Már úgy vártuk! Igazán különleges ruhakollekciókkal indítja a C&A az őszi/téli szezont

C&A
JOY

Már alig várjuk, hogy ezekben a mesés őszi darabokban léphessünk ki otthonról!

Imádjuk a nyarat, de ha stílusos öltözködés, akkor az ősz nem véletlenül az egyik legnagyobb kedvencünk! Ilyenkor nem csak egészen újszerű darabok között válogathatunk, hanem egyúttal izgalmas lehetőségek nyílnak meg előttünk a színek kombinálásában is. Akár az élénkebb árnyalatok, akár a földszínek nagy szerelmese vagy, ez a szezon lehetőséget ad mindenkinek a ragyogásra!

Olvasd el ezt is!
Pár hét, és mindenki megőrül majd értük! Avagy 10 őszi trend, amire már most érdemes ráhangolódnod

És a legjobb, hogy végre kiderült, mit tartogat nekünk ez az évszak! A C&A ugyanis bemutatta őszi/téli kollekcióját, amit találóan úgy jellemeznek, hogy "amikor a kinn és benn határa elmosódik." Több izgalmas kollekciót is megalkottak a tervezők, amelyek saját történetet mesélnek el, és új, kényelmesen hordható trendeket mutatnak be. Legyen szó vagány szettekről vagy romantikusabb, esetleg kirándulósabb összeállításokról, bőven nyílik előtted választék. És a legjobb, hogy ezek a darabok már kaphatók is a boltokban!

Ne is húzzuk tovább az időt, kattints a galériára, ahol mutatunk is néhány vagány darabot, amelyek között szó szerint mindenki megtalálja a kedvenceit!

Nézd meg a galériánkat - 7 kép
A C&A izgalmas kollekciókkal nyitja meg az őszt