Itt vannak a 2022-es őszi/téli szezon Catrice újdonságai!

Catrice
Promóció

Fedezd fel a Catrice izgalmas újdonságait!

A CATRICE új, 2022-es őszi/ téli frissítéséről elmondható, hogy egy kis színt ad a sivár szezonnak, és klassz termékeket tartalmaz, amelyek egyszerre több funkciót is ellátnak: rendkívüli színekkel és textúrákkal lepnek meg, értékes összetevőkkel táplálnak, és erős teljesítményükkel győznek meg. Apró fénypontok, amelyek segítenek szebbé tenni a mindennapi életet, és teljesen új módon fedezni fel magunkat.

Próbáld ki többek között te is az új AirBlush Glow púder pirosítókat, melyek pehely könnyű textúrájukkal és természetes, ragyogó felületükkel nyűgöznek le. A tökéletesen pigmentált textúra optimálisan kiemeli az arccsontot és az arc kontúrjait anélkül, hogy túl erős hatást keltene.

forrás: Catrice

Újdonság továbbá a Brave Metallics Körömlakk is, mely biztosítja a galaktikus, gyönyörű körmöket. A pigmentált textúra hosszan tartó fémes hatást hoz létre magas fedéssel. A divatos színek választékának köszönhetően különböző megjelenések lehetségesek – az egyedi stílus érdekében.

Végül pedig, de nem utolsó sorban, itt van még a BOOST UP Volume & Lash Boost szempillaspirál is, melynek erősítő textúrája sárgabarackmagolajjal és Sederma Widelash™-el gazdagított, és anélkül siklik át a szempillákon, hogy összetapadnának. A puha Magic Boost kefének köszönhetően a szempillaspirál azonnali dúsító hatást biztosít látványos teljességgel és hosszúsággal, míg az intenzív fekete szín kifejező megjelenést kölcsönöz.

Ha valamelyik termék/termékek elnyerték tetszésed, ne feledd a Catrice sminkek elérhetőek a DM üzletekben és a Lovebrands.hu webshopon!