elmúlt 10 év legnépszerűbb menyasszonyi ruhája

Mutatjuk, a 6 legmenőbbet:

A Bridgerton és a cottagecore harmóniája

Ezt a trendet szinte láttuk is jönni a lelki szemeink előtt, hiszen a Bridgerton is hatalmas népszerűségre tett szert az utóbbi időben, ahogy a cottagecore irányzat is. Utóbbi a régi korokba való visszavágyódást, a rusztikus berendezést, a vintage, vidéki romantikát testesíti meg. Ez a stílus és a Netflix rekordot döntő sorozata pedig tökéletesen kiegészítik egymást: esküvők esetén hatalmas báltermeket, mezei virágdíszeket és antik bútorokat kell elképzelni, amik visszaidézik a régi korok hangulatát.

Vintage búrotok és nosztalgia

Úgy tűnik, a vintage több fronton is befutó, ugyanis külön stílusként is emlegetik a szakértők, nemcsak a cottagecore részeként. Rengeteg esküvőt kellett elhalasztani az utóbbi másfél évben, így sok menyasszony feladta az elképzelést, hogy minden tökéletes legyen a nagy napon. Ehelyett megjelentek a személyes tárgyak, a vintage bútorok, a különböző nagyméretű szőnyegek, a szentimentális és tökéletlen összhatásra törekvés. A „valami régi” tradíciója teljesen új formákat ölt, a párok egyre inkább a régi bútorokat választják az új berendezések helyett. Sokkal egyedibb és személyesebb lehet a végeredmény ezáltal.

A többi trendet megtalálod a galériában:

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
4 esküvői trend, ami 2022-ben tarolni fog

Purewow