2022 ékszertrendjei minden eddigit felülmúlnak, különlegességekből nem lesz hiány!

Getty Images/Streetstyleshooters / Contributor/Christian Vierig / Contributor
Besenyei Bianka

Mutatjuk, milyen szépségekre érdemes már most lecsapni.

A kiegészítőknek és az ékszereknek borzasztó fontos szerepe van az öltözködésben, hiszen ezek az apró részletek hangolják finomra a szettet és teszik fel az i-re azt a bizonyos pontot. Persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy nem mindegy, milyen ékszert viselsz, hiszen ezek is képesek elrontani a gondosan összeállított szetted összhatását. Hogy ez még véletlenül se forduljon elő veled, most összeszedtük a legmenőbb darabokat, amiket bátran beszerezhetsz, mert 2022-ben meghatározóak lesznek. És ami még ennél is jobb hír, hogy november 11-14. között, a JOY-Napok alatt kedvezményesen vásárolhatsz, rekordmennyiségű kuponkínálat és akár 70% kedvezmény is vár ez alatt a néhány shopping-nap alatt. Még több részletet ezzel kapcsolatban ide kattintva találsz:

Most pedig mutatjuk 2022 legmenőbb és legszebb ékszertrendjeit

A természet ihlette

Lehet, hogy neked is feltűnt, hogy az utóbbi időben a természetbe való elvágyódás egyre inkább felerősödött a sok otthon töltött idő miatt, és mindez a trendekben is megmutatkozott. A rattan bútorok, a szárazvirágok és a bambuszból készült kiegészítők elözönlötték a lakber boltokat, most pedig az ékszereknél is utat tört magának a természet. 2022 egyik meghatározó ékszertrendje ugyanis a természetes anyagokból készült darabokra épít, mint amilyen a fa, ásvány, kő vagy a kagyló.

forrás: Getty Images/Edward Berthelot / Contributor

A BeWooden webshopjában ráadásul a JOY-Napok alatt most 20% kedvezménnyel szerezheted be ezeket a gyönyörű fából készült ékszereket.

Forever young

Nemcsak a természetbe vágyik ki az ember, de folyamatosan keresi a fiatalság titkát. Talán ez ihlette meg az ékszertervezőket, amikor az új kollekciókat megálmodták. Idén nyáron is menőnek számítottak a színek darabok, jövőre viszont mindez erőteljesebben tér vissza. Egy kicsit mindenki megidézheti gyerekkori énjét a színes, műanyaghatású karkötőkkel, a nagyméretű, vidám gyűrűkkel és a vibráló gyöngynyakláncokkal.

forrás: Getty Images/Edward Berthelot / Contributor

Gyöngyöm!

A fehér színű gyöngyök eleganciát sugallnak magukból, így nem véletlen, hogy a menyasszonyok gyakran választanak ilyen ékszert a nagy napra. Persze ez nem jelenti azt, hogy hétköznap ne lehetne őket viselni, sőt! 2022-ben nemcsak alkalmakkor kerülnek majd elő, sőt nemcsak fehér színben, de minden verzióban hódítanak majd. Szakértők szerint érdemes őket bátran más ékszerekkel, leginkább fémekkel is kombinálni.

forrás: Getty Images/Edward Berthelot / Contributor/Streetstyleshooters / Contributor

Íme néhány visszafogott és szép kiegészítő a BeWooden webshopjából, amire most 20% kedvezménnyel csaphatsz le a JOY-Napok alatt.

Trendi a bross

Az utóbbi időben nagyon menővé váltak a különböző hajcsatok és hajas kiegészítők, most pedig egy újabb ékszer bukkant fel a láthatáron. Erzsébet királynő szinte nagykövete a brossoknak, ő folyamatosan viseli őket, de most már nemcsak az uralkodónőre lesz jellemző, hanem mindenki számára elérhetővé válnak. Ezek a kitűzők ráadásul mindenféle formában érkeznek majd és sokféle anyagból készülnek. Ha nem tűznéd a kabátodra, simán viselheted a táskádon is.

forrás: Getty Images/Christian Vierig / Contributor

Geometriai formák

Persze nemcsak az izgalmas anyagokból készülő darabok lesznek menők a 2022-es évben, hanem a különböző érdekes formák is előtérbe kerülnek majd. Ideje elszakadni a megszokott elképzelésektől és egy kicsit a szokatlanságra törekedni. Legalább is ez jellemzi azokat a geometrikus ékszereket, amik túllépnek a jól megszokott kör, négyzet és ovális formákon.

forrás: Getty Images/Streetstyleshooters / Contributor

Válaszd például ezt a háromszög alakú gyűrűt a BeWooden webshopjából most 20% kedvezménnyel!

Itt pedig arról is olvashatsz, milyen frizurák lesznek menők a következő évben:

Nézd meg a galériánkat - 3 kép
3 frizura, ami 2022-ben nagyon népszerű lesz