Doja Cat a mosdóból szaladt átvenni a díját – mutatjuk a 2022-es Grammy-gála legemlékezetesebb pillanatait

Getty Images/Rich Fury / Staff/Emma McIntyre / Staff/
Bíborka

Botrányoktól mentes volt az idei díjátadó.

Minden díjátadó esemény tartogat meglepetéseket, ciki vagy épp felemelő pillanatokat. Legutóbb az Oscar-gála volt az, amiről mindenki beszélt, leginkább egyetlen jelenet borzolta a kedélyeket: amikor Will Smith megpofozta Chris Rockot a színpadon. Szinte alig telt el pár nap, máris megrendezték a 64. Gramm-díjátadót is, ami bár botrányoktól mentesen zajlott, azért egy-két említésre méltó pillanat így is akadt. Nézzük!

1. Megan Thee Stallion és Dua Lipa együtt adták át a legjobb új előadó díjat, mindezt egyforma szettben tették, amit Donatella Versace tervezett. Ezzel megidézték Whitney Houston és Mariah Carey 1998-as MTV Video Music Awards-os pillanatát, akik szintén egyforma ruhában léptek színpadra.

forrás: Getty Images/Kevin Mazur / Contributor

Whitney Houston és Mariah Carey:

2. Billie Eilish a testvérével, Finneasszal együtt adta elő a Happier Than Ever című számot, ami alatt még eső is esett a Grammy színpadán. Nagyon különleges hangulatot teremtettek ezzel. Billie-t egyébként 7 Grammy-díjra is jelölték, ám ezúttal üres kézzel tért haza.

forrás: Getty Images/Emma McIntyre / Staff

3. Lil Nas X-nek arra is volt ideje, hogy beszóljon a gyűlölködőknek. Mindezt stílusosan tette, ugyanis miután előadta a Dead Right Now című számot, egy pillanatra elhagyta a színpadot, majd elindított egy videómontázst, amiben a Montero klipje körüli vitákat emelte ki. Hogy megmutassa, nem érdekli, mit mondanak mások, újra előadta a vitatott számot.

forrás: Getty Images/Rich Fury / Staff

4. Az előadások közepette egy pillanatra mindenki elcsendesült, amikor Volodimir Zelenszkij ukrán elnök jelent meg virtuálisan a színpadon. Az ukrajnai háború pusztításáról beszélt és arra biztatta a jelenlévőket, hogy „töltsék meg zenével a csendet és mondják el a történetüket.” Erről részletesebben itt írunk:

Olvasd el ezt is!
"Töltsétek meg a csendet a zenétekkel" - Zelenszkij, Ukrajna elnöke a Grammy-gáláról üzent videóban az egész világnak

5. Tony Bennett is bejelentkezett virtuálisan Lady Gaga előadása előtt. Családja tavaly jelentette be, hogy a zenei legenda Alzheimer-kórral küzd, így ezúttal otthonról figyelte az eseményeket. Lady Gaga és Tony Bennett két Grammy-díjat is hazavihetett közös albumának köszönhetően.

forrás: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin / Contributor
Olvasd el ezt is!
Lady Gaga megidézte a régi hollywoodi eleganciát a Grammy-gála vörös szőnyegén

6. Doja Cat csaknem lemaradt a nagy 2022-es Grammy-díj pillanatáról, amikor ő és SZA megnyerték a legjobb pop duó díjat, ugyanis a rapper épp a mosdóban tartózkodott. Végül sikerült elcsípnie a nagy pillanatát, sőt még el is érzékenyült, miközben átvette a díjat.

forrás: Getty Images/Rich Fury / Staff

ÉS ezt láttad már?

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Sztárpárok a 2022-es Grammy-gálán

Forrás: People