A csillagjegy, akinek 2022 mindent megváltoztat: az alábbi jegy óriási átalakuláson megy keresztül

Getty Images
Léna

Van, akire kifejezetten nagy átalakulások várnak idén.

2022 mindannyiunknak új dolgokat tartogat, függetlenül a csillagjegyünktől. De ha szeretnéd egy kicsit előre sejteni, körülbelül mire számíthatsz, bizony érdemes elolvasni a horoszkópod előrejelzéseit! A nagy pénzhoroszkópunk például felfedi, mi mindenre készülhetsz az elkövetkező évben, sőt, már azt is elárultuk, melyik az a csillagjegy, akinek 2022 óriási szerelmet hoz magával:

Olvasd el ezt is!
A legszerencsésebb csillagjegy idén: az alábbi zodiákus igazán szerelmes évre készülhet

Most pedig egy másik jegyről szeretnénk beszélni, akinek, ha nem is (csak) szerelmi téren, de nagy változásokra kell készülnie. Ez a bizonyos zodiákus nem más, mint a

Skorpió,

aki számára 2022 olyan újdonságokat tartogat, amelyekre nem is gondolt volna! Ilyen év, mint ami rá vár, csak néhányszor adatik meg életünk során, ám ahhoz, hogy ezen a különleges folyamaton végig tudjon menni, el kell engednie bizonyos dolgokat. Múltbeli sérelmeket, fájdalmas emlékeket, személyeket, akikhez feleslegesen ragaszkodik már; mert csak így sikerülhet megtalálnia új, valódi önmagát.

2022-ben ugyanis a Skorpió biztos, hogy egészen új oldalát ismerheti meg, ha végre elengedi azokat, amik (és akik) visszahúzzák őt. Ez rengeteg kaput nyit meg számára az elkövetkező 12 hónapban, nem csak a karrierjében (de ott is!), hanem új kapcsolatok, barátok, lehetőségek terén is. Az a személy, aki elkezdi ezt az évet, biztosan nem ugyanaz lesz, aki december 31-én lezárja azt! Nem szabad meglepődni, ha mindeközben a Skorpió néha azt érzi, hogy legszívesebben bezárkózna, mert nem találja a helyét, hiszen ez is része a változásnak!

A szakértők néhány fontos dátumra is felhívták a Skorpiók figyelmét: ilyen a május 10., hiszen mostantól egészen eddig a kreativitás és a szenvedély kerül a középpontba nála, megfűszerezve azért némi drámával. Ez azt jelenti, hogy egy kisebb szerelemre, egy fantáziát igénylő projektre kell készülnie, utóbbi pedig felhívja mások figyelmét tehetségére. Május 19. és október 28. között pedig ideje, hogy a nagy életmódváltásra is sort kerítsen a Skorpió, mert ez az az időszak, amikor a kitartása tényleg hosszú távra szól. Ekkor tud igazán sokat változtatni az egészségén, ami lelkileg is új utakra indítja őt.

A lényeg, hogy 2022-ben a Skorpió képes legyen magát előtérbe helyezni!

Olvasd el ezt is!
Egy mondat, mely tökéletesen leírja a csillagjegyedet

Derítsd ki azt is, vajon az alábbi listában benne vagy-e!

Nézd meg a galériánkat - 4 kép
4 csillagjegy, akinek egy nagyobb akadállyal kell szembenéznie a közeljövőben

Forrás: mindbodygreen.com